Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης: ταξιδιωτικός οδηγός για τον μεγαλύτερο μαραθώνιο της Αμερικής

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν ταξιδεύετε για να τρέξετε ή να παρακολουθήσετε τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης

Οι δρόμοι της Νέας Υόρκης ζωντανεύουν την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου όταν φιλοξενεί τον Μαραθώνιο. Ο Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης επιτρέπει σε περισσότερους από 50.000 δρομείς να ταξιδέψουν 26,2 μίλια από τη μεγαλύτερη πόλη του κόσμου. Δεδομένου ότι είναι ένας από τους πιο διάσημους μαραθώνιους, αναμφισβήτητα το πιο διάσημο, πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις επίσης. Η εκδήλωση παρέχει την τέλεια δικαιολογία για τους λαούς να ταξιδεύουν στη Νέα Υόρκη ή για τους ντόπιους να δουν κάτι να συμβαίνει στους δρόμους που συνήθως δεν συμβαίνουν.

Πολλά πάρτι επικεντρώνεται γύρω από την εκδήλωση, είτε σε διαμερίσματα ανθρώπων είτε σε μπαρ και εστιατόρια στη διαδρομή. Όπως και με οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν πολλές συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τον αγώνα ως συμμετέχοντα ή ως θεατής. Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα πρέπει να ξέρετε και για τα δύο.

Να πάρει εκεί

Η μετάβαση στη Νέα Υόρκη είναι εύκολη, αλλά όχι απαραίτητα φθηνή. Ο φθηνότερος τρόπος να ταξιδέψετε είναι με αυτοκίνητο, ενώ η Νέα Υόρκη απέχει λιγότερο από δύο ώρες με το αυτοκίνητο από τη Φιλαδέλφεια, τρεις ώρες από τη Βαλτιμόρη και λιγότερο από τέσσερις ώρες από τη Βοστώνη και την Ουάσιγκτον DC. Μπορείτε επίσης να φτάσετε με τρένο με το Amtrak από τα ίδια τέσσερα πόλεις πολύ εύκολα. Οι διαδρομές κινούνται επίσης κάτω από την Ανατολική Ακτή και επεκτείνονται μέχρι το Σικάγο, τη Νέα Ορλεάνη, το Μαϊάμι και το Τορόντο. Η πτήση στη Νέα Υόρκη είναι εύκολη λόγω των τριών αεροδρομίων που βρίσκονται κοντά. Η United είναι η κύρια αεροπορική εταιρεία που εκτελεί δρομολόγια προς το LaGuardia και τη JFK στο Νιούαρκ με κυριαρχούντα τα δρομολόγια Delta, αλλά άλλες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν και πτήσεις.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ψάξετε για πτήση είναι ο ταξιδιωτικός συσσωρευτής Kayak ή Hipmunk, εκτός αν γνωρίζετε συγκεκριμένα σε ποια αεροπορική εταιρεία θέλετε να ταξιδέψετε.

Που να μείνω

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη είναι τόσο ακριβό όσο κάθε πόλη του κόσμου και είναι τα πιο ακριβά τους κατά τη διάρκεια της πτώσης, οπότε μην περιμένετε να πάρετε ένα διάλειμμα στην τιμολόγηση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα καταλήξουν να μένουν στο κέντρο της πόλης επειδή αυτή είναι η περιοχή που κατοικείται με τα περισσότερα ξενοδοχεία και δεν απέχει πολύ από τη γραμμή τερματισμού, αλλά υπάρχουν πολλές ωραίες γειτονιές με ξενοδοχεία. Υπάρχουν πολυάριθμα ξενοδοχεία με εμπορικό σήμα μέσα και γύρω από την Times Square, αλλά ίσως να εξυπηρετηθείτε καλύτερα να μην μείνετε σε μια τέτοια εξαιρετικά εμπορική περιοχή. Όπου μένετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάλι Kayak ή Hipmunk για να βοηθήσετε με τα ξενοδοχεία σας.

Το Anthony Travel είναι ο επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του Μαραθωνίου της Νέας Υόρκης και προσφέρει επιπλέον προνόμια σε όσους ταξιδεύουν με ταξίδια για το Σαββατοκύριακο του Μαραθώνα. Δεν είστε τόσο άσχημα όσο είστε μέσα σε μια διαδρομή με το μετρό όπου πρέπει να πάτε. Το Roomer είναι μια ωραία εναλλακτική λύση για την κράτηση των ξενοδοχείων, καθώς λειτουργεί ως δευτερογενής αγορά για τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Τα μη χρησιμοποιημένα δωμάτια δημοσιεύονται στον ιστότοπο και πωλούνται με έκπτωση από άτομα που δεν θέλουν να χάσουν τα χρήματά τους σε μη επιστρεφόμενες κρατήσεις ξενοδοχείων που δεν θα μπορέσουν να εκπληρώσουν. Υπάρχουν πιθανά δρομείς που έχουν κάνει κρατήσεις, αλλά οι τραυματισμοί τους εμπόδισαν να χρησιμοποιήσουν το δωμάτιο. Εναλλακτικά, μπορείτε να εξετάσετε την ενοικίαση ενός διαμερίσματος μέσω AirBNB ή VRBO.

