Κορυφαία πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον Bedford Stuyvesant Αν μετακομίζετε στο Μπρούκλιν

Το Bed Stuy, μια από τις γειτονιές Brownstone του Μπρούκλιν, βρίσκεται σε μετάβαση

Η ευρύτερη γειτονιά του Μπρούκλιν είναι γνωστή ως Bedford-Stuyvesant, ή Bed-Stuy, αποτελείται από δύο ιστορικά διαφορετικές περιοχές, το Bedford και το ιστορικά πιο πολυτελές Stuyvesant. Τμήματα της γειτονιάς είναι ορόσημα, έτσι ώστε να διατηρηθεί η αξιοσημείωτη αίσθηση του 19ου αιώνα αυτής της περιοχής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε να δείτε σειρές από ευχάριστες κατοικίες brownstone σε δέντρα που είναι γεμάτα δέντρα, πολύ ανοιχτό ουρανό (τα κτίρια δεν είναι πάνω από τέσσερα ή πέντε ιστορικά υψηλά) και ιστορικά κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιών και μια μικρή παλιομοδίτικη κοινότητα βιβλιοθήκη.

Τα πράγματα για τους νεοφερμένους να ξέρουν

Μεταφορά: Ανάλογα με το τμήμα της γειτονιάς στην οποία ζείτε, η περιοχή εξυπηρετείται από τα εξαιρετικά γρήγορα αμαξοστοιχίες Α και C. Το G είναι επίσης διαθέσιμο. Στην ανατολική πλευρά της γειτονιάς, θα είστε πιο κοντά στο J και M προπονεί μια μισή ώρα βόλτα στο χαμηλότερο Manhattan. Τα λεωφορεία είναι άφθονα. Γύρω από το Stuyvesant Heights, Μπρούκλιν

Πολιτιστική Ιστορία : Μακρύς προμαχώνας της αφρικανικής αμερικανικής κοινότητας της Νέας Υόρκης, ο Bed-Stuy, όπως και ο Harlem, είχε έναν μικτό πληθυσμό ιδιοκτήτες σπιτιού και μισθωτές. Το Bedford Stuyvesant (μαζί με άλλες γειτονιές όπως το Fort Greene) υπήρξε σημαντικό πολιτικό και πολιτιστικό κόμβο της μαύρης ζωής στη Νέα Υόρκη.

Εκκεντρικός χώρος : Στις εκδηλώσεις και τις εκκινήσεις, η γειτονιά έχει γενναιόδωρη από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Πολλοί αγοραστές στο σπίτι από άλλα μέρη του Μπρούκλιν και της Νέας Υόρκης, οι οποίοι διατίθονται από άλλες γειτονιές Brownstone του Μπρούκλιν, βρήκαν απίστευτες τιμές στις καφέδες του 20ού αιώνα στο Bedford-Stuyvesant.

Μερικοί έχουν καταπληκτική λεπτομέρεια. πολλοί χρειάζονται σημαντική ανακαίνιση. Μεγάλο μέρος της περιοχής είναι ήδη ορόσημο. Ένας ακόμη ευρύτερος όγκος κτιρίων που εξετάζονται τώρα για μελλοντικό ορόσημο.

Εκκλησίες : Το Bed-Stuy διαθέτει υπέροχες εκκλησίες, όπως η ιστορική εκκλησία Bridge Street AME, και την Κυριακή υπάρχει μια όμορφη αίσθηση της κοινότητας των εκκλησιών στη γειτονιά που δεν θα βρείτε εύκολα αλλού στη Νέα Υόρκη.

Για πολλούς κατοίκους, οι εκκλησίες είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία της κοινοτικής ζωής στη γειτονιά.

Ξενοδοχεία: Το Αρχοντικό Aquaaba ήταν το πρώτο αρχοντικό που μετατράπηκε σε κρεβάτι και πρωινό. Πρόκειται για ένα τεράστιο, αναλλοίωτο σπίτι που έχει ελεύθερη διαμονή, με μεγάλη αυλή και νότια ατμόσφαιρα. Επίσης, ανακαλύψτε το πιο πρόσφατα ανακαινισμένο Victorian Manan 1887, στην οδό Hancock 247 (ανάμεσα στις λεωφόρους Marcy και Tompkins) και το Sankofa Aban Bed and Breakfast.

