Ταξιδιωτικός κατάλογος συσκευασίας πρώτων βοηθειών ταξιδιού

Τι να συσκευάσετε στο κιτ πρώτων βοηθειών σας για την Ασία

Τι πρέπει να έχετε στο κιτ πρώτων βοηθειών για ταξίδια στην Ασία;

Ξεχάστε αυτά τα προσυσκευασμένα κιτ γεμάτα άχρηστα αντικείμενα. Σίγουρα να εγκαταλείψουμε εκείνα τα παπούτσια που διατίθενται στο εμπόριο σε ταξιδιώτες που δεν ξέρουν καλύτερα. Στη σπάνια περίπτωση που δαγκώνετε από ένα φίδι, η προτεραιότητα δεν θα έπρεπε να σκάβουμε για ένα κιτ φιδιών!

Το σετ σας θα πρέπει να περιέχει ορισμένα ποιοτικά στοιχεία στήριξης, αλλά θα πρέπει επίσης να τροφοδοτείται ειδικά στις ανάγκες σας στο δρόμο.

Πρέπει να ληφθεί υπόψη το κλίμα, ο προορισμός και οι προσωπικές σας ανάγκες υγείας.

Αν δεν σκοπεύετε να κάνετε πεζοπορία μόνο στα Ιμαλάια, όπου η παροχή προμηθειών μπορεί να μην είναι εύκολη, το πακέτο πρώτων βοηθειών ταξιδιού θα πρέπει να είναι ελαφρύ και πρακτικό. Φέρτε μερικά μόνο σημαντικά στοιχεία και αγοράστε τα υπόλοιπα ανάλογα με τις ανάγκες. Το overpacking είναι το πιο συνηθισμένο λάθος που προκαλούν οι ταξιδιώτες και τα περισσότερα αντικείμενα "που-αν" δεν επιβιώνουν ποτέ. Μην αφήνετε το κιβώτιο πρώτων βοηθειών να ξεφύγει από τον έλεγχο!

Ταξιδιωτικές συμβουλές ταξιδιού πρώτων βοηθειών

Σκεφτείτε τη ζωή στο δρόμο και τις τυπικές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, και στη συνέχεια σχεδιάστε το κιτ σας ανάλογα:

Πρέπει να έχετε τα στοιχεία του κιτ πρώτων βοηθειών

Έξυπνες προσθήκες στη λίστα συσκευασίας πρώτων βοηθειών ταξιδιού σας

Δημιουργία κιτ πρώτων βοηθειών ταξιδιού

Μαλακά κιβώτια με φερμουάρ είναι τα καλύτερα για συσκευασία. μια αδιάβροχη θήκη είναι ιδανική σε περίπτωση που διαρρεύσει κάτι. Αποφύγετε τη συσκευασία βαριών γυάλινων μπουκαλιών ή υγρών που μπορεί να διαρρεύσουν. αναζητήστε μαντηλάκια μίας χρήσης ή τα αντίστοιχα μεγέθη ταξιδιού τους.

Αντιμετωπίστε τα υγρά πρώτης βοήθειας όπως ακριβώς θα κάνατε με προϊόντα μπάνιου: υποθέστε ότι θα διαρρεύσουν ή θα σκάσουν κατά τη διάρκεια των αλλαγών πίεσης και θερμοκρασίας σε μια πτήση.

Όπως αναφέρθηκε, φέρτε αρκετά από κάθε στοιχείο για να επιστρέψετε στον «πολιτισμό» όπου μπορείτε εύκολα να αγοράσετε περισσότερα, αν χρειαστεί.

Συμβουλή: Τα προσαρμοσμένα κιτ πρώτων βοηθειών ταξιδιού κάνουν μοναδικά, στοχαστικά δώρα για ταξιδιώτες . Κατασκευάστε δύο ενώ βρίσκεστε και δώστε ένα!

Συσκευασία χάπια

Κάνοντας μερικά από τα συνιστώμενα χάπια χωρίς συνταγή σε ένα αδιάβροχο μπουκάλι είναι μια καλή ιδέα. Αλλά μήνες αργότερα, μπορεί να έχετε πρόβλημα να εντοπίσετε τι είναι αυτό! Θα έχετε ένα μίγμα από χάπια που είναι διαφορετικά σχήματα και χρώματα.

Κάντε τον εαυτό σας ένα μικρό φύλλο εξαπατήσει που προσδιορίζει τα χάπια από τα σημάδια ή το χρώμα. Φυλάξτε το στο κουτί πρώτων βοηθειών, ή ακόμα καλύτερα, στο ίδιο το μπουκάλι χάπι.

