Τα καλύτερα & πιο μοναδικά μπριζόλες του Νάσβιλ

Ο Νότος είναι γνωστός για τους ευγενικούς του κατοίκους, τους όμορφους ανοιχτούς χώρους και το υπέροχο φαγητό του για μπάρμπεκιου και το Nashville, Tennessee είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να πάρετε μπριζόλες στην περιοχή, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα μπριζόλες για τους επισκέπτες που θέλουν να πάρουν κάποια υψηλή -το βόειο κρέας ποιότητας.

Λάβετε υπόψη κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας ότι τα έθιμα και οι παραδόσεις των νότιων πόλεων διαφέρουν από εκείνες της Βόρειας, ενώ οι Βορρά μπορεί να θέλουν να ντύνονται για ένα βραδινό γεύμα, πολλά καταστήματα του Νάσβιλ καλωσορίζουν τους επισκέπτες σε μπότες και καπέλα για καουμπόη ή ντυμένοι. Εξάλλου, για τους ανθρώπους στο Νάσβιλ, η μπριζόλα δεν είναι μια λεπτότητα - είναι ένας τρόπος ζωής.

Το Νάσβιλ διαθέτει έναν τόνο υπέροχων μπριζόλες, αρκετά στην πραγματικότητα για να ταιριάζει στον προϋπολογισμό ή τον τρόπο ζωής του καθενός, και η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι στην πραγματικότητα οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί. Εξερευνήστε αυτή τη λίστα, κάντε κλικ στις ιστοσελίδες των εστιατορίων για να δείτε τα μενού τους, τις τιμές και τις ώρες λειτουργίας τους και επιλέξτε το αγαπημένο σας για να δοκιμάσετε το ταξίδι σας στο Νάσβιλ.