Τι περιλαμβάνεται σε μια τιμή της Disney Cruise Line Fare;

Η Disney Cruise Line είναι μια premium γραμμή κρουαζιέρας. Οι ναύλοι τείνουν να είναι υψηλότεροι από εκείνους των mainstream γραμμών, αλλά είναι και πιο περιεκτικοί. Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι τα αναψυκτικά, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στους ναύλους Disney Cruise Line αλλά όχι στις περισσότερες κυριότερες γραμμές κρουαζιέρας. Η Disney προσφέρει επίσης δωρεάν υπηρεσία δωματίου, ενώ πολλές άλλες γραμμές καλύπτουν τα τέλη. Η γραμμή είναι γνωστή για την κορυφαία ψυχαγωγία της, όπως είναι οι παραγωγές της Disney Broadway-διαμετρήματος, οι ταινίες πρώτης προβολής και τα πυροτεχνήματα που εμφανίζονται στη θάλασσα.

Κανένα από τα τέσσερα πλοία της Disney δεν έχει χαρτοπαικτικές λέσχες, γεγονός που δημιουργεί μια φιλικότερη προς την οικογένεια ατμόσφαιρα.

Κατά την κατάρτιση προϋπολογισμού για μια κρουαζιέρα Disney ή οποιαδήποτε κρουαζιέρα στην οικογένεια, το ποσό που θα πληρώσετε σίγουρα το κρουαζιερόπλοιο καθώς και τα φιλοδωρήματα για το πλήρωμα. Εάν θέλετε να μειώσετε το κόστος, ορίστε ένα όριο για τις δραστηριότητες που κοστίζουν επιπλέον, όπως εκδρομές στις ακτές, θεραπείες spa, αλκοολούχα ποτά και άλλα είδη υψηλής ποιότητας. Ακολουθεί μια περιγραφή του τι περιλαμβάνεται σε ένα ναύλο της Disney Cruise Line και τι δεν είναι.

Περιλαμβάνεται σε μια κρουαζιέρα Disney

Δεν περιλαμβάνεται σε μια κρουαζιέρα Disney