Ανησυχείτε για τις τσάντες σας; Ελέγξτε αυτά τα 4 προϊόντα ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας

Παρακολουθήστε τις τσάντες σας οπουδήποτε στον κόσμο, Ξεκλειδώστε με δακτυλικά αποτυπώματα και πολλά άλλα

Τα βασικά λουκέτα και οι κλειδαριές συνδυασμού δεν είναι ένας κακός τρόπος κράτησης ανεπιθύμητων από τις αποσκευές σας, αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα στον κόσμο, η τεχνολογία φέρνει νέες επιλογές ασφαλείας στους ταξιδιώτες.

Από τους σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων μέχρι την παγκόσμια παρακολούθηση χαμένων αποσκευών και πολλά άλλα, υπάρχουν τέσσερις επιλογές ασφάλειας υψηλής τεχνολογίας που θα εξετάσετε για τις επόμενες διακοπές σας.

Κλείδωμα Bluetooth για σκύλους και οστά LockSmart Travel

Αντί να περιπλανηθείτε με μικρά κλειδιά αποσκευών (ή, πιθανότατα, να τα χάσετε σε κρίσιμη στιγμή), η κλειδαριά Dog & Bone LockSmart Travel χρησιμοποιεί μια σύνδεση Bluetooth για να ασφαλίσετε τις αποσκευές σας.

Είναι μια έξυπνη ιδέα, δεδομένου ότι κάθε πρόσφατο smartphone έχει υποστήριξη Bluetooth, και η τεχνολογία δεν είναι ιδιαίτερα σκληρή για τη ζωή της μπαταρίας. Συνδέστε απλά τη κλειδαριά με το τηλέφωνο ή το tablet σας και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή της εταιρείας για να την διαχειριστείτε. Η εφαρμογή μπορεί να ασχοληθεί με πολλαπλές κλειδαριές και προσφέρει διάφορους τρόπους ξεκλειδώματος - εισάγοντας έναν κωδικό πρόσβασης, χρησιμοποιώντας TouchID σε συσκευές Apple, αγγίζοντας ένα εικονίδιο και πολλά άλλα.

Μπορείτε ακόμη να χορηγήσετε και να ανακαλέσετε την πρόσβαση σε άλλους χρήστες εφαρμογών, αν αυτό νομίζετε ότι θα έχετε χρησιμοποιήσει. Όλη η δραστηριότητα καταγράφεται και είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε με μια ματιά πότε η κλειδαριά άνοιξε και έκλεισε και ποιος το έκανε. Είναι επίσης εγκεκριμένο από την TSA, οπότε ελπίζουμε ότι η κλειδαριά δεν θα σπάσει ανοιχτά από έναν υπερφυσικό αξιωματικό ασφαλείας.

Η κλειδαριά LockSmart Travel ανακοινώθηκε στο CES 2016, οπότε προσέξτε για τη διαθεσιμότητα των λιανικών πωλήσεων.

eGeeTouch Smart Travel Padlock

Μετά από μια επιτυχημένη εκστρατεία crowdfunding, το eGeeTouch Smart Travel Padlock είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελία.

Η κλειδαριά χρησιμοποιεί την επικοινωνία Near-Field (NFC) ως την κύρια μέθοδο ελέγχου ταυτότητας και ξεκλειδώματος, μαζί με μια συμβατή συσκευή και εφαρμογή. Οι χρήστες απλά σπρώξτε το αυτοκόλλητο ετικέτας eGeeTouch / fob που έρχεται στη συσκευασία, ή το δικό τους τηλέφωνο ή tablet, πάνω από την κλειδαριά.

Δεν είναι κάθε συσκευή που υποστηρίζει το NFC - κυρίως, οι συσκευές iOS δεν επιτρέπουν σε κανέναν εκτός από την Apple να έχει πρόσβαση στο τσιπ NFC - έτσι υπάρχει και μια δευτερεύουσα επιλογή Bluetooth.

