ΠΑΓΟΣ! 2017: Χριστούγεννα στο Gaylord National Resort

Μην χάσετε τη βραβευμένη γιορτή διακοπών στο Εθνικό Λιμάνι

Ως μέρος των Χριστουγέννων στο Potomac, το ICE του Gaylord National Resort! είναι μια ειδική εκδήλωση διακοπών στην περιοχή Ουάσιγκτον, DC που δεν θα θέλετε να χάσετε! Αυτή η περίοδος διακοπών, το δημοφιλές αξιοθέατο διακοπών επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο θέμα για το 2017 - Rudolph το κόκκινο-Nosed Reindeer. Το διάσημο τραγούδι των Χριστουγέννων λέει την ιστορία του πώς η κόκκινη μύτη του Ρούντολφ βοήθησε πρώτα τον Σάντα να καθοδηγήσει το έλκημά του.

Ημερομηνίες: 18 Νοεμβρίου 2017 - 1η Ιανουαρίου 2018

Το θέρετρο θα προσφέρει μια ποικιλία από συναρπαστικές δραστηριότητες στην αίθουσα εκθέσεων του ξενοδοχείου. Κατά την είσοδο, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μια διακοσμημένη πλατεία Χριστουγέννων, γεμάτη με προϊόντα διακοπών, μια στάση ζεστής σοκολάτας, το έλκηθρο του Σάντα, και μια βόλτα με καρουσέλ.

Τι είναι το ICE του Gaylord National !?

Στο Gaylord National Resort στο Εθνικό Λιμάνι, ο επισκέπτης βήμα μέσα σε ένα χειμωνιάτικο τοπίο δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από 5.000 BLOCKS πάγου που ζυγίζει 2 εκατομμύρια POUNDS! χέρι-γλυπτό από 40 διεθνείς τεχνίτες και διατηρούνται σε δροσερό εννέα βαθμούς Fahrenheit. Παράγεται αποκλειστικά για Gaylord Hotels, το αξιοθέατο είναι πλήρως διαδραστικό, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περιπλανηθούν μέσα, γύρω και πάνω από τις σκηνές των διακοπών.

Η εσωτερική, πεζοπόρος έλξη στεγάζεται σε μια τεράστια δομή 15.000 τετραγωνικών ποδιών, η οποία είναι ειδικά κατασκευασμένη και πυκνά μονωμένη ώστε να διατηρεί την εσωτερική της θερμοκρασία εννέα βαθμών. Για να παραμείνουν άνετα μέσα, οι επισκέπτες δανείζονται υπερμεγέθη παλτά χειμώνα για να φορέσουν.

Γίνεται αρκετά ψυχρός, οπότε φροντίστε να φέρετε ένα καπέλο και ένα γάντι.

Ιστορία & Καλλιτεχνία

Οι κύριοι τεχνίτες που δημιούργησαν το ICE του Gaylord National! είναι από το Χαρμπίν της Κίνας - μια πόλη στην επαρχία Heilongjiang της βορειοανατολικής Κίνας, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή για το ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Χιόνι και πάγο του Harbin. Κάθε χειμώνας, περισσότεροι από 2.000 καλλιτέχνες γλυπτών χαράσσουν ένα τεράστιο παζάρι πάγου των 100 στρεμμάτων και μια παγοραδίτσα πλήρους μεγέθους από τεμάχια πάγου που λαμβάνονται από τον κοντινό ποταμό Songhua.

Το Gaylord National Resort έφερε 40 από τους πιο ταλαντούχους τεχνίτες της Χάρμπιν στις ΗΠΑ για να παρουσιάσουν τα εκπληκτικά τους ταλέντα στη δημιουργία αυτής της μοναδικής έλξης. Φτάνουν στα μέσα Οκτωβρίου, παραμένουν στο χώρο για περισσότερο από 30 ημέρες, για να χτίσουν και να χαράξουν το έλξη εγκαίρως για το ντεμπούτο του.

Ώρες: Ανοιχτό καθημερινά, ώρες ποικίλλουν

Εισιτήρια: Ενήλικες (ηλικίας 12+) ξεκινώντας από $ 28, Παιδιά (ηλικίας 3-11) ξεκινώντας από $ 20, ηλικίες 2 και κάτω είναι δωρεάν. Διατίθενται μειωμένα εισιτήρια για ομάδα 20 ή περισσότερα. Πακέτα που περιλαμβάνουν καταλύματα ξενοδοχείων ξεκινούν από $ 219.

Οι πωλήσεις εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμες κατά τις κανονικές ώρες λειτουργίας του αξιοθέατου, ωστόσο οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να αγοράσουν εισιτήρια online (εκ των προτέρων), καθώς πολλές ημέρες αναμένεται να ξεπουληθούν. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.christmasonthepotomac.com ή καλέστε (301) 965-4000.

Τοποθεσία: Gaylord National Resort & Συνεδριακό Κέντρο, 201 Waterfront Street, Εθνικό Λιμάνι, MD.

Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και δωρεάν νυχτερινή διασκέδαση στο Gaylord

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο Starlight θα είναι το αστέρι της νυχτερινής βραδιάς διακοπών του ξενοδοχείου, Sounds and Songs of Christmas, στις 6, 7, 8 και 9 μ.μ. Το δέντρο αποτελείται από 50 αστέρια πέντε σημείων, εμπνευσμένα από την Washington, DC

Americana και εκπρόσωπος των 50 κρατών της Αμερικής. Η κορυφή του δέντρου εμφανίζει ένα μεγάλο αστέρι - που υποδηλώνει την πρωτεύουσα - και ένα μικρό σύμπλεγμα αστέρι για να αποδώσει φόρο τιμής στο κέρμα απελευθέρωσης. Το σιντριβάνι διακοπών λειτουργεί νυχτερινά από τις 18 Νοεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου.

Επιπλέον εποχιακές δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στο Εθνικό Λιμάνι