Επικίνδυνες περιοχές της Μινεάπολης

Minneapolis Crime: Γειτονιές που πρέπει να αποφύγετε

Η Μινεάπολη, όπως όλες οι μεγάλες περιοχές του μετρό, έχει γειτονιές που είναι πιο επικίνδυνες και με υψηλότερα επίπεδα εγκληματικότητας από άλλα. Αν θέλετε τις καλύτερες πιθανότητες να αποφύγετε το έγκλημα, σε ποια μέρη της Μινεάπολης πρέπει να μείνετε μακριά;

Η πόλη της Μινεάπολη στο σύνολό της έχει υψηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας από τη μέση μεγάλη πόλη των ΗΠΑ, κατατάσσοντας την 30η περίπου στις 400 μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές του έθνους.

Γειτονιές της Μινεάπολης με υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας

Ένα μεγάλο μέρος του εγκλήματος στη Μινεάπολη συγκεντρώνεται σε ορισμένες περιοχές της πόλης. Και πολλά άλλα μέρη της Μινεάπολη είναι πολύ ήσυχα, με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολη, που δημοσιεύει εγκληματικούς χάρτες της πόλης, η υψηλότερη συγκέντρωση βίαιων εγκλημάτων και εγκλημάτων ιδιοκτησίας βρίσκεται στη Βόρεια Μινεάπολη, γεωγραφικά βορειοδυτικά της πόλης, το τμήμα της Μινεάπολης βόρεια του I-394 και δυτικά του Μισισιπή Ποτάμι.

Το Midtown Minneapolis και η γειτονιά Phillips επίσης υποφέρουν από υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας. Η γειτονιά Phillips βρίσκεται ακριβώς νότια από το κέντρο της Μινεάπολη και συνορεύει με τη λεωφόρο Hiawatha στα ανατολικά, τη λίμνη Street στα νότια και I-35W στα δυτικά. Περιοχές όπου το έγκλημα είναι υψηλότερο εκτείνονται έξω από Phillips, αρκετά μπλοκ νότια της λίμνης Street, και περίπου ένα μίλι δυτικά του I-35W.

Η περιοχή Uptown και το κέντρο της πόλης Minneapolis έχουν πυκνούς πληθυσμούς, καθώς και νυχτερινή ζωή και περιοχές διασκέδασης, έτσι ώστε μια εμπειρία εμπειρία κάπως περισσότερο έγκλημα.

Σε μικρότερο βαθμό, το Cedar-Riverside και το κέντρο των νότιων συνόρων της Μινεάπολης, γύρω από την εθνική οδό 62, βιώνουν υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας.

Τα ποσοστά εγκληματικότητας δεν είναι όλα

Αλλά μόνο επειδή το τοπικό ποσοστό εγκληματικότητας είναι υψηλό, αυτό δεν σημαίνει ότι μια γειτονιά είναι όλα κακή. Οι γειτονιές που αναφέρονται παραπάνω έχουν καλά μέρη και κακά μέρη μέσα τους.

Η Βόρεια Minneapolis έχει μερικές από τις μεγαλύτερες περιοχές εγκληματικότητας, αλλά και ασφαλείς, ήσυχες περιοχές όπου οι οικογένειες εκμεταλλεύονται τις χαμηλότερες τιμές των κατοικιών για να μετακομίσουν στο σπίτι τους. Η νέα ανάπτυξη και η συμμετοχή της κοινότητας στο Phillips μειώνει το συνολικό ποσοστό εγκληματικότητας και υπάρχουν επιθυμητά νέα σπίτια και δημοφιλή, μοντέρνα καταστήματα και εστιατόρια στην περιοχή.

Και θυμηθείτε ότι το έγκλημα μπορεί να συμβεί οπουδήποτε, ανεξάρτητα από το ποσοστό εγκληματικότητας σε μια γειτονιά, ακόμα και στην "ασφαλέστερη" συνοικία. Προσέξτε πάντα να λαμβάνετε βασικές προφυλάξεις πρόληψης της εγκληματικότητας και να είστε ασφαλείς!