Πηγαίνετε στο κάμπινγκ χωρίς σκηνή και χωρίς να αφήσετε το Ντένβερ

Οι ενοικιάσεις αεροδρομίων στο Κολοράντο

Το κάμπινγκ είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη δραστηριότητα του Κολοράντο. Αλλά δεν είναι για κάθε ταξιδιώτη.

Για μερικούς, είναι ένας φυσικός περιορισμός, είτε με φυσική κατάσταση, πόνο στην πλάτη ή ηλικία. Για άλλους, πρόκειται για θέμα εφοδιαστικής. εάν πετάτε στο Κολοράντο, πιθανότατα δεν έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να στρατολογήσετε σωστά.

Άλλες φορές, ο καιρός δεν συνεργάζεται. Αν και το Κολοράντο είναι γνωστό για τους συχνούς μπλε ουρανούς του κατά τη διάρκεια του χρόνου, η άνοιξη τείνει να πάρει αρκετά βροχερή - και ο Μάιος μπορεί να δει ακόμη και την περιστασιακή βροχή ή χαλαζοφόρο καταιγίδα.

Αλλά δεν χρειάζεται να στρατοπεδεύσετε σε μια σκηνή για να πάρετε ποιοτικό χρόνο στη φύση. Και δεν χρειάζεται καν να αποταθείτε πολύ πέρα ​​από την πόλη του Ντένβερ για να το κάνετε, είτε.

Εδώ είναι πώς να σχεδιάσετε ένα ποιοτικό ταξίδι κάμπινγκ στο Κολοράντο - χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε την πόλη ή να εγκαταλείψετε τις ανέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος και του τρεχούμενου νερού.

Κατασκήνωση σε ένα Airstream

Τα Airstreams είναι μια τεράστια νέα παλιά τάση.

Το Living Mobile Airstreams που βασίζεται στο Ντένβερ ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια με μία μόνο από τις ρετρό ασημένιες φυσαλίδες. Ο ιδρυτής Bill Ward ήθελε ένα για τη δική του απόλαυση.

Τόσο ο μπαμπάς του όσο και ένας φίλος. Έτσι όλα πήγαν μαζί σε αυτό.

Περισσότεροι φίλοι ήθελαν σε αυτό, επίσης. Έτσι, πολλοί άνθρωποι συναντήθηκαν. Ο Ward παρατήρησε μια τεράστια ζήτηση, οπότε αγόρασε ένα άλλο Airstream και άλλο. Μέσα σε τρία χρόνια, είχε 24 ρυμουλκούμενα κάμπινγκ και 11 οχήματα ρυμούλκησης για ενοικίαση.

Οι Airstreams είναι ελκυστικές, πρώτα απ 'όλα, για την περίεργη, παλιά σχολική τους εμφάνιση. Το στιλβωμένο γυαλιστερό εξωτερικό αλουμίνιο είναι εντυπωσιακό.

Είναι επίσης ελαφρύ, γεγονός που κάνει τα ρυμουλκούμενα αυτά πιο εύκολο να τραβήξουν από πολλά μεγαλύτερα ρυμουλκούμενα κάμπινγκ Έχουν ένα μικρότερο αποτύπωμα από ένα RV (και δεν πιπιλίζουν όσο το αέριο, καθιστώντας τους μια οικονομική επιλογή). Στο εσωτερικό των ασημένιων κατασκηνωτών, το Living Mobile έχει αναβαθμίσει τα Airstreams, ώστε να είναι άνετα και πλήρως εξοπλισμένα με μια εξοπλισμένη κουζίνα, τραπέζι, μικρό μπάνιο και στρώματα.

Ορισμένοι έχουν ακόμη κλιματισμό και θερμότητα και μπορείτε να τους συνδέσετε σε μια τροφοδοσία, αποχέτευση και παροχή νερού σε μια τυπική κατασκήνωση RV. Παρόλα αυτά, τα Airstreams δεν είναι τεράστια, οπότε η επιλογή του κατάλληλου κάμπινγκ μπορεί να αυξήσει την ποιότητα της εμπειρίας σας στην κάμπινγκ.

Κατασκήνωση στην περιοχή του μετρό του Ντένβερ

Δεν χρειάζεται να πάτε στα βαθιά δάση για να πάρετε μια εμπειρία κάμπινγκ. Το αγαπημένο μας κέντρο κατασκηνώσεων είναι το Chatfield State Park, το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο.

