Εξαιρετικά αργά το καλοκαίρι, πακέτα διακοπών πτώσης στο Sea Pines Resort

Το Hilton Head είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους μεγαλύτερους προορισμούς του γηπέδου του έθνους. Με κυριολεκτικά δεκάδες μαθήματα και θέρετρα για να διαλέξετε από την ευρύτερη περιοχή του Hilton, είναι εύκολο να χαλάσετε για επιλογή και ας το παραδεχτούμε, το γκολφ, ανεξάρτητα από το πού παίζετε, δεν είναι ποτέ φθηνό και γι 'αυτό ξοδεύω πολλά προσπαθώντας να αξιοποιήσετε τα χρήματα για να σας μεταδώσουν τα παιδιά. Έτσι, όπως είπα, το Hilton Head είναι ένας κορυφαίος προορισμός γκολφ.

Το Sea Pines Resort είναι ο πρώτος τόπος συναντήσεως σε αυτό το συγκεκριμένο τμήμα της χώρας. Πώς ξέρω? Έχω επισκεφθεί την ιδιοκτησία μισή ντουζίνα φορές κατά τη διάρκεια των ετών που γράφω γκολφ για About.com και δεν είχα ποτέ μια λιγότερο από ευχάριστη επίσκεψη. Αυτό συμβαίνει, εδώ είναι αυτό που έχω για εσάς αυτή τη φορά:

Το Sea Pines Resort στο Hilton Head μόλις ανακοίνωσε ένα τρίο από τις αποδράσεις που έχουν αξία για τα τέλη του καλοκαιριού και το φθινόπωρο. Αυτές οι μεγάλες αποδράσεις έρχονται με πρόσβαση σε πληθώρα παροχών παγκόσμιας κλάσης.

Πρώτον, το The Inn & Club στο Harbour Town - το βραβευμένο boutique ξενοδοχείο 60 δωματίων του θέρετρου - προσφέρει το "Extended Stay Four Night Special". Το πακέτο διαθέτει 15% έκπτωση στη βέλτιστη διαθέσιμη τιμή και 50 δολάρια πίστωση θέρετρου για γκολφ, τραπεζαρία και δραστηριότητες. Περιλαμβάνει επίσης δωρεάν καθημερινή μεταφορά στο θαλάσσιο πάρκο Sea Pines Beach Club, στάθμευση με βάρκα, ενήλικα ποδήλατα (με μειωμένες τιμές στα παιδικά ποδήλατα), δύο ώρες δικαστικής περιόδου στο The Pines Racquet Club και πλήρη πρόσβαση στην πολυτελή πισίνα του Inn.

Ναι, αυτό είναι καλό.

Έπειτα, έχουμε το "Extended Stay Three Night Special". Αυτό το πακέτο διαθέτει έκπτωση 10% σε διαμονή στο The Inn & Club στο Harbour Town, καθώς και όλα τα παραπάνω extras συμπεριλαμβανομένης της πίστωσης θέρετρο $ 50. Και οι δύο προσφέρουν απεριόριστη χρήση του γυμναστηρίου του θέρετρου και δωρεάν ασύρματη υπηρεσία Internet.

Τα πολλά βραβεία του Inn & Club περιλαμβάνουν την πρώτη θέση στο TripAdvisor και την προσθήκη στη συλλογή Condé Nast Johansens

Και τρίτον, ξεκινώντας από $ 159 ανά διανυκτέρευση για τέσσερις διανυκτερεύσεις σε πολυτελής βίλα δύο υπνοδωματίων, το Endless Summer Vacation Special υπογραμμίζεται από εξοικονόμηση έως και 15% από τις επιλεγμένες βίλες και ενοικιαζόμενα σπίτια μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου (3-6 νύχτες στήριγμα). Πρόκειται για ένα πακέτο φιλικό προς την οικογένεια, το οποίο διαθέτει μία δωρεάν πορτρέτο στην παραλία από τους πιστοποιημένους επαγγελματίες στο Port Lights της Memory Lane (αξία $ 125) καθώς και 15% έκπτωση σε παραγγελίες πορτρέτου a la carte. Το δωρεάν ασύρματο internet, δύο ώρες δωρεάν τένις ανά ημέρα στο The Pines Racquet Club και οι προτιμώμενες τιμές στα εξαιρετικά γήπεδα γκολφ του The Sea Pines Resort, συμπεριλαμβανομένων των φημισμένων συνδέσεων Golf Town Links.

"Η σειρά των πακέτων μας είναι ιδανική για αποδράσεις χωρίς άγχος με όλες τις ανέσεις που θα περίμενε κανείς σε προορισμό παγκόσμιας κλάσης", λέει ο John Munro, Αντιπρόεδρος Φιλοξενίας, Πωλήσεων και Μάρκετινγκ. "Οι φιλοξενούμενοί μας γνωρίζουν ότι όταν είναι εδώ όλοι πρέπει να κάνουν είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαμονή τους ενώ φροντίζουμε τα υπόλοιπα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιστότοπο Sea Pines Resort της κλήσης 866.561.8802.A

Περισσότερα για το Sea Pines Resort

Εάν δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ την Sea Pines, έχετε έρθει για μια σπάνια απόλαυση. Το θέρετρο βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο του νησιού Hilton Head, στην καρδιά του "θρυλικού Lowcountry", ένας μοναδικός προορισμός που διαθέτει πέντε μίλια παρθένων παραλιών, 21 γήπεδα γήπεδων τένις, 14 μίλια ποδηλασίας και μονοπατιών, ιππασία, Οικολογικές περιπέτειες, θαλάσσια σπορ και η δασική περιοχή των 605 στρεμμάτων, γεμάτη με αγριολούλουδα, υγρότοπους και περισσότερα από 130 είδη πουλιών. Ο The Sea Pines Resort, ως ο πρώτος οικολογικός προορισμός στις ΗΠΑ, είναι ένας από εκείνους τους ειδικούς χώρους που οι περισσότεροι λαοί ονειρεύονται μόνο για να επισκεφθούν, αλλά εξετάστε τα παραπάνω πακέτα και ίσως επισκεφθείτε. Εάν μπορείτε, θα πρέπει.

Και στη συνέχεια, βέβαια, υπάρχει το γκολφ στη Sea Pines που το καθιστά "ένα από τα κοσμήματα της κορωνίδας στον κόσμο του γκολφ". Το Sea Pines Resort φιλοξενεί τους κλασικούς κολπίσκους Golf Town του Pete Dye (σπίτι της PBC TOUR's RBC Heritage ) Heron Point επίσης από την Pete Dye και τους νέους Ατλαντικούς Dunes από την απαράμιλλη Davis Love III.

Η ιδιοκτησία έχει περάσει πρόσφατα μέσα από εκτεταμένη ανάπλαση με το Sea Pines Beach Club και το Plantation Golf Club που θα ανοίξουν το 2014. Το νέο λιμάνι του Harbour Town, που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2015.

Τέλος, υπάρχουν τα καταλύματα: μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 300 βίλες, 100 ενοικιαζόμενα σπίτια και το πολυτελές 60 δωματίων Inn & Club στο Harbor Town, ένα μπουτίκ ξενοδοχείο Four Seasons Forbes και μέλος του Preferred Hotel Group. Η καλύτερη συλλογή θέρετρων γκολφ, παροχές, εγκαταστάσεις συνεδριάσεων και καταλύματα του θέρετρου κάνει το θέρετρο έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς αναψυχής και ομάδας στην Αμερική.