Ημέρα Μνήμης Σαββατοκύριακο στο Albuquerque

Σαββατοκύριακα Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις

Η Ημέρα Μνήμης είναι μια εποχή που θυμάστε όσους έχουν υπηρετήσει τη χώρα μας. Χρησιμεύει επίσης ως η ανεπίσημη αρχή του καλοκαιριού. Τα περισσότερα παιδιά του Albuquerque είναι εκτός σχολείου και είναι έτοιμα για τις μακριές και τεμπέλες μέρες κολύμβησης, πικνίκ και διασκέδασης. Εδώ είναι μερικές από τις δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου? πάρτε το καλοκαίρι μακριά σε μια καλή αρχή!

Νέο Μεξικό Ακουαρέλα Έκθεση Άνοιξη
Δείτε έργα τέχνης από την Νέα Υόρκη του Μεξικού στην New Mexico Expo, μέχρι τις 31 Μαΐου.

Hairspray
Το έργο βρίσκεται στη Βαλτιμόρη το 1962 και ακολουθεί την έφηβος Tracy Turnblad με το μέγεθος που ακολουθεί καθώς ακολουθεί το όνειρό της να χορέψει στο δημοφιλές show Corny Collins. Δείτε το Σαββατοκύριακο του Μικρού Θεάτρου του Albuquerque στις 27 Μαΐου έως τις 19 Ιουνίου.

Μοντέλο σκάφους Regatta
Το Duke City Model Club θα διεξάγει το ετήσιο μοντέλο του σκάφους τους στην παραλία Tingley στις 28 Μαΐου από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και στις 29 Μαΐου από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη να παρατηρήσει.

Μνημόσυνο Ημέρα Συναυλία στο ζωολογικό κήπο
Η Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού θα παίξει πατριωτικές σκηνές στο ζωολογικό κήπο. Φέρτε ένα δείπνο για πικ-νικ και απολαύστε τα πατριωτικά αγαπημένα, καθώς και τους νικητές του διαγωνισμού 2016 Jackie McGehee Young Artists. Η συναυλία είναι το Σάββατο 28 Μαΐου στις 8 μ.μ. Οι πύλες ανοίγουν στις 6:30 μ.μ. Πάρτε εκεί νωρίς για να ακούσετε το Territorial Brass Band να εκτελέσει κοντά στο Cottonwood Cafe και μια ομάδα tuba θα σας χαιρετήσει στην περιοχή κιόσκι.

Duke City Gladiators Αρχική Παιχνίδι
Τα Gladiators είναι μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου εσωτερικού χώρου.

Θα παίξουν στο Tingley Coliseum στο New Mexico Expo στις 28 Μαΐου.

Ημέρα Μνήμης Συναυλία
Απολαύστε μια συναυλία στην ιστορική παλιά πόλη την Ημέρα του Μνήμης, 30 Μαΐου, από τις 2 έως τις 16 το μεσημέρι. Η μπάντα των 15 κομματιών του Westside Sound θα εκτελεί τα πάντα από την ταλάντευση μέχρι την πολική. Απολαύστε τα ψώνια και τα κλασικά αυτοκίνητα που θα περιβάλλουν την πλατεία.

Σταδιακή Ανάγνωση: Ένα Προσφερόμενο Έργο
Η ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας είναι ξαφνιασμένη σε ένα δράμα για ένα παντρεμένο ζευγάρι που συνειδητοποιεί ότι η ζωή τους μαζί έρχεται στο τέλος και δεν μπορούν να ζήσουν χωριστά. Δείτε το στο Θέατρο της Adobe στις 28 Μαΐου στις 7:30 μ.μ.

Η Πιθανή Πόλη
Το θέατρο ρεπερτορίου Duke City εκτελεί ένα παιχνίδι περίπου τριών εικοσιτετράλεπτων παιδιών για μια τελευταία νύχτα ελευθερίας. Δείτε το στο Cell Theatre μέχρι τις 29 Μαΐου.

Όπλα και Θέσεις
Γίνετε μέλος στο Foul Play Cafe στο Sheraton Uptown για ένα μυστήριο δείπνο. Το ιδιωτικό μάτι Stan Drake ερευνά την εξαφάνιση του συνεργάτη ενός club. Δείτε τις Παρασκευές και τα Σάββατα στις 7:30 μ.μ. μέχρι τις 28 Μαΐου.

Chinatown
Δείτε αυτή την κλασική ταινία για έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ που πιάστηκε σε ένα πλέγμα απάτης, στο θέατρο KiMo στις 28 Μαΐου στις 2 και 6 μ.μ. και στις 29 Μαΐου στις 2 μ.μ.

Harwood Θερινή Πινακίδα Τέχνης
Το Harwood Art Center είναι ένας πολιτιστικός θησαυρός και ένας από τους μεγαλύτερους ερασιτέχνες λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Marble Brewery. Τρώτε, πίνετε και απολαύστε τοπική μουσική στο κέντρο της πόλης από τις 1 έως τις 7 το απόγευμα το Σάββατο 28 Μαΐου. Η εκδήλωση είναι μία από τις πολλές εκδηλώσεις μπύρας κατά τη διάρκεια της ετήσιας εβδομάδας μπύρας ABQ.

