Οι μέσες τιμές ενοικίασης σε 12 Hot Brooklyn Neighborhoods

Βρείτε μια ενοικίαση σε αυτές τις δώδεκα γειτονιές του Μπρούκλιν

Κάθε λίγους μήνες, φαίνεται να υπάρχει μια αναφορά που δηλώνει ότι το Μπρούκλιν είναι το πιο ακριβό μέρος για να ζήσεις ή το λιγότερο προσιτό μέρος για να ζήσεις. Αλλά πόσο κοστίζει πραγματικά να ζήσει στο Μπρούκλιν; Και πόσο διαφέρουν τα ενοίκια ανά γειτονιά;

Το καλοκαίρι του 2013, κατακλύσαμε τον Michael Guerra, το EVP του Douglas Elliman και τον διευθύνοντα σύμβουλο, αλλά τα ενοίκια αυξήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια. Ακολουθεί μια ενημερωμένη λίστα για το 2016, με βάση τις τρέχουσες καταχωρίσεις στην ενοικίαση στην αγορά.

Ακριβώς για να σημειωθεί, η αγορά ενοικίασης είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε ορισμένες περιοχές, ειδικά εκείνες με πολυπόθητες ζώνες δημοτικών σχολείων. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημάδι ελπίδας. Οι New York Times ανέφεραν ότι υπάρχει πιθανότητα γκλάθας λόγω της αφθονίας των κατασκευών στην περιοχή του Downtown Brooklyn. Σύμφωνα με το άρθρο της New York Times, οι εκπτώσεις και τα κίνητρα διατίθενται σήμερα στο "At 7 DeKalb, ένας νέος πύργος 23 ορόφων στην κορυφή του εμπορικού κέντρου City Point, ο ιδιοκτήτης προσφέρει δύο μήνες δωρεάν μίσθωσης με μίσθωση 14 μηνών, και χρήση του γυμναστηρίου του κτιρίου και άλλων ανέσεων για ένα χρόνο χωρίς χρέωση.Αυτό σημαίνει ότι ένα υπνοδωμάτιο με ένα μπάνιο μπορεί να φιλοξενηθεί για $ 3.428 το μήνα ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με δύο μπάνια πηγαίνει για $ 5.057.

Αν θέλετε να βρείτε ένα νέο διαμέρισμα στο Μπρούκλιν, εδώ είναι οι δώδεκα κορυφαίες συνοικίες Μπρούκλιν , που οργανώνονται αλφαβητικά.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein