Δοκιμάστε το Valet Trailer για να ασφαλίσετε το όχημά σας στο όχημά σας

Αγαπάμε τα ρυμουλκούμενά μας, χωρίς αυτά, δεν θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε τα σκάφη μας, τους κατασκηνωτές ή το φορτίο. Υπάρχει μια πτυχή της ιδιοκτησίας ρυμουλκούμενο και μπορεί να οδηγήσει ακόμη και το πιο επίπεδο επίπεδο πρόσωπο σε περιόδους της καταραμένος και απογοήτευση. Αυτή είναι η πράξη της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του οχήματος σας για να το προσαρτήσετε στο ρυμουλκούμενο . Ακόμη και οι έμπειροι ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων μπορούν να βρεθούν σε έναν ατελείωτο κύκλο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τραβώντας προς τα εμπρός, προσαρμόζοντας και υποστηρίζοντας και πάλι, ακόμη και με έναν συνεργάτη για να βοηθήσουν.

Τι θα συμβεί αν υπήρχε ένας τρόπος να φέρετε το ρυμουλκούμενο στο γάντζο σας και να το οδηγήσετε στην πρώτη δοκιμή; Με το Trailer Valet, αυτό είναι πραγματικότητα. Ας δούμε το Trailer Valet και τι βοήθεια μπορεί να είναι για το επόμενο ταξίδι σας.

Ρυμουλκούμενο Valet

Το Trailer Valet είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για να χειριστεί τα ρυμουλκούμενα γύρω από ένα μόνο άτομο. Ενώ ο κύριος σκοπός του Trailer Valet είναι να μετακινήσετε τον αναρτήρα του ρυμουλκούμενου πάνω από τον δέκτη του ρυμουλκού σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και όταν χρειάζεται να μετακινήσετε ένα ρυμουλκούμενο μέσα από έναν στενό χώρο, απότομη στροφή ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή όπου η χρήση ενός ρυμουλκού θα ήταν ανέφικτη αδύνατο. Το Trailer Valet μπορεί ακόμη και να κάνει την τρομακτική κίνηση των 90 μοιρών.

Η συσκευή αποτελείται από ένα μανιβέλα χειρός, τροχούς εννέα ιντσών και μια λαβή διεύθυνσης. Το Trailer Valet είναι συνδεδεμένο με κάθε πλευρά του ρυμουλκούμενου εξαρτάται από το κυρίαρχο χέρι σας ή από τον χώρο που πρέπει να ελευθερώσετε. Το ενσωματωμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης διαθέτει τόσο υψηλή όσο και χαμηλή ταχύτητα για να ταιριάζει με την επιφάνεια στην οποία οδηγείτε και βάρος του ρυμουλκούμενου.

Πώς λειτουργεί το τρέιλερ ρυμουλκών

Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, θα πρέπει πρώτα να την βιδώσετε στη γλώσσα του ρυμουλκούμενου σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να γυρίσετε το στρόφαλο για να σηκώσετε το ρυμουλκούμενο από το έδαφος για να το κινητοποιήσετε. Από εκεί ανυψώνετε το μηχανισμό διεύθυνσης για να ενεργοποιήσετε τη μονάδα μετάδοσης κίνησης του ρυμουλκούμενου. Γυρίστε τη λαβή κίνησης για να ωθήσει το ρυμουλκούμενο προς τα εμπρός και προς τα πίσω σε χαμηλό ή υψηλό γρανάζι.

Κατά την εκκίνηση του μηχανισμού μετάδοσης κίνησης, κατευθύνετε το ρυμουλκούμενο στον προορισμό του ή στον αναβολέα. Μόλις φτάσετε στο σημείο πτώσης, ρυθμίζετε τη λαβή του δίσκου προς τα κάτω για να κλειδώσετε τη θέση του και να στρέψετε τη γλώσσα για να σκαρφαλώσει στη ζεύξη μπάλας ή να ξεκουραστείτε σε άλλη περιοχή. Μην ανησυχείτε αν ο καροτσάκι γλιστρήσει από τα χέρια σας, καθώς το σύστημα πέδησης θα ενεργοποιηθεί όταν η λαβή δεν βρίσκεται στη θέση οδήγησης ή στη θέση οδήγησης.

Το τρένο κίνησης στο ρυμουλκό είναι αρκετά ισχυρό για να μπορεί ένα άτομο να πιέσει και να τραβήξει ένα ρυμουλκούμενο που ζυγίζει μέχρι 5.000 λίβρες ή 500 λίβρες στο βάρος της γλώσσας, ακόμα και στις κλίσεις. Έρχεται επίσης με ανθεκτικά χαρακτηριστικά, όπως ανθεκτικό στη σκουριά φινίρισμα με σκόνη και σκληρούς πνευματικούς τροχούς.

Ποιος χρειάζεται υπηρεσία Valet;

Εξαρτάται από το σημείο στο οποίο παρκάρετε το ρυμουλκούμενο σας ή από την κατάσταση που σας προκαλεί να δυσκολευτείτε να συνδέσετε το όπλο σας. Ενώ το Trailer Valet δεν είναι για μεγάλα ρυμουλκούμενα, μπορείτε να βρείτε μια χρήση για αυτό εάν έχετε στην κατοχή σας ένα μικρό RV, ρυμουλκούμενο σκάφος, ρυμουλκούμενο αλόγου ή κάτι μεταξύ τους. Το Trailer Valet μπορεί να σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε το ρυμουλκούμενο σας στο σωστό μέρος, ειδικά όταν το σημείο είναι σφιχτό. Μερικές φορές δεν μπορείτε πάντα να πάρετε το ρυμουλκούμενο όπου θέλετε, υποστηρίζοντας, ακόμη και με εμπειρία.

Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, τραβήξτε τον πείρο από τη ράγα ρυμουλκούμενου, περιστρέψτε το για να ταιριάζει με το ρυμουλκούμενο και αντικαταστήστε τον πείρο.

Η μονάδα είναι αποσπώμενη αν χρειαστεί να την χρησιμοποιήσετε για πολλά ρυμουλκούμενα. Ενώ το Trailer Valet σχεδιάστηκε για ρυμουλκούμενα σκάφους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μικρά ρυμουλκούμενα, εφόσον δεν υπερβαίνετε τα όρια βάρους που καθορίζονται.

Τώρα δεν χρειάζεται να σπαταλάτε άλλο χρόνο να υποστηρίξετε το όχημά σας για 100η φορά μόνο για να βρείτε ότι βρίσκεστε μακριά από μια ίντσα και πάλι. Βγάλτε το σωστά την πρώτη προσπάθεια με το Valet Trailer.