Μεταφορά ιατρικής συνταγής ενώ ταξιδεύετε

Παρόλο που τα φάρμακα συνταγογραφούμενα από το σπίτι είναι πολύ σπάνια, μεταφέρετε το φάρμακό σας στο αρχικό μπουκάλι και φυλάξτε ένα αντίγραφο της συνταγής, σε περίπτωση που έχετε αμφισβητηθεί - ειδικά εάν φέρνετε μαζί ένα μεγάλο ποσό χάπια για μεγάλο ταξίδι .

Κρατήστε τα φάρμακά σας αρκετές ημέρες μαζί σας στην πτήση σε περίπτωση καθυστέρησης των αποσκευών σας. Μην προσπαθήσετε να φέρετε το πακέτο πρώτων βοηθειών στο αεροπλάνο - τα πηκτώματα και τα έντονα αντικείμενα μπορεί να αυξήσουν τα φρύδια.

Αγοράζοντας προμήθειες πρώτων βοηθειών ταξιδιού στην Ασία

Σε πολλές χώρες, οι φαρμακοποιοί λειτουργούν ως νοσηλευτές, διαγνώσουν ασθένειες - μερικές φορές ακόμη και σοβαρές - και στη συνέχεια πωλούν ό, τι χρειάζεστε για να ανακάμψετε. Δεν θα χρειαστεί να επισκεφτείτε έναν γιατρό ή να πάρετε μια συνταγή. απλά περπατήστε σε ένα φαρμακείο και αγοράστε ό, τι χρειάζεστε. Προφανώς, η αυτοδιάγνωση μπορεί να είναι επικίνδυνη - κατευθυνθείτε σε μια αίθουσα έκτακτης ανάγκης εάν υπάρχει κάποια αμφιβολία.

Τα φάρμακα που κυμαίνονται από την ασπιρίνη έως το Valium μπορούν συχνά να αγοραστούν στα φαρμακεία σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία χωρίς ιατρική συνταγή. Αλλά όπως και οι ταξιδιώτες καταχρώνται την ικανότητα να αγοράζουν φάρμακα που απαιτούν συνταγή στο σπίτι, ορισμένα φαρμακεία έχουν γίνει οπορτουνιστές. Μπορούν να συστήσουν φάρμακα που δεν χρειάζεστε πραγματικά - ιδιαίτερα αντιβιοτικά - μόνο για να κάνετε μια πώληση. Χρησιμοποιήστε τη διακριτική ευχέρεια.

Οι φαρμακοποιοί στην Ασία ενδέχεται να γνωρίζουν ή να μην γνωρίζουν τα αμερικανικά εμπορικά σήματα που έχουν καταστεί συνώνυμα με τα ναρκωτικά και τα είδη πρώτων βοηθειών. Τα ευρωπαϊκά σήματα τείνουν να είναι πιο κοινά, επειδή είναι πολύ φθηνότερα από τους Αμερικανούς ομολόγους τους. Δοκιμάστε να ζητήσετε ένα "γύψο" αντί για Band-Aid ή "παρακεταμόλη" αντί για Tylenol.

Θα βρείτε φαρμακεία σε όλη την Ασία που φέρουν γάζα, παγοκύστες και όλα τα άλλα ογκώδη αντικείμενα που μπορεί να θέλετε να αφήσετε έξω από ένα ελαφρύ κιτ πρώτων βοηθειών. Πακετάρετε ό, τι χρειάζεστε για να σταθεροποιήσετε την κατάσταση, στη συνέχεια σχεδιάστε να αγοράσετε επιπλέον προμήθειες πρώτων βοηθειών από ένα φαρμακείο.

Συμβουλή: Χώρες σε όλο τον κόσμο συχνά ορίζουν φαρμακεία με ένα σημάδι που λέει "apotek" ή κάποια παραλλαγή του ελληνικού apothēkē , μια ρίζα της λέξης "φαρμακοποιός".

Αποκτήστε ασφαλιστική ταξιδιωτική ασφάλιση

Μαζί με τη λήψη των συνιστώμενων εμβολιασμών για την Ασία , θα θελήσετε να πάρετε ασφαλιστική κάλυψη ταξιδιού για το ταξίδι σας.

Ένα κατάλληλο σχέδιο πρέπει να αγοράζεται στο σπίτι πριν φύγετε. η ηρεμία που καλύπτουν οι βασικές έκτακτες ανάγκες ταξιδιού αξίζει το πρόσθετο κόστος ταξιδιού!

Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική: ίσως χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα για την κάλυψη αθλητικών περιπετειών και ενοικιάσεις μοτοσυκλετών σπάνια καλύπτονται από ασφαλιστήρια συμβόλαια ταξιδιού.