Ευχαριστιών Ευκαιρίες Εθελοντών στο Σακραμέντο

Τρόποι για να δώσουμε πίσω αυτή την ημέρα των ευχαριστιών

Ο εθελοντισμός κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να συγκεντρωθούν οι οικογένειες ή να εμπνεύσει τους νέους να βρουν ενδιαφέρον για φιλανθρωπία και ανθρωπισμό. Οι ευκαιρίες εθελοντισμού στο Σακραμέντο είναι εξίσου ποικίλες με τον ίδιο τον πληθυσμό της πόλης, με πολλές επιλογές για λάτρεις των ζώων, οικογένειες με μικρά παιδιά και πολλά άλλα.

Φραγκοστάφυλα & Ψάρια

Εθελοντής σε αυτό το κέντρο της πόλης Sacramento σούπα που χρησιμοποιεί περισσότερους από 1.000 εθελοντές κάθε μήνα.

Υπάρχει πολλή χειρωνακτική εργασία που πρέπει να γίνει, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας φαγητού, του μαγειρέματος, του σερβιρίσματος και του καθαρισμού. Μπορείτε επίσης να εθελονθείτε να γράφετε ευχαριστώ επιστολές, να διδάσκετε στο σχολείο που συνδέεται με αυτούς ή να εργάζεστε στο γραφείο εξυπηρέτησης του γειτονικού πάρκου φιλίας. Όλοι οι εθελοντές πρέπει να είναι 14 ετών και άνω και πρέπει να παρακολουθήσουν έναν εθελοντικό προσανατολισμό τοποθέτησης.

Παιδική υποδοχή

Στο σπίτι υποδοχής παιδιών του Σακραμέντο υπάρχουν διοικητικές ευκαιρίες εθελοντισμού, καθώς και ευκαιρίες για εργασία με τα ίδια τα παιδιά. Όλοι οι εθελοντές πρέπει να είναι ηλικίας 21 ετών και άνω και να περάσουν ένα δακτυλικό αποτύπωμα και το DOJ. Μερικές από τις ευκαιρίες εθελοντών για όσους εργάζονται πρόσωπο με πρόσωπο με τα παιδιά περιλαμβάνουν εκείνους που μπορούν να φέρουν μια συγκεκριμένη ικανότητα στο τραπέζι - ίσως να διδάσκουν χορό, τέχνη, γιόγκα, θέατρο ή αθλητισμό.

Βασιλική Σκηνή Χριστιανές Τέχνες

Αυτή η εταιρεία θεατρικών τεχνών εδρεύει στο Roseville και πάντα αναζητά εθελοντές καθηγητές, συμβούλους και διοικητικούς βοηθούς.

Εστιάζουν τις υπηρεσίες τους σε παιδιά και νεαρές γυναίκες που έχουν επιζήσει από διάφορες μορφές κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν βγει από την εμπορία ανθρώπων.

Βιβλιοθήκη του Σακραμέντο

Να είστε δάσκαλος παιδείας ενηλίκων, να βοηθήσετε με εκδηλώσεις ή να εργαστείτε για την οργάνωση και την καταλογογράφηση στο τοπικό υποκατάστημα της βιβλιοθήκης σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι εμπλοκής και είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε κάποια ειρήνη και ηρεμία.

Πηγαίνετε στο διαδίκτυο για να υποβάλετε μια αίτηση ή ανατρέξτε στη σελίδα VolunteerMatch για τις τελευταίες διαθέσιμες ευκαιρίες εθελοντισμού.

Εσωτερικό καταφύγιο ζώων

Έχετε μια αγάπη για τα ζώα; Το Shelter Animal Front στο Σακραμέντο έχει ευκαιρίες για την εθελοντική συμμετοχή ολόκληρης της οικογένειας. Όσοι είναι ηλικίας 16 ετών και άνω μπορούν να προσφερθούν εθελοντικά σε όλες τις περιοχές, ενώ οι ηλικίας 12-15 ετών μπορούν να εγγραφούν σε ειδικό εφηβικό πρόγραμμα ή εθελοντές μαζί με έναν ενήλικα συγγενή. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των δώδεκα ετών μπορούν ακόμα να προσφέρουν εθελοντικά χρόνο μέσω των αιμοδοσιών, των σκύλων και των άλλων.

Τράπεζα τροφίμων του Σακραμέντο

Η Τράπεζα Τροφίμων του Σακραμέντο είναι γνωστή για το Run της για να τρέφει το Hungry κάθε πρωί των Ευχαριστιών, και αυτό παίρνει μια λεγεώνα εθελοντών για να συνεχίσει. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες εθελοντισμού για εφήβους και ενήλικες σε διάφορους τομείς, όπως εκδηλώσεις δωρεάς, συλλογές γαλοπούλας, διοίκηση και πολλά άλλα.

Sacramento Senior Safe House

Βοηθήστε τους άνδρες και τις γυναίκες στο Sacramento Senior Safe House - όλοι έχουν επιβιώσει από κακοποίηση και απλώς περιμένουν κάποιον να έρθει μαζί με ένα χαμόγελο και κάποια ενθάρρυνση. Μπορείτε να προσφέρετε εθελοντικά σε ποικίλες περιοχές, όπως μαγειρική, καθαρισμό και συντροφικότητα.

Ιστοσελίδες εθελοντισμού του Σακραμέντο

Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε εθελοντικά κάποιο χρόνο, αλλά εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για το πού να πάτε, υπάρχουν μερικές εθελοντές που ταιριάζουν με τις ιστοσελίδες που έχουν πρόσθετες ευκαιρίες που αναγράφονται στην πρόβλεψη των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων.

Εθελοντές της Αμερικής

Το τμήμα Βόρειας Καλιφόρνιας και Βόρειας Νεβάδας αυτής της πανελλαδικής οργάνωσης αναφέρει τις ευκαιρίες του Σακραμέντο μέσω της ιστοσελίδας τους. Ελέγξτε το και φιλτράρετε σε ποιες δυνατότητες ισχύουν για εσάς.

Πόλη του Σακραμέντο Εθελοντές

Η πόλη του Σακραμέντο προσφέρει πολλές ευκαιρίες εθελοντισμού που ποικίλλουν τόσο στις εθελοντικές απαιτήσεις όσο και στις δημογραφικές υπηρεσίες. Πολλές ομάδες που λειτουργούν στην πόλη τοποθετούν εθελοντικές ανάγκες εδώ, καθώς και δεκάδες ιδιωτικές οργανώσεις σε ολόκληρη την περιοχή του Σακραμέντο.

Εθελοντισμός

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες ευκαιρίες στο Σακραμέντο βάσει των αναζητήσεων που εισάγετε στο VolunteerMatch. Ως κορυφαίος ιστότοπος που ταιριάζει με τους εθελοντές, εξυπηρετούν την κοιλάδα σε ποικίλες αιτίες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και των ηλικιωμένων. Όποια και αν είναι η δωρεά σας, υπάρχει ένας τρόπος σύνδεσης μέσω αυτού του ιστότοπου.

Αυτή η ημέρα των ευχαριστιών, μην τρώτε μόνο και να παρακολουθήσετε το παιχνίδι - αντί να εμπνευστείτε από τη βοήθεια αυτών που είναι λιγότερο τυχεροί. Δεν υπάρχει όριο σε ό, τι μπορείτε να κάνετε, ακόμα και όταν αισθάνεστε σαν να μην έχετε τίποτα να προσφέρετε. Βγείτε εκεί και εξυπηρετήστε την τοπική σας κοινότητα - θα αισθανθείτε υπέροχα ότι το κάνατε.