Πασχαλινό Brunch στο Σαλτ Λέικ Σίτι, Γιούτα

Τα καλύτερα γεύματα και προσφορές το 2018

Το Σαββατοκύριακο του Πάσχα είναι πάντα γεμάτο από εορτασμούς και εκδηλώσεις στο Σολτ Λέικ Σίτι, αλλά αν πάτε να εξαντλήσετε όλες τις δραστηριότητες, θα θελήσετε να ξεκινήσετε το πρωί σας με ένα Πασχαλινό brunch σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της SLC.

Το 2018, η Κυριακή του Πάσχα πέφτει την 1η Απριλίου και πολλά εστιατόρια στην πόλη διαθέτουν ειδικά μενού σε όλο το σαββατοκύριακο. Δεδομένου ότι πολλά κρατικά κολέγια γιορτάζουν το εαρινό διάλειμμα γύρω από αυτή τη χρονική περίοδο, συνιστώνται κρατήσεις για να εξασφαλιστεί ότι μπορείτε να πάρετε ένα τραπέζι για εσάς και την οικογένειά σας.

Αν και λίγα από αυτά τα εστιατόρια εμφανίζονται από το Easter Bunny ή από οποιαδήποτε διακόσμηση διακοπών, είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε παραδοσιακά αμερικανικά φαγητά στα μενού τους. Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών σχετικά με τις ώρες λειτουργίας, τις τιμές και τα περιεχόμενα αλλεργιών του μενού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε εστιατορίου.

Μεγάλη Αμερική

Ο υπερβολικός μπουφές του Grand America Hotel, που διοργανώνεται στο Garden Café με ζωντανή μουσική, προσφέρει παραδοσιακά μενού με φρέσκα θαλασσινά, σούσι, ψητά, σαλάτες, ζυμαρικά φτιαγμένα με παραγγελία και ειδικές δημιουργίες επιδόρπιο. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε ένα γεμάτο διασκέδαση απόγευμα στο Easter Bunny Tea όπου το Πάσχα Μπάνι θα κάνει εμφανίσεις το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στις 12 και 3 μ.μ.

Bambara

Το μπάρμπεκιου του Πάσχα του Bambara διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από ζεστά και κρύα πιάτα, όπως φρυγανιές φρυγανιά, τσαγιού μακαρόνια και τυρί με ψιλοκομμένα φουντούκια και ένα σταθμό σκάλισμα με ζαμπόν με μουστάρδα και φρυγμένο ανανά και οργανικό στήθος γαλοπούλας με καραμελωμένο κρεμμύδι.

Η Chef Ζαχαροπλαστικής Rebecca Moore έχει ξεφλουδίσει τα εύγευστα αρτοσκευάσματα και τη δική της σπιτική granola.

Πρωταρχικό σπίτι του Fleming

Το Prime Steakhouse του Fleming είναι μέρος μιας αλυσίδας που απλώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το brunch τους εξακολουθεί να αξιολογείται μεταξύ των καλύτερων διαθέσιμων για το brunch της Κυριακής του Πάσχα. Το μενού με τρία πιάτα προσφέρει μια επιλογή από ορεκτικά, προσκλήσεις και επιδόρπια, όπως φρέσκα αυγά, φρυγανισμένο γαλλικό φρυγανιέρα, πρωτεύουσα ή μπλε ορτύκια, και ένα ειδικό παιδικό μενού.

Ο Φράνκ

Βρίσκεται στο Holladay, το Franck's προσφέρει ένα Πασχαλινό brunch που υπογραμμίζει την ερωτική σχέση του Chef Robert Perkin με τις γαλλικές και αμερικανικές μαγειρικές τάσεις και τα φρέσκα τοπικά συστατικά. Τα κυριότερα σημεία του μενού περιλαμβάνουν το κρέμα κασσιτέρου του βασιλικού, το λευκό γαλάκτωμα σόγιας και σύκου, το French croissant french toast και το Durham Ranch wagyu μπριζόλα και αυγά.