Προσφορές και εκπτώσεις εβδομάδας Μαραθώνα

Υπάρχουν εκπτώσεις διαθέσιμες από τη Δευτέρα πριν από τον Μαραθώνιο έως την Τρίτη μετά από αυτό.

Οι προσφορές είναι διαθέσιμες σε κάθε δήμο και περιλαμβάνουν τα πάντα, από τα τρόφιμα, τα ποτά, τα ρούχα, τις εγκαταστάσεις άσκησης και άλλα. Ακόμα κι αν δεν ξέρετε αν οποιαδήποτε επιχείρηση που εισάγετε έχει μια συμφωνία τρέχει, δεν βλάπτει να ρωτήσω. (Μπορείτε να πάρετε επιπλέον συμπάθεια για να είστε δρομέας.)

Εστιατόρια

Υπάρχει μεγάλη έμφαση στη διατροφή που οδηγεί σε έναν μαραθώνιο και η σκηνή εστιατορίου της Νέας Υόρκης είναι τόσο καλή όσο και οποιαδήποτε χώρα στη χώρα. Δυστυχώς, ίσως πρέπει να είστε συγκεκριμένοι για την πρόσληψη σας πριν από τον αγώνα και μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιο διαφορετικά είδη για μετά. Το ιταλικό φαγητό είναι ένα από τα αγαπημένα, καθώς οι άνθρωποι φαίνονται να "φορτώσουν" πριν από έναν αγώνα και καμία πόλη στην Αμερική δεν μπορεί να ταιριάξει τη Νέα Υόρκη με το ιταλικό φαγητό της. Η εύρεση μιας κράτησης εστιατορίου μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς οι άνθρωποι προγραμματίζουν πολύ νωρίτερα για τη νύχτα τους - πριν το δείπνο. Ο ανοιχτός πίνακας είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε κρατήσεις, καθώς τα περισσότερα εστιατόρια παρατίθενται εκεί.

Όσοι δεν έχουν γενικά διαφορετικά συστήματα επιγραμμικών κρατήσεων στη δική τους ιστοσελίδα ή μπορούν να κάνουν κράτηση μέσω τηλεφώνου επίσης. Τα εστιατόρια το κάνουν για να πληρώσουν λιγότερα τέλη στο Open Table για κρατήσεις.

TCS Περίπτερο Μαραθώνα της Νέας Υόρκης

Οι Road Runners της Νέας Υόρκης αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα νέο περίπτερο 25.000 ποδιών για το μαραθώνιο του 2015. Το περίπτερο θα είναι ανοικτό από τη Δευτέρα πριν τον αγώνα μέχρι τη Δευτέρα μετά τον αγώνα. Διαθέτει ένα σνακ μπαρ με φαγητό από τους σεφ στο Tavern on the Green, ένα κατάστημα που διαθέτει μαραθώνια και προσφέρει προγραμματισμό σχετικό με το τρέξιμο. Η κύρια σκηνή θα φιλοξενεί εκδόσεις βιβλίων, προβολές ταινιών, εμφανίσεις διασημοτήτων και άλλες εκδηλώσεις.

Το όλο περίπτερο είναι ανοιχτό σχεδόν κάθε μέρα, με την Κυριακή να περιορίζεται στους επισκέπτες εισιτηρίων και το Σάββατο να κλείνεται για ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Πραγματα να κανεις

Οι δρομείς πρέπει γενικά να σταματήσουν τις μέρες τους πριν από τον αγώνα και υπάρχουν πολλά πράγματα στη Νέα Υόρκη για να το κάνουν αυτό. Το Madison Square Garden, το Barclays Centre και το Prudential Centre είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και μπορούν να προσφέρουν αθλητικές ή συναυλίες. Μπορείτε επίσης να πιάσετε μια εκπομπή Broadway, να δείτε μια ταινία, να πάτε σε κωμωδία ή να βρείτε πολλά άλλα πράγματα να κάνετε. Απλά αποθηκεύστε τα μουσεία για άλλη μια φορά αφού δεν θέλετε να περπατάτε γύρω τους όταν υποτίθεται ότι παραμένετε στα πόδια σας.

Συμβουλές για την παρακολούθηση της φυλής

Συμβουλές για τους δρομείς