Φλόριντα Staycation: Γκολφ ενοικιάσεις σπίτι κερδίσει δημοτικότητα στο Ορλάντο

Είναι γεγονός ότι περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι μετακινούνται στη Φλόριντα κάθε χρόνο. Οι λόγοι είναι άφθονοι λαμβάνοντας υπόψη την ανερχόμενη οικονομία του Κράτους του Ήλιου, τους χαμηλών φόρων, τα σχετικά προσιτά ακίνητα, τα ήπια παραθαλάσσια κλίματα και τα δημοφιλή αξιοθέατα. Αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα, ειδικά για εμάς τους παίκτες του γκολφ. Και είναι εύκολο να δούμε γιατί η Φλόριντα μας απευθύνει έκκληση επειδή υπάρχουν περισσότερα από 1.300 εκπληκτικά μαθήματα που διαδίδονται γύρω από τη μεγάλη πολιτεία της Φλόριντα. περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κράτος της Ένωσης.

Ανέφερα ότι περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι μετακινούνται στη Φλόριντα κάθε χρόνο, αλλά το καταφέρνουν: οι περισσότεροι από αυτούς το κάνουν μετά την επίσκεψη στον κορυφαίο προορισμό του κράτους, το Ορλάντο. Πιστεύετε ότι μόνο ο Ορλάντο προσέλκυσε περήφανους 60 εκατομμύρια επισκέπτες το περασμένο έτος;

"Μερικές φορές οι άνθρωποι μετακινούνται στη Φλόριντα με μια προκατειλημμένη ιδέα ότι η ζωή τους θα είναι σαν την εμπειρία που είχαν στο αγαπημένο τους θέρετρο του Ορλάντο", δήλωσε ο Jason Becker, PGA, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Golf Life Navigators (GLN). "Η ζωή στη Φλόριντα μπορεί να είναι θαυμάσια, αλλά η αναμονή της ζωής εδώ για να αντικατοπτρίζει τις διακοπές σας δεν είναι ρεαλιστική. Ευτυχώς, βρήκαμε έναν τρόπο για τους μελλοντικούς κατοίκους να βιώσουν το πώς είναι να ζουν σε ολόκληρη τη Φλώριδα πριν κάνουν πραγματικά, συμπεριλαμβανομένου του Ορλάντο ».

Τι κάνει η GLN;

Βασισμένο στη Νάπολη, το GLN είναι αφιερωμένο στο να βοηθά τους ανθρώπους να βρουν το ιδανικό club γκολφ, την κοινότητα και το σπίτι τους. Συνεργάζεται με το Rent Like a Champion (RLAC), προσφέροντας στους ανθρώπους την ευκαιρία να νοικιάσουν ένα σπίτι και να ζήσουν την αυθεντική ζωή της Φλώριδας.

Αν το RLAC κουδουνίζει, ίσως έχετε δει την εταιρεία στο "Tank Shark Tank" της ABC, όπου προσγειώθηκε δύο επενδυτές υψηλού προφίλ στους Mark Cuban και Chris Sacca. Μέχρι τώρα, η RLAC βοήθησε κυρίως τους ανθρώπους να βρουν σπίτια για ενοίκια σε πόλεις κολλεγίων κατά τη διάρκεια αγώνων ποδοσφαίρου και τελετών έναρξης.

"Η έρευνά μας στο GLN δείχνει ότι υπάρχει μια σημαντική τάση ανθρώπων που επισκέπτονται έναν προορισμό μία φορά, δύο φορές, μερικές φορές αρκετές φορές πριν αποφασίσουν να μετακομίσουν", δήλωσε ο Becker.

«Υπήρξε μια εποχή που ένα κηλιδωμένο φυλλάδιο και ένας πωλητής ταξιδεύουν αρκετά καλά για να πείσουν τους ανθρώπους να κινηθούν. Αλλά όχι πια. Με το RLAC δημιουργήσαμε μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να βιώσουν τη ζωή τους μέσα σε μια κοινότητα του Ορλάντο πριν εγκατασταθούν. Είναι η καλύτερη δοκιμή προτού να αγοράσετε την «εμπειρία των διακοπών στη χώρα».

