Σχεδιάστε μια περιοδεία της Βρετανίας στις ταινίες

Επισκεφθείτε τα τοπία ταινιών των ταινιών παλιές και νέες

Βάλτε τον εαυτό σας στις φωτογραφίες επισκεπτόμενοι αγαπημένες ταινίες και τηλεοπτικές θέσεις σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν είστε φίλος του κινηματογράφου και αυτό είναι το όνειρό σας, δεν είστε μόνοι. Σύμφωνα με το VisitBritain, τέσσερις στους δέκα επισκέπτες του Ηνωμένου Βασιλείου επιθυμούν να επισκεφθούν τις τοποθεσίες που έχουν δει σε ταινίες και στην τηλεόραση. Ο Χάρι Πότερ και το αφεντικό του Downton δημιούργησαν και οι δύο τουρίστες του τουρισμού.

Οι κινηματογραφιστές αγαπούν τη χρήση της Βρετανίας ως σκηνικό στις ταινίες τους επειδή μπορούν να βρουν μια τεράστια ποικιλία από διαφορετικά τοπία, αστικά τοπία, θαλάσσια λιμάνια, βουνά, τοποθεσίες εποχής, αθλητικές εκδηλώσεις και αρχοντικά σπίτια που χρησιμοποιούν ως σκηνικά όλα σε σχετικά σύντομες αποστάσεις ο ένας τον άλλον.

Έτσι, προς το συμφέρον να σας βοηθήσουμε να μοιραστείτε μια μαγική ταινία στο επόμενο ταξίδι σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, εδώ είναι μια λίστα με τις τοποθεσίες που μπορείτε να επισκεφτείτε, που κυμαίνονται από τις πρόσφατες επιτυχίες στο χρυσό παλιές.

Made in Britain - Ταινίες και κινηματογραφικές τοποθεσίες

Star Wars: Η Δύναμη Αφυπνίζει

Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι θαυμαστές του κινηματογράφου πιθανώς γνωρίζουν ότι σχεδόν όλες οι ειδικές εξουσίες και ηθοποιούς σκηνές των ταινιών Star Wars έχουν γίνει στα αγγλικά στούντιο, κυρίως Elstree και Shepperton αλλά πρόσφατα και Pinewood επίσης. Το κοινό δεν μπορεί να τα επισκεφτεί, αλλά το τελευταίο στο franchise χρησιμοποίησε αρκετές εξωτερικές ατμόσφαιρες που μπορείτε να επισκεφτείτε.

Οι σκηνές μάχης αέρα στον δασικό πλανήτη Takodana χρησιμοποίησαν τη θέα του Lake District πάνω από το Thirlmere και το Derwentwater. Το μεγαλύτερο μέρος του πλούσιου καταπράσινου δάσους , του κάστρου Maz Kanata, είναι στην πραγματικότητα το αρχαίο δάσος του Puzzlewood στο δάσος του Dean στο Gloucestershire. Γνωστός για τα υψωμένα κλαδιά, τα ξύλινα σανίδες γεφυρών και τα αρχαία δέντρα Yew, είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο, και για περιορισμένους μήνες καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Υπάρχει χρέωση εισόδου.

Χάρρυ Πόττερ

Μπορείτε να βρείτε τις τοποθεσίες του Χάρι Πότερ σε όλη τη Βρετανία ή να επισκεφθείτε το Leavesden (20 λεπτά με το τρένο από το Λονδίνο) όπου μπορείτε να επισκεφτείτε τα πραγματικά σύνολα για την εξαιρετική εκδρομή WB Studio: The Making of Harry Potter ,

Εάν θέλετε να ταξιδέψετε λίγο πιο μακριά, Το κάστρο Alnwick στον ποταμό Aln κοντά στην ακτή Northumberland, είναι απαραίτητο για τους οπαδούς του Potter.

Σταμάτησε για το Hogwarts σε δύο ταινίες του Χάρι Πότερ και είδε τους επισκέπτες του να αυξάνονται κατά 230% ως αποτέλεσμα. Από τον Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο, μπορείτε να συμμετάσχετε στην προπόνηση με τη σκούπα της σκούπας (δωρεάν με είσοδο) στο σημείο όπου ο Χάρις έμαθε να πετάει.

