Κινέζικο νέο έτος στο Μακάο

Πού να γιορτάσετε το κινεζικό νέο έτος στο Μακάο

Το κινεζικό νέο έτος στο Μακάο είναι η μεγαλύτερη και πιο τολμηρή ετήσια γιορτή της πόλης. Οι οικογένειες ανταλλάσσουν δώρα, μοιράζονται ευχές για το νέο έτος και τρώνε πάρα πολύ - σκέφτονται τα Χριστούγεννα αλλά με κροτίδες, χορούς με δράκους και πολύ θόρυβο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον πραγματικό εορτασμό της εκδήλωσης στον Οδηγό μας για το Κινεζικό Νέο Έτος , ενώ κάτω θα βρείτε τους ειδικούς εορτασμούς του Μακάου - με ημερομηνίες και διευθύνσεις.

Διασχίζοντας το νερό; Έχουμε επίσης προφίλ του κινεζικού νέου έτους στο Χονγκ Κονγκ .

Το 2016 κινεζικό νέο έτος πέφτει στις 8 Φεβρουαρίου (η ημερομηνία αλλάζει από έτος σε έτος) αν και οι εορτασμοί διαρκούν για μερικές ημέρες.

Κινέζικη Πρωτοχρονιά στο Ναό

Οι ναοί στο Μακάο είναι γεμάτοι για να σκάσουν στο κινεζικό νέο έτος, καθώς οι ντόπιοι τροφοδοτούν τις αγαπημένες τους θεότητες με καλούδια και δώρα, με την ελπίδα να αγοράσουν κάποια καλή τύχη στο νέο έτος. Μέσα στο πλήθος και το θόρυβο του θυμιάματος θα βρείτε δράκους χορούς και ομάδες τυμπανισμού, καθώς και παίκτες τύχης που υπόσχονται να σας δώσουν μια ματιά στο μέλλον. Έχουμε ήδη στο μέλλον ατενίζει το κομμάτι μας για τα ωροσκόπια της κινεζικής Πρωτοχρονιάς για το επόμενο έτος. Ο πιο ζωντανός ναός για το κινεζικό νέο έτος στο Μακάο είναι ο ναός του 16ου αιώνα A-Ma και η καλύτερη ημέρα για να επισκεφθείτε είναι παραδοσιακά παραμονή της κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

Κινέζικη Πρωτοχρονιά στο Μακάο

Η ναυαρχίδα του Μακάο είναι η παρέλαση της κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το φεστιβάλ πλωτών, χορευτικών και τυμπανιστών θα περιλαμβάνει 18 χορούς λιονταριών, μια ποικιλία τοπικών και περιφερειακών πλωτών επιφανειών και το περίφημο αξιοθέατο - ένα δράκο 238 μέτρων. Η παρέλαση θα κυριαρχεί από την πλατεία Senado μέχρι τα ερείπια του Αγίου Παύλου.

Πυροτεχνήματα κινεζικού νέου έτους

Δεν θα ήταν ένα κινεζικό φεστιβάλ χωρίς να ανατινάξουν κάποια πυροτεχνήματα και για το κινεζικό νέο έτος το Μακάο τείνει να αφήσει ένα ολόκληρο εργοστάσιο. Υποσχόμαστε να είμαστε πραγματικά θεαματικοί. Το καλύτερο σημείο θα είναι από τη βάση του Πύργου του Μακάο ή απέναντι από το νερό από την προκυμαία της Taipa.

Αγορές λουλουδιών για το κινεζικό νέο έτος

Τα λουλούδια αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των εορτασμών της κινεζικής Πρωτοχρονιάς και στην πορεία μέχρι τις μεγάλες αγορές λουλουδιών ημέρας ανοίγουν για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση για δέντρα kumquat και άλλα λουλούδια καλής τύχης. Αυτά τα καλύτερα επισκέπτονται το βράδυ - μετά τις 20:00 - όταν είναι γεμάτα με οικογένειες που κυνηγούν το αγαπημένο τους δέντρο και τα χέρια τους με λουλούδια. Η ατμόσφαιρα είναι πανηγυρική και θα βρείτε πολλά γλυκά φαγητά και ποτά για να γεμίσουν. Το Μακάο έχει δύο τοποθεσίες. το ένα στο Fisherman's Wharf και το άλλο στο Tap Seac Square - το τελευταίο είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.

Καζίνο του Μακάο στο κινεζικό νέο έτος

Οι χαρτοπαικτικές λέσχες του Macau υποσχόμαστε μια προπληρωμένη προσφορά και προσφορές για το Κινεζικό Νέο Έτος, παρόλο που αξίζει να αναφέρουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν σχεδιαστεί για να χωρίζουν εσάς και τα χρήματά σας μέσω κινήτρων στοιχημάτων.

Πέρα από τα στοιχήματα, το MGM Grand έχει ρίξει μαζί ένα δράκο υψηλής τεχνολογίας 22 μέτρων για να χαιρετήσει τους επισκέπτες, ενώ η Grand Lisboa θα προσφέρει κλήρωση βραβείων και δώρα, ενώ το Ενετικό Μακάο εκτελεί κινήσεις γεύματος από το Κινεζικό Νέο Έτος.