Η γνώση του τι θα βιώσετε πριν κάνετε μια μεγάλη απόφαση μιλάει για το mantra GLN - για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να παίρνουν καλύτερες και ενημερωμένες αποφάσεις πριν μετακομίσουν, να γίνουν μέλη ενός γκολφ ή να αγοράσουν ένα ακίνητο. Το γκολφ παραμένει στον πυρήνα της εταιρείας, αλλά το ενδιαφέρον για την ένταξη σε ένα γήπεδο γκολφ δεν αποτελεί προϋπόθεση για να γίνει πελάτης GLN. Χρησιμοποιώντας ιδιόκτητα ερευνητικά δεδομένα σε συνδυασμό με μια συνολική εκτίμηση των συμπαθειών, επιθυμιών και επιθυμιών του πελάτη, η GLN προσαρμόζει τις συστάσεις της σε συγκεκριμένους συλλόγους, κοινότητες και σπίτια κατά τρόπο που καμία άλλη εταιρεία δεν μπορεί.

Τι είναι διαφορετικό για το GLN;

"Η GLN προσφέρει μια υπηρεσία που είναι πραγματικά μοναδική", δήλωσε ο Becker. "Για παράδειγμα, φανταστείτε ένα ζευγάρι έτοιμο να αποσυρθεί και να μετεγκατασταθεί στη Φλόριντα. Μπορούν να συμφωνήσουν σε θέματα μεγάλης εικόνας όπως είναι η πόλη ή η κοινότητα που τους αρέσει, αλλά σε περίπτωση ζευγαριού, οι προσωπικές τους προτεραιότητες δεν ταιριάζουν. Αυτό που είναι σημαντικότερο για τη γυναίκα είναι να βρει μια κοινότητα που βρίσκεται κοντά στην παραλία.

Όσο για τον σύζυγο, ελπίζει να βρει μια λέσχη που να έχει ένα καλό εβδομαδιαίο παιχνίδι και να φιλοξενεί υψηλός-handicappers. Η GLN έχει την τεχνογνωσία και τους πόρους για να συνδυάσει αυτές τις δύο ξεχωριστές προτεραιότητες και να βοηθήσει το ζευγάρι να βρει την τέλεια λύση. Και το κάνουμε χωρίς το άγχος ή την ταλαιπωρία που συνδέεται κανονικά με τη μετεγκατάσταση κάπου νέων. "

Η ενοικίαση ως πρωταθλητής λειτουργεί σήμερα σε περισσότερες από 20 πόλεις κολέγιο σε όλη τη χώρα, φιλοξενώντας περισσότερους από 50.000 επισκέπτες σε διάφορα σπίτια, καταλύματα και διαμερίσματα. Η νέα συνεργασία με την GLN ξεκινάει από το Ορλάντο, επειδή βρίσκεται εκεί όπου η εταιρεία έχει ήδη δεσμούς με μια ποικιλία επιλογών ενοικιαζόμενου σπιτιού που βρίσκονται είτε σε εξελίξεις στο γήπεδο γκολφ είτε βρίσκονται κοντά σε μια ποικιλία δημόσιων και ιδιωτικών λέσχες γκολφ. Τα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν επέκταση σε άλλες κοινότητες της Φλόριντα που έχουν πλούσια γκολφ, καθώς και περαιτέρω επέκταση στην περιοχή του Ορλάντο.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε στο Ορλάντο και εξαπλώναμε τη συνεργασία μας με το RLAC σε επιπρόσθετες κοινότητες σε όλη την πολιτεία της Φλόριντα τους επόμενους μήνες", δήλωσε ο Becker. "Εάν μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι πριν το αγοράσετε, είναι πολύ πιο πιθανό να είστε ικανοποιημένοι με την απόφασή σας. Η ζωή στη Φλόριντα μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως είναι όταν βρίσκεστε σε διακοπές σε ένα θέρετρο, αλλά νομίζουμε ότι έρχεται πολύ κοντά. "

Darn κοντά, πράγματι? φέρνει ένα εντελώς νέο επίπεδο νόημα σε μια σκόπιμη διακοπές στο Ορλάντο, έτσι δεν είναι; Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές πλοήγησης για το Golf Life Navigators και τις επιλογές ενοικίασης στο σπίτι, μπορείτε να ξεκινήσετε στην ιστοσελίδα τους ή να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους ή να καλέσετε το 888-248-9907.