Πού είναι η Βιρτζίνια;

Μάθετε για το κράτος της Βιρτζίνια και την περιβάλλουσα περιοχή

Η Βιρτζίνια βρίσκεται στη μεσοατλαντική περιοχή της ανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών. Το κράτος συνορεύει με την Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ, Δυτική Βιρτζίνια, Βόρεια Καρολίνα και Τενεσί. Η περιοχή της Βόρειας Βιρτζίνια είναι το πιο πυκνοκατοικημένο και αστικό τμήμα του κράτους. Βρίσκεται στο κέντρο του κράτους είναι το Ρίτσμοντ, η πρωτεύουσα και μια ανεξάρτητη πόλη. Το ανατολικό τμήμα του κράτους περιλαμβάνει ακτογραμμή ιδιοκτησία κατά μήκος του κόλπου Chesapeake , το μεγαλύτερο εκβολών στις Ηνωμένες Πολιτείες, και τις παράκτιες κοινότητες του Ατλαντικού, συμπεριλαμβανομένης της Virginia Beach και της Ανατολικής ακτής της Βιρτζίνια.

Τα δυτικά και τα νότια μέρη του κράτους έχουν όμορφο τοπίο και αγροτικές κοινότητες. Το Skyline Drive είναι μια εθνική γραφική διαδρομή που εκτείνεται 105 μίλια κατά μήκος των ορέων Blue Ridge.

Ως μία από τις αρχικές 13 αποικίες, η Βιρτζίνια διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην αμερικανική ιστορία. Το Jamestown, που ιδρύθηκε το 1607, ήταν ο πρώτος μόνιμος αγγλικός οικισμός στη Βόρεια Αμερική. Σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν στο κράτος περιλαμβάνουν Mount Vernon , το σπίτι του George Washington, Monticello , το σπίτι του Thomas Jefferson. Richmond , πρωτεύουσα της Συνομοσπονδίας και της Βιρτζίνια. και το Ουίλιαμσμπουργκ , την αναστηλωμένη πρωτεύουσα του Colonial.

Γεωγραφία, Γεωλογία και Κλίμα της Βιρτζίνια

Η Βιρτζίνια έχει συνολική έκταση 42.774,2 τετραγωνικά μίλια. Η τοπογραφία του κράτους ποικίλλει από το Tidewater, μια παράκτια πεδιάδα στα ανατολικά με χαμηλές ελώδεις περιοχές και μια άγρια ​​φύση κοντά στον κόλπο Chesapeake, στα βουνά Blue Ridge στα δυτικά, με το ψηλότερο βουνό, ενώ ο Mount Rogers φθάνει τα 5.729 πόδια.

Το βόρειο τμήμα του κράτους είναι σχετικά επίπεδο και έχει παρόμοια γεωλογικά χαρακτηριστικά με την Ουάσιγκτον, DC

Η Βιρτζίνια έχει δύο κλίματα, λόγω διακυμάνσεων σε υψόμετρο και κοντά σε νερό. Ο Ατλαντικός Ωκεανός έχει ισχυρή επίδραση στην ανατολική πλευρά του κράτους δημιουργώντας ένα υγρό υποτροπικό κλίμα, ενώ η δυτική πλευρά του κράτους με τα υψηλότερα υψόμετρα έχει ένα ηπειρωτικό κλίμα με ψυχρότερες θερμοκρασίες.

Τα κεντρικά τμήματα της κατάργησης του κράτους με τις καιρικές συνθήκες στο μεταξύ. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε έναν οδηγό για την Ουάσιγκτον DC Weather - Monthly Average Temperatures

Φυτική Ζωή, Άγρια Ζωή και Οικολογία της Βιρτζίνια

Η φυτική ζωή της Βιρτζίνια είναι τόσο διαφορετική όσο η γεωγραφία της. Τα παράκτια δάση του μέσου Ατλαντικού από δρυς, χέρι και πεύκα αναπτύσσονται γύρω από τον κόλπο Chesapeake και στη χερσόνησο Delmarva. Τα βουνά Blue Ridge της δυτικής Βιρτζίνια φιλοξενούν μικτά δάση καστανιάς, καρυδιού, χρυσούλα, βελανιδιάς, σφενδάμου και πεύκου. Το κρατικό λουλούδι της Βιρτζίνια, το αμερικανικό Dogwood, αναπτύσσεται σε αφθονία σε όλο το κράτος.

Τα είδη άγριας φύσης στη Βιρτζίνια ποικίλλουν. Υπάρχει υπερπληθυσμός ελάφια λευκής ουράς. Τα θηλαστικά μπορούν να βρεθούν συμπεριλαμβανομένων των μαύρων αρκούδων, του κάστορα, του bobcat, των αλεπούδων, του κογιότ, των ρακούν, του skunk, του Virginia opossum και της βίδρας. Η ακτή της Βιρτζίνια είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα γαλάζια καβούρια και τα στρείδια . Ο κόλπος Chesapeake φιλοξενεί επίσης περισσότερα από 350 είδη ψαριών, συμπεριλαμβανομένων των ψαριών του Ατλαντικού και του αμερικανικού χελιού. Υπάρχει πληθυσμός σπάνιων άγριων αλόγων που βρέθηκαν στο νησί Chincoteague . Το Walleye, η πέστροφα φραγκοσυκιών, το μπάσο Roanoke και το γαλάζιο γατόψαρο ανήκουν στα 210 γνωστά είδη ψαριών γλυκού νερού που βρίσκονται στα ποτάμια και τα ρέματα της Βιρτζίνια.