Πότε είναι οι Παρέσεις της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου στην πλαγιά του Πάρκου και στο Bay Ridge;

Περάστε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου 2018 στο Μπρούκλιν

Θέλετε να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Μπρούκλιν; Θα έχετε τύχη επειδή το Μπρούκλιν φιλοξενεί τις παρελάσεις της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου και πολλές άλλες δραστηριότητες, καθώς και τα παραδοσιακά ιρλανδικά μπαρ. Εδώ είναι το κοκαλιάρικο όταν και όπου οι Παρέδες του Αγίου Πατρικίου στο Μπρούκλιν είναι το 2018. Προγραμματίζοντας να δεις τη μεγάλη παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου στο Μανχάταν; Μην ανησυχείτε, αυτά δεν θα συμπίπτουν με αυτή την παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου.

Απολαύστε μια μέρα παρακολουθώντας μία από αυτές τις τοπικές παρελάσεις. Περιμένετε γκάιντες, κιλάδες, τόνοι πράσινου και πολλά χαρούμενα.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2018 ST. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BROOKLYN:

Η παρέλαση της ημέρας του Αγίου Πατρικίου του Park Slope "βγαίνει", ή αρχίζει, στις 1 μ.μ.

Τρέχει από το Prospect Park West και 15th Street, στη συνέχεια κάτω από την 15η οδό στην 7η Λεωφόρο για Garflield Place, στη συνέχεια να Prospect Park West πίσω στο σημείο εκκίνησης.

Για εκείνους που έχουν την τάση να κάνουν ένα πλήρες πρωινό από αυτό:

9 π.μ.: Υπάρχει μια προ-Parade Mass στην εκκλησία του ιερού ονόματος στο 245 Prospect Park West (μεταξύ της Windsor Pl & Prospect Ave).

Μεσημέρι: η παρέλαση συναρμολογείται στο Prospect Park West μεταξύ 9ης και 15ης Στ. Στη συνέχεια, η παρέλαση αρχίζει να κινείται.

12:45 μ.μ. "Τελετή Αποκατάστασης" στους Ηρώους & Θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου από τις Επιθέσεις του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και την αναθεώρηση της στάσης στο Bartel Pritchard Circle / PPW / 14th Street.

Σημειώστε ότι το Parade τρέχει τώρα στην τρίτη λεωφόρο, όχι στην πέμπτη λεωφόρο.

Η παρέλαση θα σχηματιστεί στην εκκλησία του Αγίου Πατρικίου στη γωνία της 95ης οδού και της πέμπτης λεωφόρου και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς τη θαλάσσια λεωφόρο, στις 11:00 πμ και θα αρχίσει στις 1:00 μ.μ. Οι ποδοσφαιριστές θα ταξιδεύουν βόρεια από τη 3η Λεωφόρο από τη Marine Ave.

έως την 94η Στ., και μετά προχωρήστε στην 5η Λεωφόρο. που ταξιδεύει προς βορρά και συνδέεται με την 67η οδό.

Για όσους έχουν την τάση να κάνουν ένα πλήρες πρωινό, η μάζα ξεκινά στις 9 π.μ. στην εκκλησία RC του Αγίου Πατρικίου στην 4η Λεωφόρο και στην 96η Οδό.

Μετά την παρέλαση, μην ξεχάσετε να σταματήσετε από το Αρτοποιείο Leskes για μερικά από τα καλύτερα ψωμιά σόδα της Ιρλανδίας στη Νέα Υόρκη.

Αν παρακολουθήσετε μια Parade του Αγίου Πατρικίου σας βάζει σε διάθεση για περισσότερους εορτασμούς διακοπών, σκεφτείτε να πάτε σε ένα από αυτά τα γεγονότα ή αγαπημένα μπαρ.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein