Να φτάσετε στο Αεροδρόμιο Laguardia από το Μπρούκλιν

Ταξιδιωτικές συμβουλές

Ποιος είναι ο φθηνότερος, πράσινος τρόπος να φτάσετε από το Μπρούκλιν στο αεροδρόμιο LaGuardia στο Queens; Μην εκπλαγείτε: η απάντηση είναι να πάτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς .

Οι συνδέσεις είναι εξαιρετικές και ενώ αυτή η διαδρομή δεν είναι πολυτελής, είναι φθηνή. Μπορείτε να κάνετε ένα μονοπάτι για την τιμή ενός μετρό / λεωφορείου ανά άτομο: κάτω από $ 3!

Συμβουλές για τη χρήση της δημόσιας μεταφοράς από και προς το LaGuardia

  1. Εδώ είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε: Σχέδιο για μεταφορές. Κανένα λεωφορείο, μετρό ή ταχεία σιδηροδρομική γραμμή δεν συνδέει απευθείας το Μπρούκλιν και τη Λα Γκουάρντια. Αλλά μπορείτε να πάρετε ένα λεωφορείο στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια να συνδεθείτε με ένα μετρό , που έρχονται στο Μπρούκλιν. Ή, πηγαίνοντας από το Μπρούκλιν προς το αεροδρόμιο, hop ένα μετρό στο Μπρούκλιν που θα σας οδηγήσει σε ένα από τα δύο λεωφορεία που σταματούν στα τερματικά αεροδρομίου LaGuardia. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο χρόνος και το ναύλο MetroCard. (Ποια λεωφορεία; Δείτε τα στοιχεία των καταλόγων 6 και 7 παρακάτω.)
  1. Πόση ώρα θα πάρει? Αφήστε τουλάχιστον 75 λεπτά από τον σταθμό Atlantic Ave / Barclays Center στο Μπρούκλιν προς LaGuardia και αντίστροφα. Το ταξίδι σας θα είναι μεγαλύτερο εάν βαδίσετε βαθιά στο Μπρούκλιν ή αν η διεύθυνσή σας στο Μπρούκλιν απέχει πολύ από το σταθμό του μετρό.
  2. Ανταλλαγή αποσκευών: Εάν χρησιμοποιείτε τη δημόσια συγκοινωνία, να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν κλιμακοστάσια και ανελκυστήρες σε όλους τους σταθμούς του μετρό, οπότε μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρετε τις βαλίτσες σας προς τα πάνω και προς τα κάτω σε ορισμένες στάσεις μετρό. Αν έχετε ένα σακίδιο και μικρές χειραποσκευές, ίσως αυτό να μην είναι πρόβλημα. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πορτοφολάδες αναζητούν ανθρώπους που φέρνουν πολλά χαλαρά αντικείμενα, των οποίων τα πράγματα μπορούν να χτυπήσουν εύκολα και που φαίνονται αβέβαιοι.
  3. Τι τραίνα συνδέονται με τα λεωφορεία LaGuardia; Οι εύκολες συνδέσεις μπορούν να γίνουν από αμαξοστοιχίες N, W, 4,5,6, E, F, M, R, 2, 3 στα λεωφορεία M60 ή Q70 που μεταβαίνουν από το Queens σε LaGuardia και αντίστροφα.
  4. Πόσο κοστίζει? Εάν χρησιμοποιείτε το MetroCard, έχετε δωρεάν μεταφορές μεταξύ λεωφορείων και υπόγειων λεωφορείων. Το κόστος του λεωφορείου είναι $ 2,75 (απαιτείται MetroCard ή ακριβής αλλαγή), κάθε φορά που αγοράζεται ένα εισιτήριο μίας διαδρομής. Όταν έρχεστε στο Μπρούκλιν αν δεν έχετε ένα Metrocard πρακτικό, μπορείτε να πάρετε ένα σε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης MetroCard στο αεροδρόμιο.
  1. Τι λεωφορείο πρέπει να πάρετε; Διαύλου M60: Το λεωφορείο M60 σταματά σε όλους τους τερματικούς σταθμούς του LaGuardia. Λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, με διαφορετική συχνότητα. Πηγαίνει στο 106ο και στο Μπρόντγουεϊ μέσω της 125ης οδού στο Μανχάταν και στην οδό Astoria. στο Queens.
    • Μπορείτε να συνδεθείτε με καλές αμαξοστοιχίες που θα σας μεταφέρουν στο Μπρούκλιν: τα τρένα μετρό N και Q στη λεωφόρο Hoyt / 31st Street στο Queens και τα 4, 5 και 6 τρένα του μετρό στη λεωφόρο Lexington στο Μανχάταν.
  1. Ένα άλλο λεωφορείο για να πάρετε; Διαύλου Q70: Ή, πάρτε τα λεωφορεία Q70 Limited ή Q47.
    • Συνδέσεις με τα τρένα E, F, M, R και 7 στο μετρό της Νέας Υόρκης στη λεωφόρο Jackson Heights-Roosevelt / 74 St-Broadway. (Εάν χρειάζεστε τα 2 ή 3 τρένα, πάρτε το τρένο 7 στο Μανχάταν και συνδεθείτε με τη γραμμή 2, 3 στην Times Square). το ταξίδι μεταξύ του Jackson Heights και του αεροδρομίου LaGuardia είναι περίπου 10 λεπτά και τα τρένα στο Μανχάταν χρειάζονται περίπου 10 λεπτά. Έτσι, μέσα σε 20 λεπτά από το να φτάσετε σε αυτό το λεωφορείο, βρίσκεστε στο Μανχάταν και μπορείτε να φτάσετε στο μετρό σας στο Μπρούκλιν.
  2. Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια διαμετακόμιση ή να χαθείτε στο Queens . όπως γνωρίζει κάθε Νέας Υόρκης, η μαζική διέλευση μπορεί να είναι ο γρηγορότερος, φθηνότερος τρόπος να πάει - ειδικά όταν υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία αυτοκινήτων διακοπών. Οι οδηγοί λεωφορείων μπορούν να σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε και μόλις βρίσκεστε στο σύστημα του μετρό, μπορείτε να ελέγξετε τους χάρτες.
  3. Ύστερη ειδοποίηση ταξιδιού νύχτας: Εάν χρειάζεστε να φτάσετε αργά το βράδυ στη LaGuardia για να πάρετε ή να συναντήσετε μια διεθνή πτήση, ελέγξτε τα χρονοδιαγράμματα του λεωφορείου και του μετρό αργά το βράδυ για να βεβαιωθείτε ότι έχετε έρθει εγκαίρως. Επίσης, στις πολυάσχολες διακοπές και στην ώρα αιχμής, επηρεάζεται η πιθανότητα ένα λεωφορείο (όπως οποιαδήποτε καμπίνα) να παρουσιάσει κυκλοφοριακή συμφόρηση και καθυστερήσεις και ότι οι υπόγειοι δρόμοι μπορούν να συσκευαστούν κατά τις ώρες αιχμής.
  1. Περισσότερες πληροφορίες / Ταξιδιωτικό Planner: Κλήση 511 ή (888) GO511NY ή, καλύτερα, επισκεφθείτε το Trip Planner της MTA, το οποίο προσφέρει επιλογές ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο, με εκτιμώμενες ώρες ανάλογα με την ημέρα και την ώρα που θα ακολουθήσετε.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein