Ταξιδεύοντας με τρένο στις Νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες - Βόλτα τα Rails στη Δύση

Ταξίδια διακοπών για τους οπαδούς των σιδηροδρόμων

Τα τρένα αγάπης; Όλοι στο πλοίο! Απολαύστε γραφικές και ιστορικές βόλτες με τρένο στα νοτιοδυτικά. Έχουμε επιλέξει μερικές μεγάλες εκδρομές για τους buff και τους τουρίστες. Ορισμένα είναι μικρά ταξίδια και άλλα μπορούν να γίνουν διακοπές τουριστών.

Cumbres και Toltec Scenic Railroad - Αντονίτο, Κολοράντο και Τσάμα, Νέο Μεξικό

Αυτός ο σιδηρόδρομος βρίσκεται στο νότιο Κολοράντο κοντά στα σύνορα του Νέου Μεξικού. Ενσωματωμένη το 1880 και λίγο αλλάξει από το Cumbres & Toltec Scenic Railroad είναι το ωραιότερο και πιο εντυπωσιακό παράδειγμα της ατμόσφαιρας εποχής mountain railroading στη Βόρεια Αμερική.

Ο εξοπλισμός, οι δομές και το τεράστιο τοπίο υπάρχουν σήμερα σαν να είχαν παγώσει το πρώτο μισό του εικοστού αιώνα. Όταν ξεκινά η σεζόν, συνήθως το Μάιο, τρένα τρέχουν επτά ημέρες την εβδομάδα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Όλα τα τρένα, εκτός από το σταθμό Cinder Express, σταματούν για μεσημεριανό γεύμα στο Osier του Κολοράντο, περίπου στο μέσο της σιδηροδρομικής γραμμής, όπου συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο ένα ζεστό γεύμα με σαλάτα και σπιτικά επιδόρπια. Το "Cinder Express" περιλαμβάνει ένα μεσημεριανό κουτί. Ο σιδηρόδρομος φιλοξενεί μερικές εξαιρετικές ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Περισσότερο...

Leadville, Κολοράντο και νότιο σιδηρόδρομο

Η ιστορική πόλη εξόρυξης του Leadville, Κολοράντο έχει μπαίνει σε μια υπέροχη αλπική κοιλάδα στη βάση της υψηλότερης κορυφής του κράτους. Ώρα να είναι σωστό και ίσως να είστε εκεί για ένα ταξίδι αγριολούλουδου με πεζοπορία ή να έχετε κάποια ράφτινγκ. (Δεν έχει εξεταστεί - Προτεινόμενη από αναγνώστη).

Νότια Σιδηροδρομικός Σταθμός Σάντα Φε - Lamy και Σάντα Φε, Νέο Μεξικό

Ταξιδέψτε με ένα φορτηγό τρένο μέσα από το τοπίο της ερήμου σε αυτό το 4ωρο ταξίδι μετ 'επιστροφής από την ιστορική αποθήκη του Σάντα Φε στο Λάμυ, ένα υπνησικό μικρό χωριό 18 μίλια νοτιοανατολικά της Σάντα Φε και θυμίζοντας τις ημέρες της άγριας δύσης!

Ειδικά ταξίδια διαθέσιμα σε πολλές διακοπές.

Cripple Creek και Victor Narrow Guage Σιδηρόδρομος - Cripple Creek, Κολοράντο

Αυτό το μοναδικό ταξίδι μετ 'επιστροφής τεσσάρων μιλίων περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα και εκπαιδευτική αφήγηση για την πλούσια ιστορία που θα μπορούσε να παράγει μόνο μια δυναμική χρυσή πόλη. Σταματά επίσης σε ειδικά σημεία ενδιαφέροντος, εντυπωσιακά σημεία φωτογραφιών και Echo Valley.

Όλες οι ατμομηχανές Cripple Creek είναι ατμομηχανές με ατμομηχανή με στενό μετρητή άνθρακα. Η μισή διασκέδαση τους παρακολουθεί να πάρουν νερό και να πυρπολήσουν τους κινητήρες του άνθρακα. Τα ταξίδια είναι μικρά αλλά ευχάριστα.

