Αναθεώρηση: Παραλίες Negril Resort & Spa

Κατά την άφιξή του το 1494, ο Χριστόφορος Κολόμβος κάλεσε την Τζαμάικα "το πιο όμορφο νησί που τα μάτια είχαν ποτέ δει". Όταν ο Negril αναπτύχθηκε ως τόπος θέρετρου αιώνες αργότερα στα τέλη της δεκαετίας του 1950, τα πλοία έπρεπε να εγκαταλείψουν τους επιβάτες στον κόλπο Negril, ακτή. Σήμερα, οι επισκέπτες φθάνουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Sangster στο Montego Bay, όπου μεταφέρονται σε κλιματιζόμενα λεωφορεία προς τα θέρετρα κάτω από την ακτή.

Περίπου μία ώρα από το αεροδρόμιο στην όμορφη παραλία Seven Mile, οι παραλίες Negril Resort & Spa προσφέρουν ήρεμο, ζεστό γαλαζοπράσινο νερό, απαλή σκόνη-λευκή άμμο και κάθε δραστηριότητα στην παραλία που μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό το all-inclusive θέρετρο είναι μια ιδανική απόδραση που προσφέρει ένα συνδυασμό χαλαρωτικού χρόνου, περιπέτειας και χρόνου για να δώσετε τον εαυτό σας, αν το επιλέξουν.

Χτισμένο σε ένα ανοιχτό σκηνικό φυτείας κοινό στην Καραϊβική, αυτό το θέρετρο 186 δωματίων είναι ένας τροπικός παράδεισος. Οι οικογένειες μπορούν να επιλέξουν από 10 κατηγορίες δωματίων και σουιτών, συμπεριλαμβανομένων των σουιτών τριών υπνοδωματίων που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι δώδεκα. Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με έπιπλα από μαόνι, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, ανεμιστήρες οροφής, μπαλκόνι ή αίθριο και μοντέρνα μαρμάρινα μπάνια. Τα μίνι ψυγεία είναι εφοδιασμένα με διάφορα είδη ποτών και μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα ποτά από την καθαριότητα. Το θέρετρο διασχίζεται από μονοπάτια που οδηγούν στην παραλία, τις πισίνες, τα εστιατόρια και τους καλοκαιρινούς χώρους για να βρεθείτε σε μια αιώρα ενώ παρακολουθείτε το ηλιοβασίλεμα ή να σταματήσετε για ένα παιχνίδι shuffleboard ή Ping Pong.

Για τα μικρότερα παιδιά, οι χαρακτήρες του Sesame Street προσκαλούν μικρά παιδιά να παίξουν, ενώ παραθεριστικές παραστάσεις και μουσική τραβούν τους εφήβους σε έναν αμμώδη όροφο.

Το θέρετρο προσφέρει μια ποικιλία από πισίνες, ένα πάρκο νερού και τεμπέληδες ποτάμι. Τα θαλάσσια σπορ περιλαμβάνουν windsurfing, κολύμβηση με αναπνευστήρα, βάρκα για μπανάνα και επιβίβαση με κουπί. Το συνολικό επιτόκιο σας σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μεταφέρετε χρήματα ή να υπογράφετε χρεώσεις στο δωμάτιό σας, είτε βοηθάτε τον εαυτό σας στο μπαρ με παγωτό ή βάζετε ένα παιδί στο παιδικό κάμπινγκ.

Υπάρχουν ξεχωριστά προγράμματα για τα μωρά (νεογέννητα μέχρι ηλικίας 2), τα μικρά παιδιά (ηλικίας 3 έως 5 ετών), τα παιδιά (ηλικίας 5 έως 12 ετών) και οι έφηβοι.

Το θέρετρο προσφέρει επίσης πολλές ευκαιρίες εθελοντισμού . Ως φιλανθρωπικός βραχίονας της Sandals Resorts International, το Sandals Foundation διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στις κοινότητες σε όλη την Καραϊβική, επενδύοντας σε έργα που ωφελούν την εκπαίδευση και το τοπικό περιβάλλον. Πριν από την επίσκεψή μας στην Τζαμάικα, επικοινωνήσαμε με το πακέτο με σκοπό και έφερε αντικείμενα προς όφελος ενός σχολείου και τοπικών εφήβων μητέρων. Επισκεφτήκαμε επίσης ένα τοπικό σχολείο στο οποίο συμμετείχαμε και στο πρόγραμμα Reading Road Trip μέσω του θέρετρου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας, διαβάζαμε βιβλία με φοιτητές και εργαζόμασταν σε γραπτές ασκήσεις, τραγουδούσαμε τραγούδια και μιλούσαμε για τους στόχους και τη σημασία της εκπαίδευσης. Τα παιδιά και οι γονείς από το θέρετρο κινήθηκαν από τον ενθουσιασμό των παιδιών του σχολείου και τη δίψα τους για τη βελτίωση της ζωής τους μέσω της μάθησης. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους το Ίδρυμα πραγματοποιεί περιβαλλοντικές εκδρομές, οι οποίες συνεργάζονται με τους ντόπιους σε μια προσπάθεια να καθαρίσουν τους υγρότοπους και τις παραλίες, να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους για τα χωροκατακτητικά είδη και την παγκόσμια ευθύνη μας για τη φροντίδα της γης.

Αυτό το θέρετρο όλο το χρόνο προσφέρει οκτώ εστιατόρια διάσπαρτα σε όλη την ιδιοκτησία.

Από μπουφέ πολλαπλών επιλογών έως μεξικάνικο, ιταλικό, σούσι και πολλά άλλα, οι οικογένειες διαθέτουν πληθώρα επιλογών για φαγητό. Τα κυριότερα σημεία περιελάμβαναν μια σούπερ νόστιμη κοτοπουλιέρα pizza al fresco, το μπουφέ σοκολάτας αργά τη νύχτα και τις ζεστές καραμέλες κρέπες καραμέλας για μπανάνα.

Τα καλύτερα δωμάτια: Οι τύποι δωματίων διαφέρουν σε ολόκληρη την ιδιοκτησία. Ο θόρυβος μπορεί να είναι ένα πρόβλημα τη νύχτα σε ορισμένα μέρη του θέρετρου, γι 'αυτό ζητήστε πιο ήσυχα δωμάτια πιο κοντά στους χώρους της πισίνας, τα οποία είναι κλειστά το βράδυ.

Καλύτερη εποχή: Για τον καλύτερο καιρό, επισκεφθείτε την Τζαμάικα μεταξύ Δεκεμβρίου και Ιουνίου, όταν μπορείτε να περιμένετε ήπιες θερμοκρασίες και λίγες βροχοπτώσεις. Κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων , η οποία διαρκεί από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου, οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι κατά μέσο όρο στους 80 βαθμούς. Το θέρετρο είναι πιο πολυσύχναστο από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο, ειδικά κατά τις εβδομάδες διακοπών στις σχολές των ΗΠΑ, και αυτό είναι και όταν ο προγραμματισμός της δραστηριότητας του θέρετρου είναι ο πιο ισχυρός.

Επισκέφτηκε: Απρίλιος 2016

Ελέγξτε τιμές στο Beaches Negril Resort & Spa

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, ο ιστότοπος πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.