Το πανδοχείο της κυρίας Mary Bobo

Το Boarding House της Miss Mary Bobo είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα στο Lynchburg. Δεν χρειάζεται πολλοί κάτοικοι του Huntsville για να μάθετε για την εξαιρετική γευστική εμπειρία, μόλις 45 λεπτά βόρεια της πόλης στο Lynchburg, Tennessee. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες του Board of Miss Mary Bobo .

Πολλοί είναι περισσότερο από πρόθυμοι να πραγματοποιούν διμηνιαίες εκδρομές βόρεια για να καθίσουν στο τραπέζι του σπιτιού της Miss Mary Bobo και να τρώνε σπιτικό σπιτικό φαγητό.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η μικρή πόλη του Lynchburg, που μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν επαρχό πληθυσμό λίγο πάνω από 5.000 και σπίτι για το Distillery του Jack Daniel, μπορεί να φέρει καθημερινά φορτία τουριστών.

Η εκκλησιαστική ομάδα που πήγα με εγγραφή στο Board Board House σχεδόν έξι μήνες νωρίτερα. Ήμουν στη λίστα αναμονής τους και μου είπαν ότι ήταν ένα «θαύμα» ότι είχαν μια ακύρωση και θα πήγαινα μαζί τους.

Υπολόγισα τον εαυτό μου τυχερό και επιβιβάστηκα στο λεωφορείο με μεγάλη πρόβλεψη. Είχα ακούσει για τη Μις Bobo από διαφορετικούς ανθρώπους στο Χάντσβιλ και τώρα θα έβλεπα και θα φάω για τον εαυτό μου.

Το πανδοχείο του Mary Bobo ξεκίνησε το 1908, όταν ο νεαρός αστυνομικός ανέλαβε την κυριότητα του ιστορικού Hotel Salmon. Ήταν ένα ξενοδοχείο ταξιδιώτη και χτίστηκε πάνω από μια άνοιξη.

Η Μις Bobo πέθανε το 1983, μόλις πέντε εβδομάδες από τα 102α γενέθλιά της. Έμεινε απότομη και συμμετείχε στο Boarding House καθ 'όλη τη ζωή της.

Έμεινε σε αναπηρικό καροτσάκι για λίγους μήνες πριν από το θάνατό της.

Το Boarding House είναι ένα πανέμορφο κτίριο σε ομοσπονδιακό στιλ, με άσπρη βαφή, με γιγαντιαία σφενδάμια στην μπροστινή αυλή, μια ευρύχωρη βεράντα με κούνιες και ξύλινες καρέκλες όπου ο επισκέπτης μπορεί να ξεκουραστεί πριν ή μετά το γεύμα. Υπάρχουν φτέρες και λουλούδια που ανταγωνίζονται πολλούς κήπους.

Το δείπνο το απόγευμα σερβίρεται στις 11 π.μ. και 1 μ.μ. για 65 άτομα σε κάθε συνεδρίαση. Μας ειπώθηκε από τον ξεναγό μας να είμαστε εκεί μισή ώρα νωρίτερα ή θα χάναμε τη θέση μας.

Το δείπνο είναι μόνο με κράτηση. Ένα κουδούνι δείπνου είναι στάνταρ για να αφήσει τους επισκέπτες να ξέρουν πότε μπορούν να καθίσουν. Υπάρχουν αρκετές τραπεζαρίες στον κεντρικό όροφο και δύο δωμάτια στο υπόγειο όπου μπορούν να φάνε οι άνθρωποι.

Δεδομένου ότι ήταν η πρώτη μου φορά, ενθαρρύνθηκα να φάω στο υπόγειο για να ζήσω την πραγματική ατμόσφαιρα της κυρίας Bobo. Αρχικά η τραπεζαρία και η κουζίνα ήταν στο υπόγειο.

Κατηφορίσαμε τις ξύλινες σκάλες στο υπόγειο με τα δάπεδα από τούβλα και ανασηκώσαμε την άνοιξη που είχε χτιστεί πάνω.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της κυρίας Bobo είναι οι οικοδέσποινες. Κάθε τραπέζι έχει μια τοπική κυρία Lynchburg για την οικοδέσποινα τους. Η δική μας ήταν μια μικροσκοπική γυναίκα που δεν φαινόταν να έφαγε δύο μεγάλα γεύματα την ημέρα. Αυτή ήταν μια από τις δουλειές που μόνο ονειρεύεστε να έχετε. Είπε ότι εργάζεται μόνο δύο ή τρεις μέρες την εβδομάδα και φροντίζει να τρώει το κύριο πιάτο με μια ομάδα και ένα επιδόρπιο με το επόμενο.

