Ποια είναι η επίσκεψη στη Μόσχα τον Μάρτιο

Η επίσκεψη στη Ρωσία είναι γεμάτη από προκλήσεις, κυρίως τον καιρό. Ο χειμώνας μένει για πολύ καιρό και δεν είναι ελκυστικός για τους ταξιδιώτες. Εάν σχεδιάζετε να αγνοήσετε τον καιρικό περιορισμό υπέρ των φθηνότερων πτήσεων και καταλυμάτων, μπορείτε να περιμένετε ότι οι θερμοκρασίες θα είναι κρύες αλλά όχι αφόρητες στη Μόσχα τον Μάρτιο.

Μάρτιος Καιρός στη Μόσχα

Η αρχή του μήνα έχει μέσο ύψος 28 βαθμών Φαρενάιτ, με τη μέση χαμηλή πτώση σε 16 δυστυχισμένους βαθμούς.

Αλλά μέχρι το τέλος του μήνα, η θερμοκρασία θα αυξηθεί, κατά μέσο όρο, σε ένα σχετικά άνετο 41 μοίρες, με το χαμηλό στους 28 βαθμούς. Μια αρκετά καλή βελτίωση. Περισσότερα καλά νέα: Η διάρκεια της ημέρας αυξάνεται περισσότερο από δύο ώρες από τις αρχές Μαρτίου μέχρι το τέλος.

Αλλά υπάρχουν κακά νέα: Θα είναι συννεφιασμένες τις περισσότερες φορές και οι πιθανότητες βροχόπτωσης (πιθανώς το χιόνι) είναι υψηλές. Και οι δύο αυτές αρνητικές καταστάσεις βελτιώνονται καθώς συνεχίζεται ο μήνας. Αρκεί να πούμε ότι ο καιρός στη Μόσχα τον Μάρτιο είναι αρνητική. Η άλλη πλευρά είναι ότι θα έχετε τα τουριστικά αξιοθέατα ως επί το πλείστον για τον εαυτό σας και πιθανότατα θα πληρώνετε λιγότερα για πτήσεις και καταλύματα σε αυτή τη χαμηλή τουριστική περίοδο. Μεγάλο μπόνους: Τα ορόσημα της Μόσχας φαίνονται αφρώδη στο χιόνι.

Τι να Pack

Πακέτο για τον χειμώνα όταν ταξιδεύετε στη Μόσχα το Μάρτιο, ανεξάρτητα από το πότε θα φτάσετε εκεί το μήνα. Σε ιδιαίτερα κρύα χρόνια, το χιόνι μπορεί να παραμένει στο έδαφος ή να φτάσει ενώ βρίσκεστε εκεί και να κρεμάσετε για λίγο, ίσως για όλη τη διαμονή σας.

Συμπεριλάβετε όλα τα αξεσουάρ σας για τις κρύες καιρικές συνθήκες στις αποσκευές σας - ένα ζεστό μαντήλι, γάντια και καπέλο, έτσι ώστε να τα έχετε σε περίπτωση που τα χρειάζεστε - κάτι που είναι σχεδόν σίγουρο.

Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να αγοράσετε ένα καπέλο γούνας στη Μόσχα, όπου η επιλογή είναι αναμφίβολα καταπληκτική. Αφήστε λοιπόν χώρο στην τσάντα σας αν το σκέφτεστε ως ένα κατάλληλο σουβενίρ.

Πάρτε μαζί τζιν βαρέων βαρών, πουλόβερ πουλόβερ σε ελαφρύ και συσκευασία αλλά ζεστό κασμίρι, γιλέκα και ένα ζεστό παλτό χειμώνα. Αν έχετε ένα με κουκούλα, αυτό θα ήταν μια έξυπνη επιλογή. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε πολλά περπάτημα, θα θελήσετε επίσης ζεστές κάλτσες και παπούτσια που θα κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά. Οι επίπεδες μπότες με γόνατο ή οι επίπεδες μπότες από αστράγαλο με πέλματα από καουτσούκ ή σύνθεση (όχι δερμάτινα) είναι τα παπούτσια επιλογής. Τότε, ανεξάρτητα από το πόσο χιονίζει, θα είστε έτοιμοι για το μη ολισθηρό περπάτημα.

Μάρτιος Διακοπές και Εκδηλώσεις

Η Μάλενιτσα εμφανίζεται μερικές φορές τον Μάρτιο. Προχωρήστε στην Κόκκινη Πλατεία για να λάβετε μέρος σε αυτό το εξαιρετικά δημοφιλές φεστιβάλ αποχαιρετισμού-χειμώνα.

Η 8η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στη Ρωσία. Είναι μια γιορτή αδελφών, συζύγων, μητέρων, γιαγιάδων και άλλων ειδικών γυναικών στη ζωή σας.

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στη Μόσχα εορτάζεται την εβδομάδα της 17ης Μαρτίου. Ελέγξτε το μέλλον για τα προγραμματισμένα γεγονότα που σχετίζονται με αυτή τη διασκέδαση γεμάτη ιρλανδικές διακοπές, η οποία είναι μια μεγάλη υπόθεση στη Ρωσία όπου αυτή τη μια μέρα, όλοι φορώντας πράσινο.

Τόσο η Maslenitsa όσο και η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι σημαντικά ετήσια γεγονότα που δείχνουν στους επισκέπτες ορισμένες πτυχές της ρωσικής ζωής.