Κοιτάξτε καλά στο Νάσβιλ: Πού πηγαίνετε και κοιτάξτε υπέροχα

Ζητήσαμε από τον Stylist Call για τις συμβουλές τους για τα καλύτερα της Music City

Το Νάσβιλ ήταν πάντα μια πόλη όπου οι άνθρωποι περπατούσαν γύρω από το βλέμμα τους καλά, με τη δική τους αίσθηση στυλ. Δεν είμαστε LA ή NYC, είμαστε Music City, και οι άνθρωποι το κάνουν αυτό το δικό τους: Θα δείτε τις μπότες από καουμπόικες με ένα κόκκινο χαλί μπάλα ballgown.

Δεδομένου ότι ο δρόμος πίστης της πόλης έχει αυξηθεί, έτσι, επίσης, έχει και το SQ του (αυτό είναι το στυλ IQ). Μετά από όλα, τηλεοπτικές εκπομπές και μουσικά βίντεο, καθώς και βραβεία βραβείων κόκκινου χαλιού, γυρίζονται εδώ όλη την ώρα.

Ρωτήσαμε τους πιο κομψούς ανθρώπους που γνωρίζουμε στο Music City όπου τους αρέσει να πηγαίνουν και τι τους αρέσει στο Νάσβιλ. Αυτές οι συμβουλές - θεωρήστε αυτό τον ιδανικό οδηγό για φόντο για τις φωτογραφίες Instagram σας - έρχονται από το Stylist on Call Nashville. Αυτοί είναι οι επαγγελματίες κατά παραγγελία (και σε ζήτηση) που θα έρθουν στο σπίτι σας ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας ή στο Airbnb και θα σας κάνουν να δείτε το κόκκινο χαλί έτοιμο για όποια εκδήλωση έχετε κάνει.

Stephanie Trail

Που να φάω:

Old Farm Farm - Ένα υπέροχο μέρος για φαγητό και μουσική, και έχουν έναν υπαίθριο χώρο για να φάτε ποτό ή απλά να χαλαρώσετε γύρω από φωτιά.

Etch-Μεγάλη ατμόσφαιρα και ποικιλία φαγητών για νύχτα ή ποτό με φίλους στο SoBro.

Adeles Nashville-Μεγάλη αίθριο, ποτά και μια καταπληκτική σαλάτα Kale στο Gulch. ( Σημείωση: Μην παραλείψετε το κουνουπίδι, είναι καταπληκτικό .)

Πού να πάτε:

Παρθενώνας-Μπορείτε να περπατήσετε και να απολαύσετε το τοπίο. Φέρτε μια κουβέρτα και μπορείτε να πάρετε ένα πικνίκ ή απλά να χαλαρώσετε και να μιλήσετε.

Jared Keys

Που να φάω:

Το Tupelo Honey Café - Αυτό το εστιατόριο στο προαστιακό Franklin προσφέρει υπέροχα φαγητά, brunch κάθε μέρα.

Pancake Pantry-Αγάπη το πρωινό τους! ( Επεξήγηση: Και ο καθένας άλλος.) Προγραμματίστε το μέλλον: Θα υπάρξουν γραμμές σε αυτό το αγαπημένο χωριό του Hillsboro Village .

Πού να παίξετε:

Πάνω από όλα τα ακραία αθλήματα - Ποιος δεν αγαπά ένα πάρκο τραμπολίνο!

Νιώστε σαν παιδί ξανά στο προαστιακό Brentwood.

Cheekwood-Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να εξερευνήσετε αυτούς τους κήπους και το ιστορικό σπίτι. Η όμορφη θέα δεν μπορεί να χτυπηθεί.

Chrissy Yoder

Crema-Λατρεύω το αίθριο σε αυτό το χαριτωμένο μικρό σημείο καφέ! Ορκίζομαι ότι είναι ένα από τα καλύτερα φλιτζάνια καφέ στην πόλη και το τοστ αβοκάντο είναι το αγαπημένο μου.

Mad Donna's-Κυριακή brunch στο καλύτερό της! Αγαπώ την αγάπη ΑΓΑΠΗ ο καπετάνιος Crunch Γαλλικό τοστ! (Οι μιμόζ είναι αρκετά καλοί και εγώ.)

Πού να παίξετε:

Cotton Mill Live-Καταπληκτικό μικρό pop-up μουσικό χώρο! Το περπάτημα είναι σαν να περπατάς σε μια χώρα των θαυμάτων!

Πού να ψωνίσετε:

Άψογος χοίρος - Αγαπώ απόλυτα την αγορά αξεσουάρ από αυτό το μικρό σημείο στο West Nashville! Τόσα πολλά χαριτωμένα κομμάτια σε εξαιρετικές τιμές από τους τοπικούς σχεδιαστές.

Αντίο κορίτσια-Αυτό το μικρό κατάστημα είναι φωλιασμένο στο ιδανικό εκκολαπτήριο του East Nashville. Αν ψάχνετε για μερικές εκπληκτικές vintage μπότες αυτό είναι το μέρος! Η επιλογή τιρκουάζ κοσμήματα είναι πολύ rockin πάρα πολύ!

Dior Locklayer

Πού να φάτε και να πιείτε:

J. Alexander's-Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημείο για ένα ωραίο δείπνο, και ποτέ δεν παίρνετε ένα κακό γεύμα.

Bar Louie - Αυτό το γειτονιά bar-style εστιατόριο έχει μια ωραία, ήρεμη ατμόσφαιρα. Καλό για ένα ποτό με φίλους την Παρασκευή το βράδυ.

Ταβέρνα - Επισκεφθείτε το Midtown για το μεγάλο, casual brunch.

Corner Pub Midtown - Ακριβώς όπως υποδηλώνει και το όνομα, αυτό είναι ένα δροσερό μικρό μέρος που είναι καλό για οικογένειες και ενήλικες.

Έτσι, τώρα ξέρετε πού να πάτε. Και αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια για να φανείτε καλό πριν φτάσετε εκεί, γνωρίζετε επίσης ποιον να καλέσετε.