Πού να Ski και Snowboard στην Αριζόνα

Υπάρχουν θέσεις μέσα σε μόλις λίγες ώρες από το Φοίνιξ όπου μπορείτε να ικανοποιήσετε την επιθυμία να κάνετε σκι. Αυτά κάνουν μεγάλες ημερήσιες εκδρομές από τις περιοχές Phoenix και Tucson για οικογενειακές εκδρομές ή για αποδράσεις σκι για σαββατοκύριακα με τους φίλους σας. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματα με εισιτήρια αεροπλάνων στο Κολοράντο ή στο Βερμόντ, απλά μπείτε στο αυτοκίνητό σας και κατευθυνθείτε προς τις πίστες του σκι της Αριζόνα.

Αριζόνα Snowbowl

Το Arizona Snowbowl είναι μεταξύ δύο και τριών ωρών από το Φοίνιξ , ανάλογα με το πού στο Φοίνιξ ξεκινάτε το ταξίδι σας.

Το Arizona Snowbowl, όταν βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, διαθέτει πέντε ανελκυστήρες σκι με το υψηλότερο ύψος 11.500 ποδιών. Η μακρύτερη διαδρομή είναι δύο μίλια. Υπάρχουν 40 πίστες / διαδρομές στο Arizona Snowbowl σε 777 σκάλες. Η κατανομή για τους σκιέρ είναι η εξής: Αρχάριος: 37%, Ενδιάμεσος: 42%, Προχωρημένος: 21%. Η μεγαλύτερη είναι δύο μίλια. Εκτός από τα πέντε ανυψωτικά σκι, υπάρχουν δύο επιφανειακοί μεταφορείς. Η μέση χιονόπτωση στο Snowbowl είναι 260 ίντσες το χρόνο.

Η σεζόν ξεκινά στα μέσα Νοεμβρίου. Το Arizona Snowbowl απέχει 7 μίλια βόρεια από τη Flagstaff στην εθνική οδό 180, 7 μίλια από τις πλαγιές του σκι στην οδό Snowbowl.

Υπάρχουν επίσης πολλά μοτέλ στην περιοχή Flagstaff, όπου οι άνθρωποι μένουν όταν απολαμβάνουν ένα Σαββατοκύριακο ή μεγαλύτερο ταξίδι στην Αριζόνα Snowbowl. Δείτε τις κριτικές και τις τιμές για Flagstaff, Αριζόνα ξενοδοχείων για TripAdvisor.

Βόρειο Χωριό της Αριζόνα

Το Arizona Nordic Village απευθύνεται σε όσους απολαμβάνουν σκι αντοχής και χιονοδρομικές πίστες.

Το Arizona Nordic Village βρίσκεται στο εθνικό δάσος Coconino, μόλις 7 μίλια βόρεια της οδού Snowbowl στην εθνική οδό 180. Μπορείτε να αγοράσετε περάσματα ημέρας ή περάσματα εποχής. Εκπαιδευτικό υλικό και ενοικίαση εξοπλισμού διατίθενται επίσης στο Κέντρο. Παλαιότερα γνωστό ως Σκανδιναβικό Κέντρο Flagstaff, ο προορισμός έχει επανεμφανιστεί για να προσφέρει όχι μόνο σκι αντοχής και χιονοπέδιλα, αλλά και γλάστρες σε καμπίνες, ποδηλασία και ποδηλασία, ειδικές εκδηλώσεις, εταιρικές συναντήσεις, οικογενειακές συγκεντρώσεις και γάμους.

Sunrise Park Resort

Αν και το Arizona Snowbowl μπορεί να είναι το γνωστότερο χιονοδρομικό κέντρο στην Αριζόνα λόγω της εγγύτητάς του με το Flagstaff και το Πανεπιστήμιο Northern Arizona, το Sunrise Park είναι το μεγαλύτερο με 65 πίστες. Βρίσκεται στο McNary στα Λευκά Όρη της Αριζόνα. Το Sunrise απέχει μόλις 200 μίλια από το Φοίνιξ. Το Sunrise Park Resort ανήκει και λειτουργεί από τη φυλή Apache του Λευκού Όρους.

Η Sunrise λειτουργεί οκτώ ανελκυστήρες σκι. Υπάρχουν επίσης πάνω από 13 μίλια διαδρομών για σκι αντοχής και υπάρχουν ειδικά προγράμματα για παιδιά ώστε να απολαμβάνουν το χρόνο τους στο χιόνι. Η διαμονή είναι διαθέσιμη στο Sunrise Park Lodge. Για να ελέγξετε τον καιρό, χρησιμοποιήστε την πόλη Greer, AZ για την αναζήτηση καιρού σας.

Mt. Lemmon Ski Valley

Ίσως να εκπλαγείτε να ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε σκι στο Tucson της Αριζόνα! Mt. Το Lemmon βρίσκεται στα βουνά Catalina και είναι το νοτιότερο χιονοδρομικό κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουν ένα τελεφερίκ και δεκαοκτώ μονοπάτια για σκι.

Για να φτάσετε στο Mt. Lemmon Ski Valley, πάρτε την εθνική οδό Catalina από την οδό Tanque Verde Road στο Tucson. Οδηγήστε 6,2 χιλιόμετρα μέχρι το όριο του δάσους και συνεχίστε 26 μίλια με το κύμα Ski Valley. Στρίψτε δεξιά και οδηγείτε ένα μίλι από την περιοχή σκι. Υπάρχουν διαθέσιμες οδηγίες και υπάρχει σνακ μπαρ και εστιατόριο στο χιονοδρομικό κέντρο.

Δείτε κριτικές και κριτικές για ξενοδοχεία σε Tucson, Αριζόνα στο TripAdvisor. Προσπαθήστε να μείνετε σε ένα βορειοανατολικό τμήμα της πόλης για να είστε κοντά στο Mt. Λέμον.

Elk Ridge Ski Area

Το Elk Ridge Ski Area ήταν γνωστό ως Williams Ski Area. Θεώρησε μια οικογενειακή περιοχή σκι, προσανατολισμένη προς αρχάριους και ενδιάμεσους σκιέρ. Υπάρχουν δύο ανελκυστήρες και επτά μονοπάτια. Υπάρχει μια ημέρα καταθέσει και ένα σνακ μπαρ.

Ο Ουίλιαμς είναι περίπου 30 μίλια δυτικά της Φλαγκστάφα στις Ι-40. Από το Ουίλιαμς, πάρτε την 4η οδό περίπου 1 1/2 μίλια από την άκρη της πόλης νότια μέχρι το σημάδι του σκι. Μπορείτε να βρείτε μια έκθεση χιονιού για Williams Ski Area καλώντας (928) 234-6587.

Διασκεδάστε στο χιόνι!