Οδικό ταξίδι: Οδήγηση στον κόσμο της Disney

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την οδήγηση στο Walt Disney World

Γιατί να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο στη Disney: Το να πάρετε το αυτοκίνητό σας στη Disney μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα για τα έξοδα ταξιδιού, ειδικά εάν κάνετε διακοπές με μια μεγάλη ομάδα. Ενώ ένα αεροπλάνο μπορεί να σας φέρει πιο γρήγορα στο Ορλάντο, το κόστος μπορεί να είναι απαγορευτικό.

Ανάλογα με το πού ζείτε, μπορεί να είναι εφικτό να οδηγείτε στο Disney World - χιλιάδες άνθρωποι κάνουν το ταξίδι με αυτοκίνητο καθημερινά και η περιοχή είναι καλά εξοπλισμένη για να χειρίζεται πολλά οχήματα.

Μόλις φτάσετε, θα έχετε την επιλογή να παρακάμψετε το σύστημα μεταφοράς της Disney και να χρησιμοποιήσετε το δικό σας όχημα.

Προετοιμαστείτε για το Drive

Πριν φύγετε από το σπίτι, βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο είναι έτοιμο να ταξιδέψει. Ελέγξτε τα ελαστικά σας, πραγματοποιήστε οποιαδήποτε συντήρηση και αφαιρέστε τα μη απαραίτητα στοιχεία από τους χώρους του πορτμπαγκάζ και των επιβατών. Σκεφτείτε να προσθέσετε τα εξής στο αυτοκίνητό σας πριν από το ταξίδι σας, μόνο σε περίπτωση:

Τι να φέρω

Μόλις είστε προετοιμασμένοι για επείγουσες καταστάσεις, συσκευάστε μερικά επιπλέον στοιχεία για να κάνετε το ταξίδι άνετο. Φέρτε μερικά σνακ και εμφιαλωμένο νερό, φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια και συσκευάστε ένα μικρό έργο για κάθε επιβάτη ή ένα ακουστικό βιβλίο για να περάσετε το χρόνο.

Θα χρειαστεί επίσης να φέρετε πληροφορίες ειδικά για τις διακοπές σας στο Disney , όπως:

Σταματάει κατά μήκος της διαδρομής

Εάν ταξιδεύετε στη Disney από το North - on Interstates 75 ή 95 - φροντίστε να σταματήσετε στο κέντρο υποδοχής της Florida. Όχι μόνο θα έχετε την ευκαιρία να τεντώσετε τα πόδια σας, μπορείτε να απολαύσετε ένα δωρεάν ποτήρι πορτοκαλιού της Φλώριδας ή χυμό γκρέιπφρουτ και να πάρει την αφθονία της λογοτεχνίας για τα πάρκα και τα αξιοθέατα της Disney.

Εάν ταξιδεύετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση - βόρεια ή νότια - στην πίστα της Φλόριντα, αναζητήστε πλατείες εξυπηρέτησης κατά μήκος της διαδρομής εάν χρειάζεστε μια ευκαιρία να τεντώσετε τα πόδια σας.

Μόλις φτάσετε στη Φλόριντα, θα έχετε ακόμα αρκετές ώρες οδήγησης. Παρακολουθήστε τα εστιατόρια Cracker Barrel σε διάφορες εξόδους αυτοκινητοδρόμων και διαδρόμων. Προσφέρουν καθαρές τουαλέτες, καφέ, ποτά και σνακ για να πάνε, δωρεάν οδικούς χάρτες και βρίσκονται σε ασφαλείς περιοχές.

Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει αλλαγή για τα διόδια εάν παίρνετε το Florida Turnpike ή μετακινηθείτε στα διόδια και πληρώστε με ένα SunPass .

Ταξιδεύοντας με τα παιδιά

Κάντε το οδικό σας ταξίδι μια εκδήλωση, όχι μια δουλειά προγραμματίζοντας μπροστά με τις δραστηριότητες του παιδιού και τα ταξίδια διασκέδασης. Συμπεριλάβετε τα παιδιά στο σχεδιασμό κάνοντας μια αλυσίδα αντίστροφης μέτρησης ή ένα ημερολόγιο και πακετάρετε ένα πλήρες γεμάτο διασκεδαστικά πράγματα στο αυτοκίνητο. Σκεφθείτε να συμπεριλάβετε τα ακόλουθα:

Τι να κάνετε όταν φτάσετε στη Disney

Οι εξόδους της Disney World βρίσκονται κατά μήκος του I-4. Αν έρχεστε από την ανατολή, μόλις περάσετε το Sea World και τα Universal Studios , αρχίστε να παρακολουθείτε την έξοδο σας. Εάν γνωρίζετε ήδη τον αριθμό, απλώς πάρτε την έξοδο. Εάν δεν το κάνετε, παρακολουθήστε τις πινακίδες για μια λίστα με θέρετρα της Disney World και θεματικά πάρκα και επιλέξτε την έξοδο που βρίσκεται πιο κοντά στον προτιμώμενο προορισμό σας.

Ακολουθήστε τις πινακίδες στο θέρετρο και, στη συνέχεια, δώστε το όνομά σας στην φρουρά της πύλης. Ίσως χρειαστεί να δώσετε ταυτοποίηση. Πάρκο σύμφωνα με τις οδηγίες, ή να χρησιμοποιήσετε το valet, και να προχωρήσετε στο check in. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για να παρκάρετε εάν δεν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία στάθμευσης παρκαδόρου. Εάν μένετε σε μονοπατοικία, ίσως να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ξανά το αυτοκίνητό σας καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Εάν προτιμάτε να οδηγήσετε, βουρτσίστε τα βασικά σημεία στάθμευσης της Disney και μάθετε περισσότερα σχετικά με το πάρκο Disney .

Επεξεργασμένο από Dawn Henthorn, Ταξιδιωτικός εμπειρογνώμονας της Φλώριδας από τον Ιούνιο του 2000.