Αυτή η απέραντη έκταση ανοιχτού χώρου βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μακριά από εστιατόρια και καταστήματα στο Littleton, αλλά αισθάνεται σαν 1.000 μίλια μακριά. Βρίσκεται απέναντι από τους Βοτανικούς Κήπους του Ντένβερ. Ξεκινώντας την άνοιξη, επισκεφθείτε τον κήπο αγριολούλουδου των 750 στρεμμάτων κατά μήκος των όχθων του Deer Creek.

Αναζητήστε ένα κάμπινγκ με θέα στη λίμνη και τους πρόποδες. Παρόλο που η εθνική οδός βρίσκεται σε μικρή απόσταση, δεν μπορείτε να την ακούσετε ή να την δείτε, πέρα ​​από τα δέντρα.

Το Chatfield State Park διαθέτει περίπου 200 διαφορετικές κάμπινγκ, γι 'αυτό αναζητήστε ένα με τραπέζι πικνίκ και μια σχάρα και κοντά σε ένα κτίριο με ντους, τουαλέτες και ένα δωμάτιο πλυντηρίων. Παρόλο που μπορεί να μην είναι απαραίτητο, είναι ωραίο να έχουμε την επιλογή. Μπορείτε να βρείτε αντλίες νερού καλά σε όλη την campgrounds, οπότε μην ανησυχείτε για τη συσκευασία γαλόνια του νερού.

Chatfield State Park έχει όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε στο μεγάλο ύπαιθρο. Μπορείτε να κάνετε βάρκα ή ψάρεμα στη λίμνη και στη συνέχεια να περπατήσετε στις αποβάθρες στη μαρίνα, όπου μπορείτε να πάρετε ένα ποτό για να πιείτε κάτω από τα σκιερά δέντρα. Δειπνήστε στο πλωτό εστιατόριο, που περιβάλλεται από νερό και εκπληκτική θέα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ποδήλατο ή πεζοπορία κατά μήκος των μονοπατιών. Πηγαίνετε στην ιππασία ή ακόμα και πετάτε (ή παρακολουθείτε άλλα αεροπλάνα) μοντέλα αεροπλάνων στο ειδικά καθορισμένο τμήμα. Οι ταξιδιώτες με κατοικίδια ζώα θα χαρούν να δουν ένα πάρκο σκύλων εδώ.

Ταξιδεύοντας με μια μεγαλύτερη ομάδα; Το Chatfield έχει 10 ομαδικές κάμπινγκ, έτσι ώστε να μπορείτε να οργανώσετε όλοι μαζί την απόδραση σας.

Παρόλο που η τοποθεσία είναι βολική, η άγρια ​​φύση είναι πραγματικά άφθονη εδώ. Είναι συνηθισμένο να ξυπνάτε το πρωί για να βρείτε μια μεγάλη ομάδα βοσκής ελάφια μόλις λίγα βήματα μακριά από το Airstream σας. Πιείτε τον πρωινό σας καφέ στη μαρίνα ή κάτω από τα πεύκα που περιβάλλουν το τροχόσπιτό σας.

Οι υπηρεσίες κυττάρων είναι επίσης πολύ αξιόπιστες εδώ - όχι ότι θα θελήσετε να ενεργοποιήσετε τις συσκευές σας.

Ειδικές εκδηλώσεις του Chatfield

Το Chatfield State Park οργανώνει επίσης συχνά ειδικές εκδηλώσεις για τους επισκέπτες.

Για παράδειγμα, ελέγξτε την οικογενειακή κλινική αλιείας, όπου μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε διαφορετικά αλιευτικά εργαλεία και εργαλεία και πώς να επιλέξετε το καλύτερο σημείο για την απόσυρση. ένα φυσικό περίπατο των φυτών, μια εύκολη βόλτα με επικεφαλής έναν "πιστοποιημένο μητρική φυτού" για να μάθετε περισσότερα για τα φυτά που βλέπετε γύρω από το Chatfield. και την ημέρα του ποδηλάτου (20 Μαΐου), μια μεγάλη μέρα για να συμμετάσχετε στην κοινότητα με ποδήλατο.

