Εκδηλώσεις και προσφορές της Ημέρας της Μητέρας του Τζάκσονβιλ

Δώστε την εκτίμησή σας για τη μαμά αυτό το Σαββατοκύριακο βγάζοντάς το στο δείπνο ή σε μια από τις εκδηλώσεις της Ημέρας της Μητέρας στο Τζάκσονβιλ. Από μια εμπειρία ορχήστρας στην παραλία σε ένα διακριτικό πάρτι τσαγιού, υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνει οποιαδήποτε μαμά ευτυχισμένη. Ανεξάρτητα από το τι αποφασίζετε να κάνετε για τη μαμά φέτος, να είστε βέβαιος να πείτε ότι την αγαπάτε και πόσο την εκτιμάτε στη ζωή σας.

Pops at the Beach - Μια συναυλία της Ημέρας της Μητέρας

Συμμετάσχετε στη Συμφωνική Ορχήστρα του Τζάκσονβιλ στο Pavilion Sea Walk στην παραλία Τζάκσονβιλ για την 17η ετήσια συναυλία του Pops στην παραμονή της Παραλίας της Μητέρας.

Τα πράγματα ξεκίνησαν στις 6 μ.μ. με έναν από τους καλύτερους ντόπιους μουσικούς του Τζάκσονβιλ, τον Γολιάθ Φλόρες. Η ομώνυμη ορχήστρα του Τζάκσονβιλ, φιλοξενούμενος Fawzi Haimor, ξεκινά την παράσταση στις 7:30 μ.μ., εκτελώντας γνωστή μουσική από τις ταινίες και το Broadway. Η είσοδος είναι δωρεάν. Ωστόσο, η προτιμώμενη θέση είναι διαθέσιμη για $ 10 ανά άτομο.

Ημέρα της Μητέρας Brunch στο MOCA

Ο καφέ της Nola Chef Kathy Collins έχει ετοιμάσει ένα ειδικό μενού για το ετήσιο Munch's Mother's Brunch. Η μαμά συμμετέχει επίσης σε δωρεάν Mimosa. Το μενού περιλαμβάνει ψητά Salman και Croque Madame, μεταξύ άλλων ειδικών πιάτων. Το κόστος είναι $ 25 ανά άτομο ($ 8 για παιδιά κάτω των 10 ετών). Συνιστάται ιδιαίτερα η κράτηση. Καλέστε το MOCA στο (904) 366-6911 και καλέστε την επέκταση 231 για να κλείσετε το τραπέζι σας σήμερα. Το brunch αρχίζει στις 11:00 π.μ. και τελειώνει στις 3 μ.μ.

Ημέρα της Μητέρας στο ζωολογικό κήπο

Οι μητέρες μπαίνουν στο Zoo & Gardens του Τζάκσονβιλ δωρεάν με την αγορά ενός εισιτηρίου ενηλίκου ή παιδιού.

Εκτός από τα τακτικά εκθέματα, ο Ζωολογικός Κήπος του Τζάκσονβιλ διαθέτει εκθετήριο "Πεδιάδες της Ανατολικής Αφρικής" από τις 10:00 έως τις 10:45 π.μ., μια έκθεση λεοπάρδαλης στις 11:00 π.μ. και μια εκπομπή "Μεγάλοι πιθήκους" στις 2:00 μ.μ.

Δωρεάν πτέρυγες κοτόπουλου για τη μαμά

Ενώ το Hooters μπορεί να μην ακούγεται σαν μια τυπική έλξη της Ημέρας της Μητέρας, το εστιατόριο προσφέρει μια σειρά από 10 κομμάτια από τα δημοφιλή φτερά για την ειδική μέρα της μαμάς.

Δεν απαιτείται αγορά ή απόδειξη μητρότητας. Υπάρχει ένα όριο μιας παραγγελίας ανά μάνα και η προσφορά ισχύει μόνο για παραγγελίες σε μεσημεριανό. Υπάρχουν τέσσερις τοποθεσίες στο Τζάκσονβιλ, συμπεριλαμβανομένου ενός στο The Jacksonville Landing. Τα εστιατόρια είναι ανοιχτά από τις 11:00 π.μ. έως τις 10:30 μ.μ. την Ημέρα της Μητέρας.

Ταξίδι με το σκάφος της ημέρας της μητέρας

Πάρτε τη μαμά σας με μια ξενάγηση με πλοίο στον ποταμό St. John's του Jacksonville. Απαιτείται κράτηση. Η διήμερη βόλτα αρχίζει στις 10 π.μ. και τελειώνει στο μεσημέρι. Όλες οι μητέρες αφήνουν με δώρο. Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με την Kelly Savage στο τηλέφωνο 904-256-7613. Η συνιστώμενη δωρεά είναι $ 15 ανά ενήλικα. Η βόλτα πραγματοποιείται το Σάββατο 7 Μαΐου - την ημέρα πριν από την Ημέρα της Μητέρας.

Γλυκό Πιτ Κομψό Ημέρα της Μητέρας Υπαίθριο Τσάι Κόμμα

Το Sweet Pete's - ένα τοπικό κατάστημα καραμελών στο Springfield - φιλοξενεί ένα "whimsical" πάρτι τσαγιού της Μητέρας στις 11 π.μ. Τα εισιτήρια είναι $ 20 για ενήλικες και $ 5 για παιδιά. Το μενού περιλαμβάνει ελαφριά γεύματα όπως σάντουιτς, γλυκά και επιδόρπια. Το τσάι γάλακτος βανίλιας θα σερβιριστεί μαζί με λεμονάδα.