Ημέρα μνήμης στο Albuquerque

Παρατηρήσεις για τους Βετεράνους

Η τελευταία Δευτέρα του Μαΐου είναι αφιερωμένη ως ημέρα μνήμης για όσους έχουν υπηρετήσει τη χώρα μας. Ήταν παλαιότερα γνωστή ως Ημέρα Διακόσμησης, και ξεκίνησε μετά τον εμφύλιο πόλεμο. Αρχικά ήταν μια μέρα αφιερωμένη στην ανάμνηση των στρατιωτών της Ένωσης και της Συνομοσπονδίας που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο. Τον 20ο αιώνα, το Κογκρέσο έκανε την Ημέρα Μνήμης και αφέθηκε να τιμά όλους τους στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους στους πολέμους.

Οι πολίτες του Albuquerque και του Νέου Μεξικού ενώνουν όσους διαμένουν σε ολόκληρο το έθνος για να τιμήσουν όσους έκαναν την τελική θυσία. Για να παρατηρήσετε τις διακοπές, πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται μνημείο και νεκροταφεία. Οι εθελοντές τοποθετούν αμερικανικές σημαίες σε τάφους εθνικών κοιμητηρίων και μια στιγμή μνήμης πραγματοποιείται στις 3 μ.μ. τοπική ώρα.

Ενημερώθηκε για το 2016.

Βρείτε άλλες δραστηριότητες που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Memorial.

Πτώση ήρωες του Νέου Μεξικού

Albuquerque

Το μνημείο, το μουσείο και το συνεδριακό κέντρο στο Albuquerque του Νέου Μεξικού χρησιμεύει ως υπενθύμιση σε όσους χάθηκαν σε πολέμους. Το μουσείο μνημονεύει και τιμά εκείνους που έλαβαν την απόφαση να υπηρετήσουν, και την Ημέρα του Μνήμης θα γίνει μια ειδική τελετή. Ένα μουσικό πρελούδιο ξεκινά στις 9 π.μ., η τελετή στις 10 π.μ. Ο χώρος στάθμευσης είναι γεμάτος, ώστε να έρθει νωρίς, ή να χρησιμοποιήσετε το πάρκο και τις υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο κατά μήκος του Γκίμπσον και της Λουιζιάνα στην Kirtland Credit Union και την Bank of America.
Πότε: 9 π.μ. - 2 μ.μ., Δευτέρα, 30 Μαΐου
Πού: 1100 Λουιζιάνα SE

Ρίο Ράντσο

Το Rio Rancho σχεδιάζει μια παρέλαση και μια τελετή ανάμνησης για την Ημέρα Μνήμης. Η παρέλαση αρχίζει στις 9 π.μ. Η παρέλαση ξεκινάει στις 10 π.μ. στο Country Club Drive, συνεχίζεται κάτω από τη νότια λεωφόρο και τελειώνει στο πάρκο μνημείων Rio Rancho Veterans στην οδό Pinetree Road (δίπλα στη Βιβλιοθήκη Esther Bone).

Μετά την παρέλαση, θα πραγματοποιηθεί μια τελετή αναμνηστικής εκτίμησης για όσους έχουν υπηρετήσει. Μνημόσυνο στις 11 π.μ. Η τελετή θα έχει διάφορους ομιλητές. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τμήμα Rio Rancho Parks, Recreation και Community Services στο (505) 891-5015.
Πότε: 10 π.μ., Δευτέρα, 25 Μαΐου
Πού: Πάρκο μνημείων Βετεράνων, Νότια και Pinetree

Santa Fe

Αποτίσουμε φόρο τιμής στους άνδρες και τις γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τη χώρα μας.
Πότε: Δευτέρα, 30 Μαΐου
Πού: Εθνικό Νεκροταφείο της Σάντα Φε

Εθνικά μνημεία στο Νέο Μεξικό

Το Εθνικό Νεκροταφείο του Fort Bayard θα έχει τελετή απομνημόνευσης από τις 10 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Ray Davis στο (575) 534-0780.

Angel Fire
Θα πραγματοποιηθεί μια πορεία σημαίας κατά μήκος των ΗΠΑ 64 στο μνημόσυνο βετεράνων του Βιετνάμ στις 9 π.μ. στις 30 Μαΐου και τελετές θα λάβουν χώρα στο αμφιθέατρο στις 11 το πρωί. Επισκεφθείτε το Σαββατοκύριακο του Βιετνάμ κρατικού πάρκου Memorial για άλλες δραστηριότητες. Την Κυριακή 29 Μαΐου πραγματοποιείται μια βλεφαρίδα των κεριών στις 6 το βράδυ. Το Σάββατο 28 Μαΐου στις 3 μ.μ. θα γίνει μια τελετή αποχώρησης με σημαίες.

Από τις αποικιακές εποχές μέχρι σήμερα, το Νέο Μεξικό έχει υπηρετήσει τη χώρα του. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη στρατιωτική ιστορία του Νέου Μεξικού, επισκεφτείτε τη σελίδα στρατιωτικού ιστορικού μνημείων των Βετεράνων του Νέου Μεξικού, του Μουσείου και του συνεδριακού κέντρου.

Πόροι Βετεράνων

Οι βετεράνοι του Νέου Μεξικού έχουν πρόσβαση στο Τμήμα Βετεράνων του Νέου Μεξικού. Υπάρχουν 18 γραφεία NMDVS που βρίσκονται σε όλη την πολιτεία. Κάθε ένας έχει διαπιστευμένο αξιωματικό υπηρεσίας βετεράνων για να βοηθήσει τους βετεράνους και τα εξαρτώμενα από αυτούς άτομα. Οι αξιωματικοί των βετεράνων θα βοηθήσουν στην κατάθεση για ομοσπονδιακά και κρατικά οφέλη.

Τα γραφεία του NMDVS μπορούν να βρεθούν σε:

Στοιχεία και αριθμοί για τους βετεράνους του Νέου Μεξικού
Ο βετεράνος πληθυσμός του Νέου Μεξικού είναι 170.132 ή περίπου το 8,2% του πληθυσμού. Έχουν υπηρετήσει σε πολέμους που περιλαμβάνουν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Κορεατικό Πόλεμο, το Βιετνάμ, τον Πόλεμο του Κόλπου και την Ταχυδρομική 9/11. Σχεδόν 17.000 βετεράνοι του κράτους είναι γυναίκες.