2016 Expert Ryder Cup Ταξιδιωτικές Συμβουλές

2016 Expert Ryder Cup Ταξιδιωτικές Συμβουλές

Το 2016 Ryder Cup θα διεξαχθεί στο Εθνικό Γήπεδο Γκολφ Hazeltine στο Chaska της Μινεσότα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τον Οκτώβριο 2. , Θα χρειαστούμε ίσως κάποιες συμβουλές ταξιδιού "Expert" Ryder Cup

Το Premier Golf, από το 1991, έχει αδειοδοτηθεί από την PGA της Αμερικής ως μοναδικός πάροχος ταξιδιωτικών πακέτων Ryder Cup της Βόρειας Αμερικής. Μέχρι σήμερα έχουν στείλει περισσότερους από 25.000 ανθρώπους για να απολαύσουν τη διετή μάχη μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν το ταξίδι Ryder Cup, και έχουν κάποια μεγάλα πακέτα διαθέσιμα. Ελέγξτε τα εδώ.

Ο Jim Ward, Πρόεδρος του Premier Golf, προσφέρει κάποιες οδηγίες "εμπειρογνωμόνων" για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία του Ryder Cup το 2014. Ο Jim έχει παρακολουθήσει κάθε τουρνουά του Ryder Cup από το 1991, οπότε η εμπειρία και οι αναμνήσεις του τον καθιστούν έναν από τους πρώτους "ειδικούς" σε όλα τα Ryder Cup. Εδώ είναι οι επτά συμβουλές του για την επιτυχία του Ryder Cup:

Κάνετε κράτηση τώρα! Αυτό συστήνω, ειδικά αν επισκέπτεστε από το εξωτερικό. "Έξι μήνες δεν είναι πολύς χρόνος για να προγραμματίσετε ένα διεθνές ταξίδι", λέει ο Ward. "Το Κύπελλο Ryder είναι σε μεγάλη ζήτηση και τα καλύτερα δωμάτια και αεροπορικά εισιτήρια γεμίζουν ήδη γρήγορα. Είτε έχετε ήδη κερδίσει εισιτήρια μέσω της λαχειοφόρου αγοράς της PGA ή σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα πακέτο μέσω Premier Golf, τώρα είναι η στιγμή να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας. "Το Premier Golf προσφέρει οκτώ αποκλειστικές εμπειρίες Ryder Cup ξεκινώντας από 3.700 δολάρια ανά άτομο.

Τα πακέτα περιλαμβάνουν πέντε νυχτερινά καταλύματα, υποδοχές καλωσορίσματος, πλήρες σκωτσέζικο πρωινό καθημερινά, κονκάρδες τουρνουά Ryder Cup, μεταφορές εδάφους, δώρα Ryder Cup και όλους τους φόρους. Αυτό θα είναι το 12 ο διαδοχικό Ryder Cup του Premier Golf, και κάθε χρόνο γίνεται πιο συναρπαστικό και πιο συναισθηματικό.

Πάρτε το Κουπόνι του Ryder Early και Συχνά: "Η συμμετοχή σε ένα Ryder Cup είναι μια ευκαιρία για μία φορά στη ζωή για πολλούς ανθρώπους, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε έρθει στο σπίτι με κάποιο swag για εσάς και όλους τους φίλους και την οικογένεια που ζήσατε στο σπίτι.

Αγοράστε τα εμπορεύματα του Ryder Cup σε μία από τις πρώτες μέρες που βρίσκεστε στο μάθημα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη επιλογή. Τα καυτά αντικείμενα τείνουν να πωλούν γρήγορα. Κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσετε γραμμές κατά το check out, ώστε να είστε υπομονετικοί και να προγραμματίσετε ανάλογα. Ακόμα καλύτερα, αγοράστε τα εργαλεία Ryder Cup εκ των προτέρων και τα φέρτε μαζί σας. "

