Ένας οδηγός για το εστιατόριο του Fernando Macau

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το αγαπημένο Hac Sa Beach Hot Spot

Φημισμένο σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία, η ευχάριστη ατμόσφαιρα του Fernando και το εξαιρετικό φαγητό το καθιστούν αξίζει τον κόπο να φτάσετε στην παραλία Hac Sa για να απολαύσετε μια παραδοσιακή φέτα της πορτογαλικής αποικιακής ιστορίας. Βαθμολογήθηκε ως ένα από τα κορυφαία δέκα εστιατόρια του Μακάο , εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επίσκεψη σε αυτό το καυτό σημείο του Μακάο στο νησί Coloane.

Οι επαγγελματίες του εστιατορίου του Fernando

Το εστιατόριο του Φέρναντο

Πώς να φτάσετε στο εστιατόριο του Fernando

Όλα εξαρτώνται από το πού προέρχεστε, αλλά ο φθηνότερος και ευκολότερος τρόπος να φτάσετε στο Hac Sa είναι με λεωφορείο. Μπορείτε επίσης να πάρετε ταξί, αν προτιμάτε, αλλά θα είναι πολύ λιγότερο οικονομικά αποδοτικό. Είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε το θυρωρείο ή τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας και να ρωτήσετε ποια μέθοδο συστήνουν. Εάν μένετε στο Hac Sa, η επιβίβαση στο Fernando είναι εύκολη καθώς κάνετε μια γρήγορη βόλτα.

Σημαντικές πληροφορίες για το εστιατόριο του Fernando

Βρίσκεται στην Praia de Hac Sa, το νησί Coloane, το Fernando έχει μαγειρεύει νόστιμη πορτογαλική κουζίνα για πάνω από δεκαπέντε χρόνια. Δεν είναι μυστικό ότι αυτό το σημείο πλευρά παραλία είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια όχι μόνο στο Μακάο, αλλά σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία.

Ονομάστηκε από τον ιδιοκτήτη του, Fernando είναι διάσημο για το χαλαρό στυλ του. Το εστιατόριο δεν λαμβάνει επιφυλάξεις, οπότε μετά την άφιξή σας, μπορείτε να περιμένετε να περιμένετε ένα τραπέζι. Ευτυχώς, μπορείτε να επισκεφθείτε το υπαίθριο μπαρ στον κήπο του εστιατορίου ενώ περιμένετε και να γευτείτε τις εξαιρετικές σαγγρίες ή να παραγγείλετε κάποιο νόστιμο σπίτι που έγινε chorizo.

Το ίδιο το εστιατόριο στεγάζεται σε ένα τούβλο κτίριο που μοιάζει με αχυρώνα που ξεχειλίζει απευθείας στην παραλία Hac Sa. Το Fernando είναι διάσημο για να μαγειρεύει πορτογαλικά κλασικά πιάτα, όπως χοίρειο γάλα, γαλοπούλα, γαρίδες και μύδια. Ανεξάρτητα από το τι προτίμησε η γεύση σας, όλα αυτά τα στοιχεία έχουν υψηλή βαθμολογία από πρώην επισκέπτες.

Το Fernando's είναι επίσης ένα αγρόκτημα στο εστιατόριο. Το ψωμί που σερβίρεται με κάθε γεύμα ψήνεται στις εγκαταστάσεις του φούρνου του εστιατορίου και τα λαχανικά καλλιεργούνται λίγα μόλις βήματα από την κουζίνα στο οπωροπωλείο του εστιατορίου. Ο Fernando έχει επίσης μια εξαιρετική λίστα κρασιών, αποτελούμενη από πορτογαλικά κρασιά που είναι εκπληκτικά προσιτά, και αυτό είναι ένα από τα πολλά πράγματα που κρατούν τους ανθρώπους να επιστρέφουν κάθε χρόνο.

Εάν βρίσκεστε στο Μακάο για περισσότερο από μια μέρα, θα ήταν αμέλεια να μην επισκεφθείτε αυτό το εικονικό εστιατόριο. Ενώ το ταξίδι προς το νησί Coloane μπορεί να είναι μια περιπέτεια, αξίζει τον κόπο να απολαύσετε το καταπληκτικό οικογενειακό μαγείρεμα του Fernando.