Πλεονεκτήματα της ζωής στο Τζάκσονβιλ

Καμία πόλη στον κόσμο είναι χωρίς τις ιδιορρυθμίες της, όπως κανένας δεν έχει τα θετικά της. Τζάκσονβιλ δεν είναι διαφορετική, και υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που ζουν στην πρώτη ακτή. Έχω περάσει λίγο χρόνο ζητώντας πρόσφατα σε άλλους κατοίκους αυτό που θεωρούν ότι είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Τζάκσονβιλ, και επίσης περιηγηθείτε μέσα από μια χούφτα πινάκων καταγγελιών. Ακολουθεί το πρίσμα της πλειοψηφίας.

Ο καιρός

Αυτός ήταν συντριπτικά στην επαγγελματική στήλη, αλλά μπορεί να βρεθεί στη στήλη σας αν έχετε μια συγγένεια για το χιόνι.

Το Jacksonville έχει ένα πολύ τροπικό, ζεστό κλίμα με ήπιους χειμώνες. Η πόλη δεν έχει δει πραγματικό χιόνι από το 1989, και μερικές φορές τον Ιανουάριο, θα αναρωτηθείτε αν δεν είναι πτώση. Από την άλλη πλευρά, το Τζάκσονβιλ είναι εξαιρετικά ζεστό και υγρό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το οποίο μπορεί να είναι συντριπτικό κατά περιόδους, ακόμη και για τους κατοίκους της περιοχής που έζησαν εδώ όλη τους τη ζωή.

Παρόλο που η Φλώριδα, γενικά, έχει τη φήμη ότι αποτελεί παράδεισο για τυφώνες, η θέση του Τζάκσονβιλ στην βορειοανατολική γωνία μειώνει την πιθανότητα να πληγεί ο τυφώνας από έναν τυφώνα. Στην πραγματικότητα, ο μόνος τυφώνας που έκανε την ξηρά στο Τζάκσονβιλ ήταν η Ντόρα - και αυτό ήταν πάλι το 1964.

Η παραλία

Ανεξάρτητα από το πού ζείτε στο Τζάκσονβιλ, πιθανότατα δεν θα είναι πολύ περισσότερο από ένα χόμπι και ένα άλμα από μίλια παραλιών. Οι κάτοικοι στις περισσότερες περιοχές της πόλης μπορούν να φτάσουν στην παραλία σε λιγότερο από μία ώρα, ανάλογα με την κυκλοφορία.

Πάρκα

Η πόλη του Τζάκσονβιλ εκμεταλλεύεται το μεγαλύτερο αστικό πάρκο στις Ηνωμένες Πολιτείες, με 262 καθορισμένα πάρκα και πάνω από 80.000 στρέμματα.

Κάθε ένα από τα πάρκα φέρνει τις δικές του ιδιότητες, από την ήρεμη ηρεμία των διαφόρων πάρκων στο Riverside έως την πλούσια ιστορία του Hemming Plaza του Downtown, του πρώτου πάρκου της πόλης.

Αθλητισμός & Υπαίθρια

Θέλετε να κυνηγήσετε ή να ψαρέψετε; Το Τζάκσονβιλ είναι ένα όνειρο υπαίθριου λάτρη, ειδικά σε σύγκριση με άλλες πόλεις του μεγέθους του.

Ο ποταμός του Αγίου Ιωάννη είναι πάρα πολύ η ζωή της πόλης και χρησιμοποιείται συχνά από τους κατοίκους για ψάρεμα, βαρκάδα και θαλάσσιο σκι.

Η πόλη είναι επίσης γεμάτη με όμορφα γήπεδα γκολφ, και το PGA Tour βρίσκεται στο κοντινό Ponte Vedra, κάνοντας το γκολφ μια δημοφιλής τοπική δραστηριότητα. Η θέση του Τζάκσονβιλ ως NFL City είναι επίσης χαραγμένη σε πέτρα με τους Jaguars του Τζάκσονβιλ.

Χαμηλό κόστος ζωής

Το Τζάκσονβιλ κάνει τακτικά τον κατάλογο για μεγάλες πόλεις με χαμηλό κόστος ζωής. Η στέγαση, ιδιαίτερα σε ορισμένες περιοχές, είναι εντυπωσιακά προσιτή όταν το Τζάκσονβιλ συγκρίνεται με πολλές άλλες πόλεις στην ανατολική ακτή. Το κόστος ζωής δεν είναι μόνο χαμηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο των ΗΠΑ, αλλά είναι επίσης χαμηλότερο από το μέσο όρο της Φλόριντα.

Άλλες σημειώσεις

Το Jacksonville, ως επί το πλείστον, είναι πολιτικά και κοινωνικά συντηρητικό. Μερικοί κάτοικοι θεωρούν ότι αυτό είναι μια θετική πτυχή της ζωής στο Τζάκσονβιλ, ενώ άλλοι το θεωρούν con. Συνολικά, εξαρτάται από την κοινωνική και πολιτική σας προοπτική.

Λαμβάνοντας υπόψη τη μετάβαση στο Τζάκσονβιλ; Να είστε βέβαιος επίσης να ελέγξετε τα μειονεκτήματα της ζωής στο Τζάκσονβιλ .