Έχετε μια στρατηγική θεατών: "Είναι ζωτικής σημασίας να έχετε ένα σχέδιο μόλις ξεκινήσουν οι αγώνες, ώστε να μην χάσετε καμία από τις ενέργειες. Βρείτε μια καλή θέση προβολής στο πίσω μέρος εννέα, μπροστά από το παιχνίδι και αφήστε όλους τους αγώνες να έρθουν σε σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πίνακες κορυφαίων και τα video boards καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος για να είστε ενήμεροι, οπότε βεβαιωθείτε ότι η θέση που επιλέγετε έχει πρόσβαση σε ένα από αυτά. Αλλά επίσης να έχετε κατά νου εάν ένας αγώνας κλείνει νωρίς, μπορεί να μην φθάσει στις τελευταίες τρύπες. Εάν είναι δυνατόν, φτάστε στο πρώτο tee την Κυριακή για να ασφαλίσετε ένα καλό σημείο για να δείτε κάθε ένα από τα singles αγώνες tee off. Το βρυχηθμό του πλήθους και το give-and-take μεταξύ των Ευρωπαίων και των Αμερικανών οπαδών είναι κάτι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Θυμηθείτε να φορέσετε το κόκκινο, το λευκό και το μπλε και να είστε έτοιμοι να είστε δυνατοί. Αυτός είναι ένας εκτός έδρας αγώνας και πρέπει να αντισταθμίσετε τη δύναμη των Ευρωπαίων οπαδών σε αριθμούς. "

Γνωρίστε άλλους ανθρώπους : "Στο ξενοδοχείο σας, στο δείπνο και στο γήπεδο του γκολφ, προσπαθήστε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και την ομάδα σας στους Ευρωπαίους οπαδούς.

Είναι παθιασμένοι με το γκολφ τους και μπορεί να εκπλαγείτε από τις μεγάλες σχέσεις (ίσως μακροπρόθεσμα) που θα κάνετε. Θυμηθείτε, ενώ βρίσκεστε στις αντίθετες πλευρές, είστε και οι δύο έντονες για το παιχνίδι του γκολφ και αυτό συνήθως οδηγεί σε κάποιες ζωντανές συνομιλίες ».

Αγοράστε ένα φορητό ραδιόφωνο την Ημέρα 1 : "Αγοράστε τα φορητά ραδιόφωνα που είναι διαθέσιμα στο μάθημα, ώστε να μπορείτε να ακούσετε το τουρνουά που μεταδίδεται ζωντανά και να συμβαδίσετε με την ζεστή και βαριά δράση. Πιστέψτε το ή όχι, τα ραδιόφωνα συνήθως ξεπουλώνουν, οπότε μην καθυστερείτε. Πάρτε ένα μόλις φτάσετε στο μάθημα την Ημέρα 1. "

Χρησιμοποιήστε τα Free Grandstands : "Εάν είστε ένας ενθουσιώδης φίλος του Ryder Cup, πιθανότατα θα φωνάζετε δυνατά και θα δαπανάτε πολλή ενέργεια καθώς παρακολουθείτε στενά κάθε ομάδα. Αυτό μπορεί να είναι εξαντλητικό, γι 'αυτό λέμε σε όλους τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν τα ελεύθερα κερκίδες που βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό του θεατή σας για ακριβείς τοποθεσίες. "

Μην ξεχάσετε τους συλλόγους σας : "Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του Ryder Cup στη Σκωτία από το 1973. Επομένως, αν ταξιδεύετε στους αγώνες, γιατί να μην το ταιριάζετε στα γήπεδα του γκολφ; Το Premier Golf προσφέρει πακέτα που περιλαμβάνουν «a la carte» γύρους σε εικονικά μαθήματα όπως το St. Andrews, το Kingbarns, το The Torrance ή το Duke's και παρέχουν υπηρεσίες θυρωρού, εξαλείφοντας το άγχος και την ταλαιπωρία των προκαταβολικών προθεσμιών. Το καταρτισμένο προσωπικό του Premier Golf θα είναι εκεί για να παρέχει επιτόπια βοήθεια, μεταφορές από και προς το δρομολόγιο και πολλά άλλα. "

Έτσι, αν θέλετε να κατευθυνθείτε στη Σκωτία αυτό το φθινόπωρο και να είστε εκεί ζωντανός για να δείτε τις ΗΠΑ να κερδίσουν το κύπελλο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.PremierGolf.com τώρα. ή καλέστε 800-283-GOLF για περισσότερες πληροφορίες.

Και μην ξεχνάτε: υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες για σπουδαίο γκολφ σε όλο τον κόσμο. Οι αγαπημένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν τη Σκωτία, τη Φλώριδα , την Αμερικανική Νοτιοδυτική, τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες και πολλά άλλα.

Παρακολουθήστε με στο Facebook, το Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου. Διαβάστε το Blog μου για το Golf Travel