Τα καθήκοντά της περιλαμβάνουν την ανταλλαγή της τοπικής ιστορίας του Lynchburg, την ενθάρρυνση της συζήτησης μεταξύ των ατόμων που βρίσκονται στο μακρύ τραπέζι (ήμασταν από την ίδια ομάδα, οπότε αυτό δεν ήταν δύσκολο) και σιγουρευτείτε ότι τα πιάτα μεταφέρονται στα αριστερά και κανείς δεν αφήνει το τραπέζι πεινασμένο.

Το μεσημεριανό γεύμα περιλαμβάνει γενναιόδωρες μερίδες από δύο σπιτικά σπιτικά, έξι λαχανικά και μερικά πιάτα, ζεστό καλαμπόκι, μπισκότα ή ρολά, φρέσκο ​​παγωμένο παγωμένο τσάι, σπιτικό επιδόρπιο και ζεστό φλιτζάνι καφέ.

Υπάρχει πάντα τουλάχιστον ένα στοιχείο στο μενού που περιέχει το τοπικό "προϊόν" της πατρίδας του - το καλό παλιό Whiskey του Jack Daniel. Το μενού ποικίλλει κάθε μέρα εκτός από το μήνα Δεκέμβριο, όταν κάθε μέρα σερβίρεται γεύμα για γιορτές.

Η οικοδέσποινα μας είπε ότι ένα στοιχείο που είναι πάντα στο μενού είναι τηγανητά okra.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι ένα έτος εκ των προτέρων. Η οικοδέσποινα μας ενημέρωσε ότι είναι καλύτερο να κάνετε κρατήσεις μόλις μάθετε ότι θέλετε να έρθετε. Εάν είναι γεμάτοι, είναι ευτυχείς να πάρουν μια λίστα αναμονής. Και αν οδηγείτε από το Lynchburg κατά το μεσημεριανό γεύμα, δεν θα έβλαπτε να σταματήσει και να δει αν είχαν ακυρώσεις τελευταίας στιγμής.

Την ημέρα που ήμασταν εκεί μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε δύο άτομα στο κίνημα της στιγμής.

Την ημέρα που βρισκόμουν στην κυρία Bobo, απολαύσαμε κατσαρόλα κοτόπουλου, ψητά μήλα μαγειρεμένα με το τοπικό "προϊόν" σε αυτά, μια νόστιμη κατσαρόλα σκουός, τηγανητό καλαμπόκι, μπάρμπεκιου, φασόλια, ζυμαρικά, καλαμπόκι, chow-chow ), και τηγανητά okra. Το επιδόρπιο ήταν τετράγωνη τούρτα κολοκύθας κολοκυθίου με επικάλυψη κρέμας τυριού και θρυμματισμένα πεκάν.

Οι διακομιστές μας ήταν φοιτητές υποτροφιών από ένα από τα τοπικά πανεπιστήμια. Το μόνο μας παράπονο ήταν ότι τα πιάτα ήταν πολύ μικρά και τα στομάχια μας δεν θα κρατούσαν αρκετά.

Πρέπει να ομολογήσω: το φαγητό ήταν εξίσου υπέροχο όπως όλοι είχαν υποσχεθεί ότι θα ήταν. Ήταν μια γιορτή και μια περιπέτεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποιοι άνθρωποι στο Huntsville το κάνουν μια μηνιαία ή διμηνιαία ρουτίνα στα ταξίδια τους.

Το μωρό Bobo τρέχει τώρα υπό την καθοδήγηση της εξαιρετικής ανιψιάς του Jack Daniel, της κυρίας Lynne Tolley. Η κυρία Tolley ασκεί την παράδοση της κυρίας Bobo στη νότια φιλοξενία. Ανέγραψε το πνεύμα του Τζάκ Ντάνιελ του βιβλίου μαγειρικής Tennessee αγόρασα και χαιρέτησα όλους στο κόμμα μας.

Η εταιρεία Jack Daniel's κατέχει τώρα το Boarding House. Μπορείτε να έρθετε στη λίστα κράτησης στο Board Board House με την κλήση 931-759-7394. Απλά θυμηθείτε: Μην τρώτε για τουλάχιστον δύο ημέρες πριν φύγετε!

Περισσότερες φωτογραφίες του Πανεπιστημίου Miss Mary Bobo