Restoration Plaza : Το μεγάλο συγκρότημα Restoration Plaza στην οδό Fulton μεταξύ Μπρούκλιν και Νέας Υόρκης μπορεί να μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο συγκρότημα γραφείων στα μέσα του 20ου αιώνα. Αλλά είναι ιστορικό. Χτίστηκε με την ευλογία του τότε γερουσιαστή Robert Kennedy νεώτερος στην ακμή των πολιτικών δικαιωμάτων στα τέλη της δεκαετίας του 1960 ως μέρος μιας ομοσπονδιακής αντίδρασης στις ταραχές στην περιοχή, οι οποίες με τη σειρά τους αποτελούσαν απάντηση στον ρατσισμό και την έλλειψη θέσεων εργασίας και επαρκούς γειτονιάς Υπηρεσίες.

Σε ορισμένες απόψεις ο πολιτικός πυρήνας του Bed-Stuy, σήμερα είναι το σπίτι των τραπεζών, ενός σούπερ μάρκετ, των διοικητικών γραφείων, μιας γκαλερί τέχνης και του γνωστού Billie Holiday Theatre, ενός κοινοτικού θεάτρου.

Πάρκα του Μπρούκλιν

Fulton Park, που ονομάζεται "μία από τις ελάχιστες γνωστές οάσεις του Μπρούκλιν", από τον πρώην Επίτροπο NYC Parks & Recreation Adrian Benepe.

"Είναι ένα πραγματικό καταφύγιο για την κοινότητα Bedford-Stuyvesant, όπου οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν για να καθίσουν, να διαβάσουν, να γευματίσουν και να απολαύσουν γιορτές της γειτονιάς", είπε. , και άλλες οικογενειακές διασκέδαση.

Το πάρκο Herbert Von King (λεωφόρος Tompkins, μεταξύ Greene και Lafayette Aves.) Σχεδιάστηκε από την παγκοσμίου φήμης ομάδα του Frederick Law Olmsted (αυτό το διάσημο ντιζάιν δημιούργησε το Central Park και το Prospect Park , επίσης). Το κοινοτικό κέντρο διαθέτει επίσης στούντιο ηχογραφήσεων, εξοπλισμό γυμναστικής και εσωτερικό στούντιο χορού και το Auditorium Eubie Blake. (Ο θρύλος της τζαζ ήταν κάτοικος της περιοχής.) Μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερες συναυλίες τζαζ εδώ το καλοκαίρι.

Για τους οικολόγους, το κέντρο γης της Magnolia Tree είναι ένα must-see.

Το μεγαλύτερο πάρκο του Brooklyn, το Prospect Park είναι 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, 20 με ποδήλατο, μισή ώρα με τη δημόσια συγκοινωνία.

Άλλα αξιοθέατα Bed-Stuy

Κοινοτικοί Κήποι: Αν σας αρέσει η κηπουρική της κοινότητας, η γειτονιά διαθέτει έναν πλούτο κήπων που έχουν μετατρέψει άδειες παρτίδες σε κήπους λουλουδιών και λαχανικών. Ορισμένα από αυτά τα έργα χρονολογούνται από πάνω από 20 χρόνια.

Καταστήματα : Τα καταστήματα λιανικής πώλησης είναι γενικά συγκεντρωμένα σε λίγες κύριες αρτηρίες, αν και μικρές πηγάδιες, καταστήματα τροφίμων, πλυντήρια και ούτω καθεξής εντοπίζονται σε όλους τους κυρίως κατοικημένους δρόμους. Έτσι, ίσως χρειαστεί να περπατήσετε μισό μίλι στο πλησιέστερο κατάστημα υλικού.

Πλούσια ιστορία : Η ιστορία είναι ιστορική εδώ και πολύ καιρό, από την ολλανδική ιστορία του 18ου αιώνα μέχρι την επανάσταση της πολεμικής επανάστασης, την ιστορία της Νέας Υόρκης και του Μπρούκλιν και την πλούσια ιστορία της μαύρης αμερικανικής ιστορίας, καθώς και πολυάριθμες αρχιτεκτονικά σημαντικές εκκλησίες και σχολεία.