Πώς έκανε η Charlotte, NC Πάρτε το ψευδώνυμο "Queen City";

Μια ματιά στο πώς το Charlotte, NC (και το Mecklenburg County) πήρε το όνομά τους

Εάν έχετε έρθει εδώ γύρω από το Charlotte για κάποιο χρονικό διάστημα, θα ακούσετε τον όρο "Queen City" που αναφέρεται στην πόλη αυτή. Αλλά γιατί ακριβώς είναι ο Charlotte που ονομάζεται "The Queen City" αν και;

Υπάρχουν περίπου 30 πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες το ψευδώνυμο "η πόλη της Βασίλισσας" για διάφορους λόγους. Υπάρχουν πόλεις που ονομάζονται "Queen City" στην Αϊόβα, το Μιζούρι και το Τέξας. Τι κάνει το Charlotte ειδικό; Και από πού πήραμε το ψευδώνυμο;

Αποδεικνύεται ότι η πηγή του ψευδώνυμου της πόλης, το όνομα της ίδιας της πόλης και το όνομα του νομού στο οποίο βρισκόμαστε (Mecklenburg) όλα πηγαίνουν στην ίδια πηγή - η Βασίλισσα Σαρλόττα Σοφία του Μεκλενμπουργκ-Στρίλιτς στη Γερμανία. Η πόλη Charlottesville της Βιρτζίνια μπορεί επίσης να εντοπιστεί πίσω σε αυτή τη βασίλισσα.

Την εποχή της ίδρυσης του Σαρλόττα το 1768, υπήρχε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων σε αυτή την περιοχή που ονομάζονταν «loyalists» - άποικοι που δεν ήθελαν αναγκαστικά να χωριστούν και παρέμειναν πιστοί στο Βρετανικό Στέμμα. Μια μεγάλη ομάδα είχε εγκατασταθεί σε αυτόν τον τομέα αφού ήταν η διασταύρωση δύο εμπορικών δρόμων Native American (που είναι τώρα η διασταύρωση του Trade και του Tryon ακριβώς στη μέση του Uptown).

Υπήρχε μια αρκετά μεγάλη ομάδα που χρειαζόταν να χτίσει ένα δικαστήριο και να ονομάσει την πόλη. Σε μια προσπάθεια να παραμείνουν στις καλές χάρες του βασιλιά Γιώργου Γ. Και να διατηρούν μια συνεχή προσφορά χρημάτων, άντρες, φαγητό και άλλα έρχονται, ονόμασαν αυτή την πόλη " Charlotte Town " μετά την ολοκαίνουργια σύζυγό του - Βασίλισσα Σαρλότ από το Mecklenburg-Strelitz.

Εκεί προέρχεται το όνομα της πόλης, το ψευδώνυμο και το όνομα της πατρίδας του.

Παρά τις προσπάθειες των πιστών, η Σάρλοτ δεν θα βρεθεί υπέρ του βασιλιά. Στην πραγματικότητα, η πόλη θα βρεθεί σύντομα στη μέση της Αμερικανικής Επανάστασης. Όταν οι κάτοικοι αυτής της πόλης έμαθαν για τις μάχες του Λέξινγκτον και του Κόνκορντ στη Μασαχουσέτη, συνέταξαν αυτό που είναι τώρα γνωστό ως Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας του Μεκλενμπούργκ ή το Μέκλενμπουργκ.

Η Σαρλόττα έχει μια πλούσια ιστορία γεμάτη με την ανακάλυψη του χρυσού και την υπερηφάνεια των Σκοπιανών-Ιρλανδών εποίκων. Δυστυχώς, δεν είμαστε πολύ γρήγοροι να αγκαλιάσουμε την ιστορία που έχουμε. Το παλιό κτίριο συχνά δίνει τη θέση του στις φωτεινές τράπεζες, και η ιστορία υποβιβάζεται σε μια μικρή πλάκα. Είτε είστε κάτοικος μακράς διαρκείας είτε είστε καινούργιος στο Charlotte, αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε λίγο για την πόλη στην οποία βρίσκεστε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή η πόλη έχει πολύ περισσότερα ιστορία που συνειδητοποιείτε!