Πόσο καιρό παίρνει για να φτάσετε σε σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής από το Albuquerque

Εκτιμήσεις οδήγησης για να φτάσετε στο Acoma, το Chaco Canyon, τις τέσσερις γωνίες και πολλά άλλα

Το Albuquerque βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το μεγάλο σκι, πολλά εθνικά πάρκα και μνημεία και φυσικά ένα υπέροχο τοπίο. Είτε επισκέπτεστε από μέσα είτε έξω από την πολιτεία, οι περισσότεροι προορισμοί οδηγούν απόσταση και πολύ πιο κοντά από ό, τι μπορεί να σκεφτείτε.

Σημαντικές πόλεις και αξιοθέατα κοντά στο Albuquerque

Εάν αποφασίσετε να οδηγήσετε σε ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής, το χιλιόμετρο και ο εκτιμώμενος χρόνος οδήγησης θα σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό του ταξιδιού σας.

Οι χρόνοι οδήγησης ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας, την κυκλοφορία, τις καιρικές και οδικές συνθήκες και άλλους απρόβλεπτους παράγοντες. Τα χιλιόμετρα υπολογίζονται χρησιμοποιώντας το κέντρο της πόλης Albuquerque ως σημείο εκκίνησης.

Το Pueblo της Acoma , επίσης γνωστό ως Sky City, βρίσκεται στην κορυφή μιας μπλόφας. Διαθέτει πολιτιστικό κέντρο και μουσείο, περιηγήσεις με ξεναγήσεις, κοσμήματα και αγγειοπλαστική Native American και εποχιακές γιορτές.

Το Alamogordo είναι γνωστό ως πόλη διαστήματος. Αρχική σελίδα στο Μουσείο Ιστορίας Διαστήματος του Νιου Μεξικού και Διαστημικό Διάστημα Αμερικής, οι επισκέπτες θα βιώσουν ένα ταξίδι στα τελευταία σύνορα από τις ανέσεις της Γης. Το Εθνικό Μνημείο White Sands βρίσκεται επίσης σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Alamogordo.

Στα σπήλαια Carlsbad μπορείτε να ανακαλύψετε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο περίτεχνα σπήλαια στη Γη.

Εξερευνήστε την αρχαία ιστορία στο Chaco Canyon , α Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε ολόκληρο το κράτος.

Η βουκολική πόλη Chama είναι το σπίτι του Cumbres και του Toltec Scenic Railroad που προσφέρει στους επιβάτες απίστευτη θέα. Είναι επίσης γνωστό για την προσφορά θεαματικών ευκαιριών αλιείας μύγας για τους επισκέπτες.

Δείτε το σημείο όπου συναντιούνται τέσσερα κράτη (Αριζόνα, Κολοράντο, Νέο Μεξικό και Γιούτα), οι Τέσσερις Γωνίες. Αυτή η περιοχή περιέχει επίσης μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία σε όλο το νοτιοδυτικό.

Το Las Cruces βρίσκεται στην κοιλάδα Mesilla ανάμεσα στα Όρη των Οργάνων και το Rio Grande. Λόγω της χαλαρής φύσης της, είναι γνωστό ότι είναι ένα κορυφαίο μέρος για συνταξιοδότηση.

Το Red River είναι γνωστό για το χειμερινό σκι, αλλά διαθέτει αναψυχή και ομορφιά όλο το χρόνο. Το ισόγειο χωριό Angel Fire προσφέρει επίσης τις ίδιες παροχές, αλλά με πολλούς προορισμούς για παιδιά και οικογένειες.

Το Ruidoso είναι γνωστό για το πρωί σε σκι Sierra Blanca, αλλά προσφέρει επίσης όλο το χρόνο υπαίθριες δραστηριότητες στην όμορφη λίμνη Bonito.

Το Santa Fe είναι παγκοσμίως γνωστό για την κοινότητά του, μεταξύ των οποίων η Όπερα της Σάντα Φε και το Μουσείο Georgia O'Keeffe, καθώς και πολλές λιγότερο γνωστές αλλά ακόμα υψηλής ποιότητας γκαλερί, μουσεία και ζωντανές εμφανίσεις.

Η Σάντα Ρόζα είναι γνωστή για την ύπαρξή της ως «Η Καταδυτική Πρωτεύουσα της Νοτιοδυτικής». Δύτες από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν σε αυτή την πόλη για να βουτήξουν στην μπλε τρύπα, η οποία είναι μια φυσική πηγή με βάθος 81 ποδιών που μένει σε μια πολύ ευχάριστη 62 βαθμούς όλο το χρόνο.

Η μικρή πόλη Silver City είναι μεγάλη στις τέχνες, στον πολιτισμό και σε ένα πανέμορφο τοπίο έρημο γεμάτο φαράγγια και κόκκινα mesas.

Το Taos έχει υπέροχο σκι το χειμώνα και μια ετήσια εστίαση στις τέχνες και τον πολιτισμό. Αυτή η πόλη δεν έχει μόνο ομορφιά στο βουνό, καθώς είναι επίσης το σπίτι του Εθνικού Μνημείου του Rio Grande del Norte, μια μικρότερη έκδοση του Grand Canyon.

Το ίδιο το Εθνικό Μνημείο White Sands φιλικό προς το Instagram βρίσκεται νοτιοδυτικά του Alamogordo. Είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο περιβόλος και είναι εθνικό μνημείο από το 1933.

Το Εθνικό Πάρκο Grand Canyon είναι ένας προορισμός για ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, και πρέπει να δείτε το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής.

Φοίνιξ , ηλιοφάνεια της Αριζόνα, αστική πολυπλοκότητα, καουμπόηδες και πολλά γήπεδα γκολφ ως μέρος της έκκλησής της και αξίζει να επισκεφθείτε αν μένετε για περισσότερο από λίγες μέρες.

Η δυτική πόλη Durango του Κολοράντο έχει την εντυπωσιακή βόλτα του σιδηροδρόμου Durango-Silverton που μεταφέρει επιβάτες στην πρώην πόλη εξόρυξης Silverton, καθώς και το ιστορικό, φημολογούμενο για να στοιχειωμένο Strater Hotel.

Το Ντένβερ , Κολοράντο, γνωστό και ως Mile High City, προσφέρει αναψυχή, ψώνια, τέχνες και πολλά άλλα.

Το Ελ Πάσο του Τέξας είναι γνωστό ως Sun City, λόγω της ετήσιας ηλιοφάνειας των 300 ημερών. Έχει επίσης μια βαθιά ιστορία και βρίσκεται κατά μήκος του Rio Grande.