Μια πιο προσεκτική ματιά στο αρχοντικό Fontanel

Μπορεί να αναγνωρίσετε αυτό το αρχοντικό από το "Gone Country"

Ακριβώς όταν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε μια άλλη διάσημη χώρα περιοδεία μουσική σπίτι μόνο για να καταλήξει να κοιτάξει μέσα από ακόμη ένα μακρύ περικυκλωμένο δρόμο, μαζί έρχεται ένα μέρος όπως Fontanel Mansion.

Ναι, βέβαια, η κύρια καταχώρηση είναι συνήθως κλειδωμένη και κλειστή. Αλλά οι λαοί στο Fontanel έχουν κλειδιά και δωρεάν λεωφορεία που δεν θα σας οδηγήσουν μόνο στα μπροστινά σκαλοπάτια αυτού του εντυπωσιακού αρχοντικού 27.000 τετραγωνικών ποδιών, αλλά θα το κάνουν και επτά ημέρες την εβδομάδα - και από το κέντρο του Νάσβιλ.

Ιστορία του αρχοντικού Fontanel

Το αρχοντικό Fontanel χτίστηκε για την Barbara Mandrell και την οικογένειά της στη δεκαετία του 1980 και ανήκαν στην ιδιοκτησία των 136 στρεμμάτων μέχρι το 2002, όταν πωλήθηκαν στους σημερινούς ιδιοκτήτες της, Dale Morris και Marc Oswald. Οι οπαδοί της χώρας μπορούν να αναγνωρίσουν το αρχοντικό από την επίδειξη επιτυχίας της CMT, το "Gone Country" ή άλλες πολυάριθμες βολές φωτογραφιών και βίντεο.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία σχετικά με το αρχοντικό είναι ότι η τοπική αρχιτέκτονας, ο Tuck-Hinton είχε ένα χέρι στο σχεδιασμό και την κατασκευή του. Αλλά ξανά, αν γνωρίζετε κάτι για το Tuck-Hinton, θα γνωρίζετε ότι η επιχείρηση αυτή έχει εμπλακεί στην κατασκευή μερικών από τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές του Nashville, όπως το Adventure Science Center, το Bicentennial Mall State Park και το Country Music Hall of Fame.

Τι είναι το Μέγαρο Fontanel;

Το ίδιο το αρχοντικό Fontanel, φυσικά, γεμίζει με πολλά μοναδικά οικογενειακά είδη Mandrell, ακριβώς κάτω από μια οικογενειακή Βίβλο, αλλά είναι γεμάτη με έναν τόνο άλλων αναμνηστικών μουσικής χώρας που οι σημερινοί ιδιοκτήτες του έχουν συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες περιηγήσεις στο σπίτι, οι επισκέπτες του Fontanel μπορούν πραγματικά να εξερευνήσουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το σπίτι. Μπορείτε ακόμη να αγγίξετε τα στοιχεία. Μετά την ξενάγηση, οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν, να χαλαρώσουν με ένα αναψυκτικό και να μείνουν λίγο στο αίθριο της πισίνας.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Mansion Fontanel

Η ιδιοκτησία Fontanel δεν είναι απλώς μια περιήγηση στο σπίτι ή ένα μουσείο.

Είναι πραγματικά ένα ολόκληρο συγκρότημα γεμάτο με πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε. Το Fontanel διαθέτει το αρχοντικό, ένα εστιατόριο, έναν εντυπωσιακό υπαίθριο χώρο μουσικής, ένα στούντιο και πολλά μονοπάτια για περπάτημα. Μπορείτε να απολαύσετε οποιεσδήποτε από τις ανέσεις μόνο, με ή χωρίς την περιήγηση αρχοντικό.

Τα Trails στο Fontanel είναι δωρεάν και ανοικτά για το κοινό κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν και πρέπει να κάνετε check in κατά την άφιξη. Το εστιατόριο είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα. Το εστιατόριο Fontanel προσφέρει νόστιμο φαγητό σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον και σε καλή τιμή.

Υπάρχει επίσης ένας υπαίθριος χώρος μουσικής, The Woods στο Fontanel. Αυτός ο χώρος δεν προσφέρει κακή θέα στη σκηνή και είναι επενδεδυμένη με χοντρά, δασωμένα δέντρα σε τρεις πλευρές και σκηνή στο τέταρτο. Από τη μία πλευρά υπάρχουν παραχωρήσεις και μπάνια και από την άλλη, η πλαγιά διαθέτει ρουστίκ, κλιμακωτά κουτιά ουρανού. Το Woods μπορεί να χωρέσει έως 2.500 άτομα.

Περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες του Fontanel