Downtown Growers Market
Η αγορά στο κέντρο της πόλης προσφέρει φαγητό, μουσική, ψυχαγωγία και μεγάλη ποικιλία προμηθευτών.

Ο χώρος στάθμευσης δεν αποτελεί πρόβλημα, με 500 δωρεάν θέσεις στάθμευσης σε δύο τετράγωνα της αγοράς. Η αγορά θα είναι μια εξαιρετική θέση για να είναι το Σάββατο, 28 Μαΐου.

Αγορά δρόμου Idalia
Η υπαίθρια αγορά Rio Rancho διαθέτει φρέσκα φαγητά, δώρα, φυτά, μουσική και πολλά άλλα, κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι τον Οκτώβριο. Η αγορά είναι δωρεάν.

Παζάρι
Ένα από τα πολύ αγαπημένα μου πράγματα που πρέπει να κάνω είναι να περιπλανηθώ στους διαδρόμους της αγοράς του παγετώνα το Σάββατο ή την Κυριακή. Είναι δωρεάν στο New Mexico State Fairgrounds.

Εβδομάδα μπύρας στο Αλμπικέρκ
Η 2016 Εβδομάδα μπύρας του Albuquerque τρέχει από τις 26 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου. Απολαύστε τις γευστικές δοκιμές μπύρας, ένα ειδικό τουρνουά γκολφ, τσουλήθρες μπύρας και άλλες εκδηλώσεις γύρω από την πόλη. Ανακαλύψτε μερικά από τα ζυθοποιεία και τις παμπ της πόλης.

Albuquerque Blues και Brews
Το ετήσιο Blues and Brews πραγματοποιείται στο καζίνο Sandia την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 3 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. (2 μ.μ. εισδοχή για τα VIP ticketholders).

Θα ακούσετε ζωντανή μουσική από κορυφαίες μπλουζ μπάντες, δοκιμάστε δεκάδες μπύρες από τα τοπικά ζυθοποιεία, συμμετέχετε σε εικονικά παιχνίδια, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Φεστιβάλ Κρασιού Αλμπουκέρκη
Ξεκινήστε για τρεις μέρες διασκέδασης κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Memorial Day στο Φεστιβάλ Κρασιού του Albuquerque, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε κρασί ενώ ακούτε υπέροχη μουσική. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο Balloon Fiesta Park και διαθέτει ζωντανή μουσική και γευσιγνωσία κρασιού. Δευτέρα, 25 Μαΐου είναι η Στρατιωτική Ημέρα. $ 3 έκπτωση για ενεργό στρατιωτικό με φωτογραφία ταυτότητα. Δείγμα κρασιά από τα πολλά οινοποιεία σε όλη την πολιτεία. Οι πωλητές τροφίμων και οι τέχνες και βιοτεχνίες θα είναι επίσης σε ετοιμότητα. Το φεστιβάλ κρασιού διοργανώνεται στις 28-30 Μαΐου.

Τουρκία επίδεσμο ύφανσης κουβέρτα φτερών
Ένας πολιτιστικός διαδηλωτής από το Santo Domingo Pueblo θα πλέξει παραδοσιακά φτερά γαλοπούλας και κουβέρτες κουνελιού κουνελιού. Άλλες επιδείξεις περιλαμβάνουν την κατασκευή κοσμημάτων με κέλυφος. Η ελεύθερη εκδήλωση πραγματοποιείται στο μνημείο Petroglyph στις 28 Μαΐου από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Τις εκατονταετές γιορτή στο μνημείο του Πετρογλύφου
Οι μουσικοί Miguel Duran και Ruben Hernandez θα εμφανιστούν στο Κέντρο επισκεπτών μνημείων Petroglyph στις 28 Μαΐου από τις 1 έως τις 3 το βράδυ. Πρόκειται για μια δωρεάν εκδήλωση.

Ημέρα μνήμης και τελετή
Στις 30 Μαΐου, το Rio Rancho θα έχει μια παρέλαση που θα ξεκινά στις 10 π.μ. στο Country Club Drive. Ακολουθήστε τη διαδρομή κάτω από τη νότια λεωφόρο στο πάρκο μνημείων των βετεράνων στην οδό Pinetree Road. Μετά την παρέλαση, μια τελετή ανάμνησης θα τιμήσει τους στρατιώτες που έκαναν την τελική θυσία.

Τελετή Ημέρας Μνήμης
Μια ειδική τελετή για να τιμήσει τους παλαίμαχους του έθνους μας θα λάβει χώρα στο Memorial Veterans Memorial του Νέου Μεξικού τη Δευτέρα, 30 Μαΐου. Ένα μουσικό πρελούδιο λαμβάνει χώρα στις 9 π.μ. και μια τελετή στις 11 π.μ. Αυτό είναι ένα ελεύθερο γεγονός.

Βρείτε περισσότερες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο ιστολόγιο των καλύτερων Σαββατοκύριακων .