Ιστορικό εκτυπωτή του Νάσβιλ

Ιστορικό εκτυπωτή Alley - το πρώτο ψυχαγωγικό Hotspot του Nashville

Αν και οι εκτυπωτές έχουν πάει πολύ καιρό, το The Historic Alley εκτυπωτών παραμένει, παρέχοντας ένα Flair of Bourbon Street για όσους αναζητούν κρασί, γυναίκες και τραγούδι, με μια ισχυρή χροιά του Naughty.

Βρίσκεται ανάμεσα στην τρίτη και την τέταρτη λεωφόρο που εκτείνεται από την Ένωση στους εκκλησιαστικούς δρόμους, το Alley ξεκίνησε πριν από τις αρχές του αιώνα ως την τοποθεσία πολλών από τις πρώτες εταιρείες εκτύπωσης και εκτύπωσης του Nashville.

Χωρίς τις επιρροές της Country Music που άρχισαν τη δεκαετία του 1930, το Nashville θα μπορούσε να ήταν γνωστό ως το Capitol Printing World. Μέχρι τη δεκαετία του 1960, το Νάσβιλ φιλοξενεί πάνω από 36 εταιρείες εκτύπωσης και πολλές άλλες επιχειρήσεις, των οποίων οι ρόλοι ήταν, να στηρίζουν και να προμηθεύουν τη μαζική βιομηχανία.

Στα τέλη του 1800, το Printers Alley ήταν μέρος του "The Men's District". Πολλά καφενεία, σαλόνια, αίθουσες τυχερών παιχνιδιών και Speakeasies έφτασαν μέχρι να εξυπηρετήσουν τους άνδρες των καταστημάτων της Nashville's Print. Οι δικαστές, οι δικηγόροι, οι πολιτικοί και άλλες Nashville Elite ήταν επίσης γνωστό ότι συχνάζουν στο Alley. Στη στροφή του αιώνα, το Club Climax του εκτυπωτή Alley ήταν εθνικά γνωστό ως hotspot Premier Entertainment Nashville.

Το Printers Alley ήταν το βρώμικο μυστικό του Nashville. Δεν είχε σημασία τι ψάξατε, θα μπορούσατε να το βρείτε εκεί.

Οι πολιτικοί και η αστυνομία του Νάσβιλ προστατεύονταν το Alley ακόμα και μετά την πώληση του Liquor εκτός νόμου στις αρχές της δεκαετίας του 1900.

Ο Hilary House, εκλεγμένος δήμαρχος τότε, αναφέρθηκε από τους δημοσιογράφους, "Προστατέψτε τους; καλύτερα από αυτό, τους ενστερνίζω" Είχε δήμαρχος για τα 21 από τα 30 χρόνια που η πώληση οξειδωτικών ήταν παράνομη.

Το 1939 ο Νάσβιλ απέρριψε την απαγόρευση και το καθιστούσε νόμιμο να αγοράζει Liquor στα καταστήματα. Για τα επόμενα 30 χρόνια το Alley άνθισε καθώς δημιουργείτο το Bar Mixing Bar.

Αν και ο Liquor ήταν νόμιμος, δεν θα μπορούσατε να το αγοράσετε από το ποτό. Οι διαφημίσεις για τους Ομίλους της δεκαετίας του 1960 δήλωσαν «Φέρτε το δικό σας μπουκάλι» και θα αναμειγνύουν το ποτό σας για σας.

Οι άνθρωποι θα έφερναν την επιλογή τους για ποτό σφιχτά τυλιγμένο σε μια καφέ χάρτινη σακούλα και θα την αφήσουν σε ένα ντουλάπι ή σε ένα ράφι πίσω από το μπαρ της αγαπημένης τους στέγης. Γραπτά σε αυτά τα μπουκάλια ήταν τα ονόματα των μεταφορέων και των αναδευτήρων της Nashville της ημέρας.

Περισσότερα από αυτό το άρθρο

Καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών η Αστυνομία θα πραγματοποιούσε επιδρομές στο Alley, συνήθως πριν ή μετά τις εκλογές, είτε να ενοχλήσει τους πολιτικούς εχθρούς της σημερινής διοίκησης είτε να συνεχίσει τη φάρσα ότι θα κάθονταν και πάλι για να καθαρίσουν τη ρήξη του Alley.

Το Alley συνέβαλε στην πολιτική διαφθορά που ο Νάσβιλ εξάλειψε τελικά στις αρχές της δεκαετίας του 1960 επιλέγοντας να μεταβιβάσει σε μητροπολιτική μορφή κυβέρνησης.

Ο εκτυπωτής Alley έπεσε στην πτώση του το 1969 καθώς ο Νάσβιλ ψήφισε για το ποτό με το ποτό και πολλές λέσχες άρχισαν να ανοίγουν στα προάστια. Οι περισσότεροι από τους εκτυπωτές είχαν περάσει πολύ καιρό, η Ambrose Printing Company που τώρα βρίσκεται στο Metro Center ήταν η τελευταία που έφυγε το 1976.

Οι μοναδικοί Όμιλοι για να επιβιώσουν από τη δεκαετία του '70 και του '80 ήταν το δωμάτιο Skulls Rainbow Room, το Boots Randolph, το Μαύρο Poodle και το The Brass Stables, το οποίο πήρε το όνομά του από τους αρχικούς στάβλους που στεγάζουν τα μουλάρια που τράβηξαν τα βαγόνια των εφημερίδων στις αρχές του αιώνα.

Οι εκτυπωτές Alley είδαν μια σημαντική ανακαίνιση το 1997, όπως Nashville αναγνώρισε την ιστορική σημασία της, ωστόσο ιστορία του παρελθόντος μπορεί να ήταν. Το δυτικό δωμάτιο αντικατέστησε το δωμάτιο Voodoo, ο ορειχάλκινος σιδηρόδρομος αντικατέστησε τους ορείχαλκου και το ροζ κουτάλι αντικατέστησε το μαύρο πόδι.

Με τα χρόνια ένα πράγμα παρέμεινε το ίδιο, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας το Alley παρουσιάζει ένα ορατό όραμα των φορτηγών μεταφοράς και των ανακατασκευασμένων πεζών που αναζητούν μια συντόμευση ή ίσως μια μπουκιά για φαγητό, αλλά τη νύχτα καθώς τα πολλά φώτα νέον αρχίζουν να τρεμοπαίζουν, αρχίζουν να κλαδεύουν και η μουσική αρχίζει κάτω, το Alley ζωντανεύει για άλλη μια φορά ως η Μεγάλη Κυρία του Nashville Entertainment.

Αρχικά δημοσιεύθηκε στις 20/5/2003
© Jan Duke