Κερδίστε τη θερινή θερμότητα στο NH: Κρατήστε δροσερό σε σπήλαια και κύματα

Το Νιου Χάμσαϊρ είναι το σπίτι των νέων εμπορικών σπηλαίων της Νέας Αγγλίας και των μεγαλύτερων κυμάτων του

Θέλετε να νικήσετε τη ζέστη του καλοκαιριού; Έχετε κουραστεί να βασίζεστε στο AC για ανακούφιση; Επικεφαλής για το Νιού Χάμσαϊρ: σπίτι για τα μοναδικά εμπορικά σπήλαια της Νέας Αγγλίας και ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα νερού της Νέας Αγγλίας. Ανεξάρτητα από το πόσο υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού ανεβαίνουν, το New Hampshire προσφέρει διασκεδαστικούς τρόπους για να χαλαρώσετε.

Τα σπήλαια του Νέου Χαμπσάιρ είναι δροσερά

Παρακολουθώντας την ανάβαση του υδραργύρου και την ανάβαση; Υπάρχει ένα μέρος όπου είναι πάντα δροσερό: μια σπηλιά! Δεν είναι μόνο τα σπήλαια διασκέδασης για να εξερευνήσετε, έχουν το φυσικό πλεονέκτημα να είναι πάντα πιο δροσερό και λιγότερο υγρό από τον ατμό κόσμο παραπάνω.

Υπάρχουν δύο όμορφα αξιοθέατα σπηλιά για να εξερευνήσετε στην περιοχή White Mountains του Νιού Χάμσαϊρ. Βρίσκονται περίπου 40 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μπορείτε να τα δείτε και σε μια μέρα, αν είστε οπαδός σπηλαίων.

Ψάξτε τα κύματα ψύξης στη χώρα του νερού

Ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα ψυχαγωγίας Νερού της Αγγλίας, Water Country , βρίσκεται στο Portsmouth του Νιου Χάμσαϊρ, κοντά στη συμπαγή θάλασσα του κράτους. Με περισσότερες από δώδεκα διαφορετικές βόλτες με νερό και αξιοθέατα, όπως γίγαντες διαφάνειες και τη σήραγγα της τρομοκρατίας του Δρ. Von Dark, καθώς και πολλές άλλες δραστηριότητες σε 47 στρέμματα, σίγουρα θα περάσετε μια αναζωογονητική μέρα στο πάρκο.

Water Country διαθέτει τη μεγαλύτερη πισίνα κυμάτων της Νέας Αγγλίας: 700.000 γαλόνια νερού! Οι βόλτες κυμαίνονται από εκείνες που είναι κατάλληλες για το μικρότερο από τα tots σε μεγάλα θρίλερ, συμπεριλαμβανομένων των Racing Rapids και την εντελώς σκοτεινή, συναρπαστική περιπέτεια της Black Hole. Πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε την ημέρα σας στο πάρκο είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Water Country. Θα εξοικονομήσετε χρόνο στην πύλη αγοράζοντας τα ολοήμερα εισιτήρια σας online εκ των προτέρων.

Άλλες ιδέες για αποδράσεις θερινών θερμότητας στο Νέο Χάμσαιρ