Πέρα από την πόλη: Tiger Run Resort

Αν μια εκδρομή τόσο κοντά στην πόλη δεν σας ταιριάζει, δεν χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά από το I-70 για να πάρετε μια αυθεντική, απομονωμένη αλλά πολυτελής εμπειρία βουνού. Όχι μια ώρα και μισή από το Ντένβερ, ιδανικά σκαρφαλωμένο ανάμεσα στις ορεινές πόλεις Frisco και Breckenridge, θα βρείτε το γοητευτικό Resort Tiger Run.

Δεν είναι αρκετά στο Breckenridge, αλλά σε κοντινή απόσταση από μια στάση του λεωφορείου που θα σας μεταφέρει απευθείας εκεί, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλα τα οφέλη μιας από τις καλύτερες πόλεις του Κολοράντο, αλλά με την ατμόσφαιρα κάμπινγκ κάτω από τα αστέρια και μεταξύ Swan και Μπλε ποτάμια. Και αν δεν έχετε εξερευνήσει ακόμα το Frisco, βάλτε το στη λίστα του ταξιδιού σας.

Το Tiger Run είναι χτισμένο στη μικρή του τσέπη και διαθέτει πανοραμική θέα των κορυφών του Κολοράντο 360 μοιρών.

Το Tiger Run είναι μια ορεινή απόδραση, με όλες τις ανέσεις που θέλετε να αισθάνεστε άνετα, αλλά κανένα από τα αποσπάσματα που αποσπούν την προσοχή σας (κυρίως: πλήθη, κίνηση και δομή της πόλης). Βρείτε λατρευτές ξύλινες καμπίνες και κατασκηνώσεις που ξεφυτρώνουν και ξεκολύνουν έξω από ένα γεμάτο ρεύμα ποτάμι, με πλήρη θέα στην οροσειρά Ten Mile Mountain - αλλά σε κοντινή απόσταση από ένα κλαμπ για 1.200 τετραγωνικά πόδια, με εσωτερική πισίνα, υδρομασάζ, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, εγκαταστάσεις πλυντηρίων, πλήρη αποδυτήρια και πολλά άλλα. Εξωτερικά, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γήπεδα τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και πυρκαγιά για να ψηθούν S'mores μετά τον ήλιο.

Το Tiger Run Resort είναι ανοιχτό 365 ημέρες το χρόνο, ακόμη και κατά τις αργές εποχές του Κολοράντο και τις αργίες.

Φέρτε το Airstream ή RV σας σε Tiger Run σε μία από τις τοποθεσίες RV πλήρους υπηρεσίας. (Μόνο πλήρως εξοπλισμένα RVs εδώ, αν και όχι camping σκηνές ή pop-ups.) Οι περιοχές RV είναι ευρύχωρα, με νερό, αποχέτευση, ηλεκτρικό και δωρεάν wifi. Συμβουλή: Προσπαθήστε να εξασφαλίσετε μια κάμπινγκ σε έναν από τους δύο ποταμούς.

Ή αν προτιμάτε, μένετε σε ένα από τα ρουστίκ, αλλά και τα high-end, σαλέ.

Τα σαλέ παρέχουν περισσότερη ιδιωτικότητα από τα τυπικά καταλύματα που θα βρείτε στην πόλη σκι του Κολοράντο. Κάθε ξύλινη καμπίνα είναι ελαφρώς διαφορετική, αλλά μπορείτε να βρείτε μεγάλα μπαλκόνια, πατάρι, τηλεοράσεις, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και, στα εκτελεστικά σαλέ, ένα "Δωμάτιο Κολοράντο", ένα χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε δραματικές στιγμές από το καναπές.

Απλά βγείτε από την πόρτα σας για περισσότερα από 60 μίλια μονοπατιών πεζοπορίας και ποδηλασίας. υπάρχουν μονοπάτια για να σας συνοδεύσει μέχρι τον Vail. Πετάξτε μια γραμμή στα ποτάμια. Το χειμώνα, υπάρχουν έξι διαφορετικές επιλογές σκι μέσα σε 15 λεπτά από αυτές τις καμπίνες.

Πράγματι, το Tiger Run είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά του Κολοράντο, κάτι που οι γνωστοί ντόπιοι γνωρίζουν και οι περισσότεροι ταξιδιώτες δεν βλέπουν ποτέ.