Durango και Silverton Σιδηροδρομικός Σταθμός - Durango, Κολοράντο

Το D & SNGRR βρίσκεται στο Durango του Κολοράντο στην όμορφη περιοχή Four Corners. Ο σιδηροδρομικός δρόμος Durango & Silverton στενεύει μέσα από τα καταπληκτικά και μαγευτικά φαράγγια στην απομακρυσμένη έρημο του Εθνικού Δρυμού των δύο εκατομμυρίων στρεμμάτων του Σαν Χουάν για μια αξέχαστη περιπέτεια όλο το χρόνο. Απολαύστε την περιπέτεια του ταξιδιού από ατμοκίνητο ατμοκίνητο ατμοκίνητο μηχανισμό στις ίδιες γραμμές των ορυχείων, των καουμπόηδων και των εποίκων της Παλιάς Δύσης που πήραν πριν από έναν αιώνα. Ανακαλύψτε την ιστορία με τα αξιοθέατα και τους ήχους του χθες για ένα πραγματικά θεαματικό ταξίδι με το σιδηρόδρομο.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός Grand Canyon - Ουίλιαμς, Αριζόνα

Μια βόλτα στο σιδηροδρομικό σταθμό Grand Canyon είναι ένας τρόπος διασκέδασης και φιλικό προς το περιβάλλον για να επισκεφθείτε το Grand Canyon - Μην περιμένετε στην πύλη, κανένα πρόβλημα οδήγησης και στάθμευσης και, όταν κουραστείτε μετά από μια κουραστική μέρα, θα ταξιδέψετε με στυλ, ζωντανή μουσική και αλμυρά σνακ και ποτά καθώς βλέπετε τον ήλιο να γλιστράει πάνω από τη δυτική λιβάδι.

Verde Canyon Railroad - Κλαρκντέλ, Αριζόνα

Η απομακρυσμένη άγρια ​​φύση του φαραγγιού Verde, που βρίσκεται δυτικά της Sedona και κάτω από τον Jerome, είναι γνωστή για τα πανύψηλα κόκκινα βράχια και τα καθαρά, πράσινα νερά.

Η αμαξοστοιχία κυματίζει παρελθόν τα ερείπια της Ινδίας, μέσα από ένα τεχνητό τούνελ μήκους 680 ποδών, πάνω από τα παλιομοδίτικα κιγκλιδώματα, και κάτω από σαφείς γαλάζιους ουρανούς. Το χειμώνα μπορεί να δείτε αετούς. Πάνω από τριάντα φαλακρούς και χρυσούς αετούς χειμώνα στο φαράγγι κάθε χρόνο. Οι επιβάτες απολαμβάνουν αυτή την τετραώρητη βόλτα με το τρένο στην πρώτη θέση με τα ανακαινισμένα επιβατικά λεωφορεία και τα υπαίθρια αυτοκίνητα που έχουν τραβηχτεί από vintage μηχανές. Ψάξτε για εποχιακά ταξίδια εξειδίκευσης, όπως ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα με το Santa και ένα ταξίδι Fall Colors. Άρθρο και κριτική .

Austin Steam Train - Όστιν, Τέξας

Αποδράστε από τον 21ο αιώνα και χαλαρώστε σε μια βόλτα στο ρομαντικό παρελθόν της αμερικανικής railroading. Αφήστε τα ποτάμια και τα αγροκτήματα του Texas Hill Country ή τις ιστορικές γειτονιές και τα καταπράσινα πάρκα της καρδιάς του Ώστιν να γλιστρήσουν από το παράθυρό σας, καθώς εσείς, η οικογένειά σας και οι φίλοι σας μοιράζεστε τις απολαύσεις μιας περιπέτειας στο δικό τους vintage τραίνο !

Επιλέξτε από μια ποικιλία ημερήσιων εκδρομών. Περισσότερο...

Pike's Peak Cog Railway

Πάντα θέλετε να μάθετε τι αισθάνεται να είναι στα 14.000 πόδια; Λοιπόν, ο Σιδηρόδρομος Peak Cog της Pike θα σας φέρει επάνω και πίσω τόσο ήπια. Βρίσκεται λίγο έξω από το Colorado Springs, αυτό είναι ένα υπέροχο ταξίδι στο βουνό. Το ταξίδι μετ 'επιστροφής διαρκεί τρεις ώρες και δέκα λεπτά. Αυτό περιλαμβάνει 30 έως 40 λεπτά στη σύνοδο κορυφής. Είναι κλειστά το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα.

Βιρτζίνια & Truckee Σιδηρόδρομος

Κάντε μια εκδρομή 35 λεπτών πίσω στην Παλιά Δύση. Ταξίδι πάνω από τον αρχικό σιδηρόδρομο Βιρτζίνια & Truckee από την πόλη της Βιρτζίνια, μέσω της σήραγγας 4 στο Gold Hill της Νεβάδα. (μη αναθεωρημένο) Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε επίσης να πιάσετε τον V & T Railroad, γνωστό ως "Queen of the Shortlines", στο άλλο άκρο της γραμμής. Θα πάρετε ιστορία WIld West, θεαματικό τοπίο, αυθεντικές ατμομηχανές και πολλές δημιουργίες αναμνήσεων με δύο γραμμές για να οδηγείτε. Είναι κάτι που τα παιδιά όλων των ηλικιών θα αγαπήσουν. Περισσότερα για αυτή την πόλη της Βιρτζίνια, εκδρομή στη Νεβάδα.