Οι μπαταρίες στην κλειδαριά διαρκούν μέχρι τρία χρόνια, αλλά αν ξεχάσετε να τις αλλάξετε ακόμα και αφού τους υπενθυμίσει η εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φορητή μπαταρία USB για μια χρέωση έκτακτης ανάγκης για να ξεκλειδώσετε την τσάντα σας. Το eGeeTouch είναι συμβατό με TSA.

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε μέσω της σελίδας IndieGoGo για $ 35 συν ναυτιλία.

Διαστημική περίπτωση 1 Βαλίτσα

Το Space Case 1 διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, που κυμαίνονται από τη δυνατότητα φόρτισης των συσκευών σας μέχρι να φέρετε το πάρτι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας με ένα ενσωματωμένο σύνολο ηχείων και περιλαμβάνει επίσης μια φανταχτερή τεχνολογία ασφάλειας.

Αντί να χρησιμοποιείτε Bluetooth, NFC ή πλήκτρα, η Θήκη Space σάς επιτρέπει να την ξεκλειδώσετε χρησιμοποιώντας μόνο τα δακτυλικά σας αποτυπώματα. Περάστε ένα δάχτυλο που έχει προεγκατασταθεί πάνω από τον αισθητήρα στην θήκη ή χρησιμοποιήστε το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο τηλέφωνό σας για να ξεκλειδώσετε μέσω της εφαρμογής και μακριά από εσάς.

Εάν η μπαταρία εξαντληθεί στη θήκη, υπάρχει μια κλειδαριά συνδυασμού τεσσάρων πλήκτρων για να ανοίξετε τα πράγματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Όπως και οι άλλες κλειδαριές που αναφέρονται εδώ, είναι επίσης εγκεκριμένες από την TSA.

Θα πληρώσετε από $ 329 για να παραγγείλετε εκ των προτέρων την εκδοχή μεγέθους μεταφοράς Space Case και από $ 429 για να θέσετε το όνομά σας για την έκδοση ελεγμένων αποσκευών. Υπήρξαν καθυστερήσεις στην εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής από την εκστρατεία χρηματοδότησης του πλήθους το 2015, οπότε μπορεί να θέλετε να περιμένετε έως ότου το προϊόν ξεκινήσει επίσημα πριν από τη δέσμευση.

Λούγκλοκ

Η αποτροπή των ανθρώπων να σπάσουν τις αποσκευές σας είναι ένα πράγμα, αλλά η ασφάλεια δεν τελειώνει εκεί. Τι συμβαίνει όταν η βαλίτσα σας δεν σας περιμένει στην αποζημίωση των αποσκευών και ούτε καν η αεροπορική εταιρεία γνωρίζει πού είναι;

Λίγες εταιρείες έχουν ενισχύσει τη βοήθειά τους σε αυτή την κατάσταση, μία από τις οποίες είναι η Lugloc. Χρησιμοποιώντας μια μικρή συσκευή σχετικά με το μέγεθος ενός ποντικιού υπολογιστή, οποιαδήποτε τσάντα μπορεί να παρακολουθείται μέσω της συμβατικής κυψελοειδούς τεχνολογίας GSM, σχεδόν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή smartphone.

Επειδή δεν βασίζεται σε παραδοσιακούς δορυφόρους GPS, το Lugloc θα εργάζεται σε εσωτερικούς χώρους, ακόμη και όταν θάβεται μέσα σε μια βαλίτσα. Απενεργοποιείται όταν ανιχνεύει την πτήση της και ξαναγυρνά όταν το αεροσκάφος έχει σταματήσει τελείως.

Υπάρχει επίσης αισθητήρας εγγύτητας Bluetooth, οπότε θα ειδοποιηθείτε όταν η τσάντα σας είναι κοντά (για παράδειγμα, στη ζώνη αποσκευών ή σε ένα μεγάλο σωρό αποσκευών στο πάτωμα).

Το Lugloc και χρησιμοποιεί μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί δεκαπέντε ημέρες. Δεν υπάρχει τέλος συνδρομής. Αντίθετα, πληρώνετε για κάθε "ίχνος" που ξεκινάτε.