Caffe Niche

Αυτό το μικρό εστιατόριο στο South Salt Lake City εξυπηρετεί συστατικά που προέρχονται από τοπικές πηγές με μια καινοτόμο συστροφή (σε ένα κλάσμα του κόστους άλλων εστιατορίων που βρίσκονται σε αυτόν τον κατάλογο). Το μενού brunch του Caffe Niche περιλαμβάνει νόστιμες επιλογές, όπως καπνιστό οργανικό σολομό με remoulade και crostini, μπισκότα jalapeno cheddar και τοπικό σάλτσα λουκάνικου, οργανική ζαχαρωμένη σαλάτα με σπιτικά βινεγκρέτ, τοπικά αυγά και λεμονιού.

Gardner Village

Το Κυριακάτικο Πάσχα στο χώρο συγκέντρωσης στο Gardner Village στη Δυτική Ιορδανία θα περιλαμβάνει φρέσκα κρέπες και ομελέτες, γλυκά επιδόρπια, αντικείμενα για πρωινό και μεσημεριανό και μια συντριβάνι σοκολάτας. Εναλλακτικά, τα καταστήματα στο χωριό Gardner έχουν επίσης δύο άλλους προορισμούς για φαγητό που είναι ανοιχτοί στο Σαββατοκύριακο του Πάσχα, όπως το Naborhood Bakery and Cafe και το εστιατόριο του Archibald.

Log Haven

Το όμορφο καταφύγιο Log in στο Mill Creek Canyon θα προσφέρει ένα δείπνο της Κυριακής του Πάσχα φέτος.

Τα κυριότερα μενού περιλαμβάνουν μια επιλογή φρέσκιας σπεσιαλιτέ από σπαράγγια άνοιξης, σπαθόψαρο σκωτσέζικο ψητό, κοτόπουλο σχισμένο με λεμόνι δεντρολίβανο και κέικ σοκολάτας με σμέουρα και κρέμα βανίλιας που έχει υποστεί ζάχαρη. Περιτριγυρισμένο από αγριολούλουδα και καταρράκτες και βρίσκεται σε ένα ιστορικό αρχοντικό στην ιστορία του Wasatch National Forest, αυτό το Log Haven προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία στο Salt Lake City.

Oasis Cafe

Το Cafe Oasis θα σερβιριστεί σε ένα πλούσιο μπουφέ του Πάσχα, που αντανακλά το δημιουργικό καθημερινό μενού με τοπικά βιολογικά λαχανικά, βρώσιμα κρέατα και φρέσκα θαλασσινά. Ο μπουφές θα περιλαμβάνει επίσης ένα σταθμό σκάλισμα πρώτης πλευράς και ένα σιντριβάνι σοκολάτας για επιδόρπιο.

La Caille

Το La Caille βρίσκεται σε μια έκταση 20 στρεμμάτων λίγο έξω από την αμμώδη περιοχή της Γιούτα, στο φαράγγι του Little Cottonwood και προσφέρει πολυτελή τραπεζαρία και ένα όμορφο γεύμα πασχαλινής γαλλικής στυλ.

Πάρτε την καταπληκτική θέα στα φαράγγια των φαραγγιών, τους καταπράσινους αμπελώνες και τους ανθισμένους κήπους, ενώ τρώτε αυτό το γεύμα τριών πιάτων.

Finca

Με τα αγαπημένα ισπανικά και τα κλασικά είδη αμερικανικού πρωινού, το Πάσχα brunch στο Finca είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που επισκέπτονται το Salt Lake City. Ο σεφ κουζίνας Marco Porlles θέσει κατά μέρος το κανονικό μενού για την Κυριακή του Πάσχα το 2018 από τις 11 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. και εξυπηρετούν μερικές πρωταρχικές γεύσεις νέους και παλιούς. Αυτό το εστιατόριο εμπνευσμένο από την Ισπανία προσφέρει κάτι διαφορετικό για τις οικογένειες που επισκέπτονται την περιοχή, οπότε μην αποφύγετε το νόστιμο γεύμα που προσφέρεται πριν από το σαββατοκύριακο.