Αλογο του πολέμου

Το πολύ κινηματογραφημένο Wood Bourne στο Surrey, ένα απίστευτα φωτογενές χωριό, το Castle Combe στο Wiltshire και το Dartmoor στο Devon ήταν από τις πολλές βρετανικές τοποθεσίες για τη ταινία του Steven Spielberg για το μυθιστόρημα και το play του WWI του Michael Morpurgo.

Περηφάνεια και προκατάληψη

Η υπερηφάνεια και η προκατάληψη του Jane Austen έχουν φτάσει στην οθόνη αμέτρητες φορές και πολλά από τα μεγαλόπρενα αρχοντικά της Αγγλίας έχουν χρησιμοποιηθεί ως τοποθεσίες. Η έκδοση του 2005, με τους Keira Knightley, Carey Mulligan και Matthew Macfadyen, χρησιμοποίησε το υπέροχο Chatsworth House στο Derbyshire για το σπίτι του κ. Darcy. Εντυπωσίασε έτσι την Elizabeth Bennett ότι έπρεπε να επανεξετάσει την πρόταση γάμου του. Το σπίτι, το σπίτι των Dukes Devonshire, είναι ανοικτό για το κοινό και ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα επισκεπτών στην Αγγλία.

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

Ο Antony House κοντά στο Torpoint στην Κορνουάλη ήταν η σκηνή του τσαγιού του Mad Hatter στην Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων του Tim Burton.

Προφανώς, ο Burton άρεσε το μακρύ Yew Hedge και την ευκαιρία να ζωγραφίσει τα τριαντάφυλλα λευκά. Το σπίτι είναι ένα Εθνικό Εμπιστοσύνη ιδιοκτησίας, αν και εξακολουθεί να καταλαμβάνεται από την οικογένεια Carew, και είναι ανοικτή στο κοινό.

Το παλιό βασιλικό ναυτικό κολλέγιο - μια έξοχη ρύθμιση

Το παλιό βασιλικό ναυτικό κολλέγιο στο Γκρήνουιτς, σχεδιασμένο από τον Christopher Wren, είναι ένα τέλειο σκηνικό του 18ου αιώνα που παρουσιάζει σε ταινίες ξανά και ξανά. Αναμφίβολα το είδατε στους The Pirates of the Caribbean. Ψάξτε για τους εξωτερικούς χώρους, επίσης, στο Les Misérables, στο Skyfall, στο Sherlock Holmes, στην ομιλία του βασιλιά, στις επιστροφές της μούμιας και στη δούκισσα. Και μπορείτε να εντοπίσετε το εσωτερικό του, συμπεριλαμβανομένης της υπέροχης ζωγραφισμένης αίθουσας στο Thor: Ο σκοτεινός κόσμος. Ενώ επισκέπτεστε κινηματογραφικές αίθουσες στο Greenwich, φροντίστε να σταματήσετε να επισκεφτείτε το Cutty Sark και το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο.

Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία

Οι χαρακτήρες που παίζουν οι Hugh Grant και Andy MacDowell μοιράστηκαν την πρώτη τους συνάντηση σε ένα κρεβάτι στο Boat Inn. Στην πραγματικότητα ήταν το ξενοδοχείο The Crown στο Amersham , στο τέλος της Metropolitan Line του Λονδίνου. Το δωμάτιο, γνωστό ως Σουίτα Queen Elizabeth, είναι ένα από τα αγαπημένα με τα ζευγάρια του μήνα του μέλιτος και έχει κλείσει πολύ νωρίς. Οι εξωτερικοί χώροι στην ταινία πυροβολήθηκαν έξω από τα όπλα του βασιλιά, ακριβώς επάνω στο δρόμο. Αν σκοπεύετε να κάνετε κράτηση, ίσως να θέλετε να τα ελέγξετε πρώτα.

Και μερικοί Oldies αλλά Goodies

Περισσότερες κινηματογραφικές τοποθεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου αξίζει τον έλεγχο: