Είναι το δωρεάν δείπνο του Disney World ένα καλό συμβόλαιο;

Σκέφτεστε να σχεδιάσετε μια επίσκεψη στο Disney World; Έχετε κυνηγήσει γύρω για τις συμφωνίες και ανακάλυψε ένα από Disney που προσφέρει "δωρεάν τραπεζαρία;" Αυτό ακούγεται αρκετά καλό, σωστά; Μπορεί. Μάθετε τι περιλαμβάνει η προσφορά, ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε να προσδιορίσετε αν είναι στην πραγματικότητα καλή συμφωνία για εσάς και τους φίλους σας για διακοπές.

Μερικές φορές, γενικά κατά τη διάρκεια των εκτός αιχμής χρόνων, όπως η πτώση, η Disney World προσφέρει ένα πακέτο "ελεύθερης δείπνου" για να προωθήσει τις επιχειρήσεις.

Συνήθως περιλαμβάνει καταλύματα σε ένα ξενοδοχείο στο ξενοδοχείο , εισιτήρια θεματικού πάρκου και Disney's Dining Plan. Το μεσημεριανό γεύμα διατίθεται σε δύο ποικιλίες: standard dining και γρήγορο φαγητό. Συνήθως, το θέρετρο ρίχνει στο γρήγορο πρόγραμμα εστίασης για πακέτα που περιλαμβάνουν τα θέρετρα αξίας του και το πρότυπο τραπεζαρία του για πακέτα που περιλαμβάνουν τα μέτρια και πολυτελή θέρετρα του.

Το γρήγορο εστιατόριο περιλαμβάνει δύο γεύματα σε εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης και ένα σνακ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση. Το πρότυπο τραπεζικό σχέδιο περιλαμβάνει ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο επιτραπέζιας εξυπηρέτησης, ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο ταχείας εξυπηρέτησης και ένα σνακ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση της διαμονής σας. Σημειώστε ότι δεν συμμετέχουν όλα τα εστιατόρια του θέρετρου στο πρόγραμμα. Και τα δύο σχέδια περιλαμβάνουν μια αναπλήρωση κούπα ποτού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το θέρετρο κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Έτσι, αν είναι ελεύθερη, είναι μια μεγάλη συμφωνία, έτσι;

Ξέρω. Αυτό μοιάζει σαν μια τρελή ερώτηση.

Τι θα μπορούσε να είναι κακό για "δωρεάν"; Εδώ είναι το πράγμα, όμως: Την ίδια στιγμή που προσφέρει τη δωρεάν τραπεζαρία, η Disney World προσφέρει συχνά εισιτήρια πάρκων και πακέτο ξενοδοχείων (μείον το τραπεζικό σχέδιο) με μειωμένες τιμές για τα ξενοδοχεία της. Η προσφορά με το δωρεάν φαγητό συνήθως περιλαμβάνει ξενοδοχεία με πλήρη χρέωση.

Προκειμένου να προσδιορίσετε αν η συμφωνία θα είναι καλή για εσάς, θα πρέπει να την τιμολογήσετε και με τους δύο τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών που θέλετε να επισκεφθείτε, του ξενοδοχείου που θέλετε να κάνετε κράτηση και του αριθμού των επισκεπτών στο κόμμα σας. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το τι θα σας κοστίσει τα "δωρεάν" γεύματα και θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν αξίζει να πληρώσετε τα επιπλέον χρήματα.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι εάν Disney είναι προεξοφλώντας τα ξενοδοχεία της και ρίχνει δωρεάν φαγητό κατά τη διάρκεια των αργών χρόνων, θα μπορούσατε πιθανώς να βρείτε τα ακίνητα ξενοδοχεία σε μια πραγματική κλέψιμο. Και τα εστιατόρια εκτός ιδιοκτησίας θα μπορούσαν να προσφέρουν και μερικές εξαιρετικές προσφορές.

Άλλα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη