Μιλάνο τον Μάρτιο

Τι είναι το Μιλάνο τον Μάρτιο

Ο καιρός τον Μάρτιο στο Μιλάνο μπορεί να προσφέρει μια μικτή τσάντα από κρύες, ομιχλώδεις ή βροχερές μέρες, τις οποίες μπορεί να ακολουθήσουν οι ημέρες των τραγανών ηλιόλουστων ουρανών. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρτιος είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επισκεφθείτε την πόλη, καθώς τα πλήθη είναι πιο λεπτά και είναι ευκολότερο να έχετε πρόσβαση στα κύρια αξιοθέατα και τα μουσεία του Μιλάνου . Υπάρχει επίσης ένα πλήρες ημερολόγιο των θρησκευτικών φεστιβάλ και εκδηλώσεις κάθε Μάρτιο στο Μιλάνο.

Στις αρχές Μαρτίου - Carnevale και η αρχή της Σαρακοστής. Ενώ το Carnevale δεν είναι τόσο μεγάλο για μια γιορτή στο Μιλάνο, όπως είναι στη Βενετία , το Μιλάνο κάνει μια τεράστια παρέλαση γύρω από το Duomo για την περίσταση.

Η παρέλαση πραγματοποιείται κατά κανόνα στο πρώτο Σάββατο της Σαρακοστής και περιλαμβάνει πλωτήρες, άρματα, άντρες και γυναίκες σε μεσαιωνικό φόρεμα, φορέα σημαίας, ζώνες και παιδιά σε φορεσιά. Μάθετε περισσότερα για τις επερχόμενες ημερομηνίες για το Carnevale και πώς γιορτάζεται το Carnevale στην Ιταλία Δείτε επίσης το Μιλάνο τον Φεβρουάριο .

Μέσα έως τέλη Μαρτίου - Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα. Όπως και στην υπόλοιπη Ιταλία, η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα στο Μιλάνο γιορτάζονται με μεγάλες μάζες και άλλους εορτασμούς. Η μεγαλύτερη μάζα της εποχής του Πάσχα λαμβάνει χώρα την Κυριακή του Πάσχα στο Duomo του Μιλάνου. Διαβάστε περισσότερα για τις άλλες παραδόσεις του Πάσχα στην Ιταλία . Δείτε επίσης το Μιλάνο τον Απρίλιο .

17 Μαρτίου - Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Το Μιλάνο φιλοξενεί μια σημαντική κοινότητα ομογενών και αρκετές ιρλανδικές παμπ, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι άνθρωποι βρίσκουν έναν τρόπο να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Ο νόμος του Murphy, οι Mulligans και οι Pogues Mahone είναι όλα δημοφιλή μέρη για πάρτυ την ημέρα και μερικοί μπορούν να σερβιριστούν ακόμη και με πράσινη μπύρα!

19 Μαρτίου - Festa di San Giuseppe. Η γιορτή του Αγίου Ιωσήφ (ο σύζυγος της Παναγίας) είναι επίσης γνωστή ως Ημέρα του Πατέρα στην Ιταλία. Οι παραδόσεις αυτής της ημέρας περιλαμβάνουν τα παιδιά που δίνουν δώρα στους πατέρες τους και την κατανάλωση ζεπόλης (μια αποβουτυρωμένη ζύμη, παρόμοια με ένα ντόνατς). Ενώ η Festa di San Giuseppe δεν είναι εθνική εορτή, ήταν παλιά και παραμένει ένα αγαπημένο ετήσιο γεγονός.

Τρίτο Σαββατοκύριακο το Μάρτιο - Oggi Aperto Ιστορικά κτίρια και μνημεία που συνήθως δεν είναι ανοιχτά στο κοινό είναι μερικές φορές ανοικτά για τους επισκέπτες το τρίτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου.

Κάθε Σαββατοκύριακο - αγορές ψύλλων και αντίκες. Καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου, η μακρόχρονη Fiera di Sinigalia εκτελείται κάθε Σάββατο στην Ripa di Porta Ticinese στην περιοχή Navigli, προσφέροντας καλά διακοσμημένα vintage ρούχα, housewares και bric-a-brac.

Κάθε Κυριακή το πρωί, μια αγορά σφραγίδων, κερμάτων και έντυπων προϊόντων - μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη - τρέχει στη Via Armorari, κοντά στον καθεδρικό ναό Duomo.

Έργα τέχνης. Χάρη στην παρουσία αρκετών μεγάλων μουσείων τέχνης και εκθεσιακών χώρων, υπάρχει σχεδόν πάντα μια σημαντική έκθεση τέχνης που πραγματοποιείται στο Μιλάνο τον Μάρτιο. Για παράδειγμα, μέχρι τις αρχές Μαρτίου του 2018, υπάρχει μια παράσταση του έργου της Frida Kahlo στο Museo delle Culture.

Παραστάσεις στη La Scala. Το ιστορικό Teatro alla Scala του Μιλάνου, ή η La Scala, είναι ένα από τα κορυφαία όπερα στην Ευρώπη και βλέποντας μια παράσταση υπάρχει μια περιποίηση κάθε εποχή του χρόνου. Τον Μάρτιο, υπάρχουν περιοδικά της όπερας και της κλασικής μουσικής, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων προσαρμοσμένων για παιδιά. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της La Scala για περισσότερες πληροφορίες.

Συνέχεια ανάγνωση Μιλάνο τον Απρίλιο

Το άρθρο ενημερώθηκε και επεκτάθηκε από την Elizabeth Heath