Πώς να φτάσετε αργά τη νύχτα με τα εισιτήρια του Jimmy Fallon

Πληροφορίες για το ποιος φιλοξενεί τώρα την Αργία τη νύχτα και πού θα βρει τον Jimmy Fallon

Ζητήστε αργά τη νύχτα με τα εισιτήρια Jimmy Fallon καλώντας το 212-664-3056. Τα εισιτήρια είναι γενικά κράτηση ένα μήνα εκ των προτέρων. Απελευθερώνουν εισιτήρια σε μπλοκ, επομένως καλέστε συχνά την ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή για να δείτε τι εισιτήρια είναι διαθέσιμα. Υπάρχει ένα όριο τεσσάρων εισιτηρίων ανά αίτημα και επιτρέπεται μόνο να παρακολουθήσετε μια ταινία κάθε έξι μήνες.

Καθισμένος στο Bench Band στην "Αργά τη νύχτα με τον Jimmy Fallon"

Οι οπαδοί της μουσικής που θέλουν την ευκαιρία να καθίσουν στο Band Bench και να πλησιάσουν στο συγκρότημα κατά τη διάρκεια της παράστασης τους στο πάτωμα του στούντιο μπορούν να εισέλθουν στο συγκρότημα Band Bench Sweepstakes.

Να πάρει την αναμονή "Αργά τη νύχτα με Jimmy Fallon" Εισιτήρια:

Τα εισιτήρια stand-by διανέμονται την ίδια μέρα με τις κασέτες της σειράς "NBC Studios" στην 49η οδό της 30 Rockefeller Plaza ( GE Building ). Ξεκινούν να διανέμουν ένα εισιτήριο ανά άτομο στις 9 το πρωί. Εάν υπάρχουν υπόλοιπα εισιτηρίων αναμονής, θα είναι διαθέσιμα στο Εμπειρογνωμόνιο NBC στην 49η θέση μεταξύ της 5ης και 6ης λεωφόρου. Τα εισερχόμενα εισιτήρια για το Late Night με τον Jimmy Fallon δεν εγγυώνται εισδοχή. Καλέστε την ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή εισιτηρίων (212-664-3056) για να βεβαιωθείτε ότι η εκπομπή είναι μαγνητοφωνημένη εκείνη την ημέρα.

Δείτε τον Jimmy Rehearse Ο μονόλογος του:

"Αργά τη νύχτα με τον Jimmy Fallon" στο Twitter:

Μπορείτε να ακολουθήσετε την Αργά τη νύχτα με τον Jimmy Fallon στο Twitter για ενημερώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων τελευταίας στιγμής.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα "Αργά τη νύχτα με τον Jimmy Fallon" Εισιτήρια:

Μην Επιθυμείτε Περιμένετε για Εισιτήρια Jimmy Fallon ;:

Ίσως θελήσετε να ελέγξετε την περιήγηση στο NBC Studios - ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας και την ώρα της ημέρας, ίσως έχετε την ευκαιρία να δείτε μέσα στο στούντιο Late Night.