Τα περισσότερα ρομαντικά διανυκτερεύοντα πακέτα σε Milwaukee Hotels

Mid-Φεβρουαρίου στο Milwaukee (cue Valentine's Day!) Μπορεί να είναι ψυχρός σε εξωτερικούς χώρους αλλά αρκετά ξενοδοχεία μπορούν να σας βοηθήσουν και το γλυκό σας να μετατρέψουν τη ζέστη σε εσωτερικούς χώρους με τη βοήθεια ειδικών πακέτων. Είτε το στυλ σας ως ζευγάρι είναι περισσότερο "Downton Abbey" (σκέφτεστε βικτοριανό, ρομαντικό και ιστορικό) ή έχει έντονη, artsy φαντασία, υπάρχει ένα ξενοδοχείο μόνο για σας.

"Horsing Around" στο The Iron Horse Hotel

Δεδομένου ότι αυτό το boutique ξενοδοχείο με βιομηχανικές-chic accents (βρίσκεται σε μια πρώην αποθήκη) που άνοιξε στο Walker's Point το 2008, δημιουργικά πακέτα έχουν κυκλοφορήσει όλο το χρόνο, το καθένα σε τέλεια πίσσα με την εποχή.

Με την προώθηση "Horsing Around", που απευθύνεται σε ζευγάρια, μπορείτε να πάρετε ένα μπουκάλι αφρώδους οίνου, ένα μασάζ ζευγαριών 60 λεπτών, δωρεάν χώρο στάθμευσης με παρκαδόρο και είτε πρωινό για δύο ή φημισμένο brunch Route 66 στο Smyth ).

Το πακέτο "Love the Ride" στο Hilton Milwaukee City Centre

Μια παραμονή όνειρο για τους αναβάτες Harley-Davidson και τους οπαδούς (οι Harley κύκλοι γίνονται στο Milwaukee), το πακέτο "Love the Ride" φέρνει ένα υψηλό τίμημα $ 22.900 αλλά περιλαμβάνει μερικά μεγάλα αγαθά. Με τη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων σε μια σουίτα, μπορείτε επίσης να πάρετε μια νέα, περιορισμένη έκδοση 2016 Harley-Davidson Softail Slim S σε ζωντανό μαύρο, $ 500 αξίας Harley gear, ένα θέμα στο δωμάτιο ανέσεις, και μια ιδιωτική περιήγηση στο κοντινό Μουσείο Harley-Davidson.

"Πακέτο πολυτέλειας" στο Sheridan House

Αυτό το πανέμορφο μικρό εννέα δωμάτιο πανδοχείο συνδέεται με ένα καφέ και βρίσκεται ένα τετράγωνο από τη λίμνη Μίσιγκαν στο Cudahy, 20 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια από το κέντρο του Μιλγουόκι.

Κάθε δωμάτιο έχει ονομαστεί για μια διαφορετική περιοχή κρασιού και μερικά έχουν μπανιέρες με πίδακες. Με το πακέτο "Luxury Romance Package", τα ζευγάρια λαμβάνουν ροδοπέταλα διακοσμημένα αρμονικά στο κρεβάτι, μια δωροκάρτα αξίας 30 δολαρίων για ένα γεύμα στο καφέ, καθώς και μια γλυκιά γεύση από αφρώδη κρασιά, τα μπισκότα λεβάντας και τις τρούφες της Sheridan που παραδίδονται στο δωμάτιο.

Το πακέτο μπορεί να γίνει κράτηση μόνο με μια διανυκτέρευση. Αν βρεθείτε εκεί το βράδυ του Σαββάτου, μην χάσετε το παρακμιακό Κυριακάτικο brunch με $ 5 Mimosas και Bloody Marys.

Πακέτο "Romantic Retreat" στο The Pfister Hotel

Θεωρείται η Grand Dame όλων των ξενοδοχείων του Μιλγουόκι, αυτός είναι ο τόπος όπου πολλοί διάσημοι μουσικοί και πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν μείνει. Χρονολογώντας από το 1893, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο και ένα ζωντανό μουσικό μέρος που ονομάζεται Blu, το απογευματινό τσάι στο λόμπι, ένα glam γεύμα με μπριζόλες και κοκτέιλ στο Mason Street Grill, το WELL Spa + Salon για μασάζ και άλλες θεραπείες μία από τις μεγαλύτερες συλλογές βικτοριανής τέχνης στον κόσμο. Στο πακέτο "Romantic Retreat" περιλαμβάνεται μια δωροκάρτα αξίας 50 δολαρίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για φαγητό και ποτό στο Café Pfister ή το Lobby Lounge, για ένα βράδυ πάρκινγκ και σαμπάνια και φράουλες που καλύπτονται από σοκολάτα στο δωμάτιό σας. Πριν από λίγα χρόνια, το ξενοδοχείο ξεκίνησε ένα πρόγραμμα Artist-in-Residence. ως αποτέλεσμα, το στούντιο και η γκαλερί του καλλιτέχνη στον πρώτο όροφο εμφανίζονται για να μπορούν όλοι να δουν.

"Πακέτο του Αγίου Βαλεντίνου" στο Hotel Metro

Η εμπειρία αυτού του ξενοδοχείου Art Deco - στην οδό Milwaukee, η οποία είναι γεμάτη με μοντέρνα μπαρ και εστιατόρια - είναι παρόμοια με την αναβάθμιση σχεδόν ενός αιώνα. Το ξενοδοχείο είναι μέλος των ιστορικών ξενοδοχείων της Αμερικής και χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930.

Η στάθμευση μπροστά είναι ένα vintage μαύρο αυτοκίνητο που βοηθά τους επισκέπτες με λεωφορείο γύρω από την πόλη, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ανακουφίζετε το κρύο. Μπορείτε να πιείτε μαρτίνι και να μοιραστείτε πιάτα όπως γαρίδες με ψητά τίγρεις, σκαρβαλωμένες με χαβανέζικο ανανά ή δίδυμα φιλέτα, που έχουν σοταριστεί στην κρέμα Kahlua στο Metro Restaurant & Lounge στο επίπεδο του ξενοδοχείου. Με το πακέτο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, οι επισκέπτες προσφέρονται χειροποίητες σοκολάτες, ένα μπουκάλι σαμπάνιας και δωρεάν παρκαδόρου για ένα βράδυ. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν σουίτες με υδρομασάζ.

Το πακέτο "Σας αγαπώ" είναι το πακέτο Ambassador Hotel

Μετά από μια εκτεταμένη ανακαίνιση από πάνω προς τα κάτω, αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο Art Deco άνοιξε ξανά το 2005 και τώρα πραγματικά λάμπει. Είναι επίσης λίγο έξω από το πεπατημένο μονοπάτι, πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο δυτικά από το κέντρο της πόλης Milwaukee, που κάνει για μια πιο ήσυχη διαμονή. Στον κάτω όροφο υπάρχει ένα κομψό μπαρ με ζωντανή τζαζ σε μερικές νύχτες, καθώς και ο απεσταλμένος, ένα εστιατόριο που σερβίρει γκουρμέ πιάτα, όπως εσπεριδοειδή και τρούφες.

Περιλαμβάνεται στο πακέτο "I Love You-Be Our Valentine" είναι ένα δείπνο τεσσάρων πιάτων για δύο που τελειώνει σε μια γλυκιά σημείωση με κέικ σοκολάτας χωρίς φρέσκα φρούτα. Σαμπάνια και φράουλες που καλύπτονται από σοκολάτα διπλώνονται επίσης στη συσκευασία.