Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις Πτώσης στο Μιλάνο της Ιταλίας

Θα επισκεφτείτε το Μιλάνο, την Ιταλία , τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο; Εάν ναι, θα βρείτε πολλά να κάνετε σε αυτή τη δημοφιλή πόλη. Το Μιλάνο είναι διάσημο για τη μόδα και τα ψώνια, τη ζωγραφιά του Ντα Βίντσι για το Μυστικό Δείπνο και τον μεγαλύτερο γοτθικό καθεδρικό ναό στον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε συχνά καλλιτέχνες του δρόμου που διασκεδάζουν κοντά στον καθεδρικό ναό, στο εμπορικό κέντρο Galleria ή στο κάστρο Sforza, ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Εκτός από αυτά τα αξιοθέατα, μην χάσετε αυτές τις εκδηλώσεις και φεστιβάλ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Όπερα στη La Scala

Η Όπερα La Scala, που ονομάζεται επίσημα το Teatro alla Scala, είναι ένα από τα πιο διάσημα ιστορικά κτήρια οπερών της Ιταλίας και σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείτε. Χτισμένο το 1778, μερικοί από τους καλύτερους τραγουδιστές του κόσμου έχουν εμφανιστεί στη σκηνή του. Εάν η όπερα δεν είναι το πράγμα σας, μπορείτε να δείτε ένα μπαλέτο αντ 'αυτού. Η σεζόν του Μιλάνου συνεχίζεται μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Δείτε το πρόγραμμα ή αγοράστε ένα ειδικό πακέτο εισιτηρίων.

Κελτική Πρωτοχρονιά

Στα τέλη Οκτωβρίου, το Μιλάνο γιορτάζει την Κελτική Πρωτοχρονιά στο Castello Sforzesco (Κάστρο Sforza) με πολυήμερη μουσική, χορό και μεσαιωνικό φεστιβάλ. Ενώ εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε στα μουσεία και τις συλλογές τέχνης σε αυτό το κάστρο του 15ου αιώνα. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Castello Sforzesco για περισσότερες ειδικές εκδηλώσεις και εκθέματα.

Απόκριες

Αν και η Απόκριες (Ημέρα όλων των Αγίων, 31 Οκτωβρίου), δεν είναι ιταλική αργία, γίνεται δημοφιλής, ειδικά μεταξύ των νέων ενηλίκων. Απόκριες ξεκινούν τρεις μέρες εορτασμού, στις οποίες περιλαμβάνεται επίσης η Ημέρα των Αγίων και των Ψυχών.

Στο Halloween, θα βρείτε ειδικά δείπνα ή εκδηλώσεις γύρω από την πόλη (συνήθως διαφημίζονται σε αφίσες). Κοστούμια μέρη μπορούν να βρεθούν σε πολλά από τα νυχτερινά κέντρα του Μιλάνου, οπότε μην ξεχάσετε να συσκευάσετε κάτι για να ντύσετε. Διαβάστε περισσότερα για το Halloween στην Ιταλία .

Των Αγίων Πάντων

Η Ημέρα όλων των Αγίων (ονομάζεται επίσης Ognissanti ή Festa di Tutti i Santi) γιορτάζεται την 1η Νοεμβρίου για να τιμήσει όλους τους καθολικούς αγίους.

Την ημέρα αυτή, η οικογένεια και οι φίλοι επισκέπτονται και ανταλλάσσουν δώρα. Είναι εθνική γιορτή , πολλά καταστήματα και υπηρεσίες θα κλείσουν. Παρόλο που είναι κυρίως θρησκευτικές διακοπές, υπάρχουν μερικές φορές μουσική ή άλλα ειδικά γεγονότα στην πόλη.

Ψυχοσάββατο

Σε όλη την ημέρα των ψυχών, 2 Νοεμβρίου, οι Ιταλοί φέρνουν λουλούδια στα νεκροταφεία για να τιμήσουν τους αποθανόντες συγγενείς, επομένως είναι πιθανό να δείτε πολλά λουλούδια στα τέλη Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου. Παρόλο που η Ημέρα των Ψυχών δεν είναι διακοπές, μερικά καταστήματα ενδέχεται να παραμένουν κλειστά ή να έχουν μικρότερες ώρες.

Διεθνής Έκθεση Μοτοσικλετών

Πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου, η έκθεση μοτοσικλετών αντλεί τους οπαδούς της μοτοσικλέτας από όλο τον κόσμο για να δει τα πιο πρόσφατα μοντέλα και πολλά άλλα. Το expo ξεκίνησε το 1914 και τώρα διαθέτει εκθέτες από σχεδόν 40 χώρες. Ελέγξτε την ιστοσελίδα της Διεθνούς Μοτοσικλέτας για ημερομηνίες, τιμές και χρονοδιάγραμμα.

Εκδρομές και ημερήσιες εκδρομές

Η πτώση είναι μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε τα αριστουργήματα του Μιλάνου σε αυτή την καθοδηγούμενη περιήγηση με τα πόδια. Σε αυτή την περιοδεία, θα θαυμάσετε εκπληκτική τέχνη και αρχιτεκτονική. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια οργανωμένη ημερήσια εκδρομή στο Bergamo, την περιοχή κρασιού Franciacorta και τη λίμνη Iseo.

Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στο Μιλάνο

Διαμονή μέχρι τον Δεκέμβριο; Στη συνέχεια, ελέγξτε τι συμβαίνει αυτό το μήνα ή βρείτε φεστιβάλ και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Μιλάνο όλο το χρόνο.