Φιλαρμονική Ορχήστρα του Νέου Μεξικού

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Νέου Μεξικού είναι η επαγγελματική συμφωνική ορχήστρα του Albuquerque, φέρνοντας κλασική και σύγχρονη μουσική στο κοινό από το 2011.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Φιλαρμονικής του Νέου Μεξικού είναι ο Marian Tanau . Η ρουμανική Tanau έχει παίξει βιολί από την ηλικία των τεσσάρων ετών και είναι ιδρυτής, πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής του Αμερικανικού Μουσικού Φεστιβάλ Ρουμανίας.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Νέου Μεξικού ξεκινά την εποχή 2015-2016 στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού περιστρέφει συναυλίες με φιλοξενούμενους αγωγούς.

Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 6 μ.μ. εκτός αν σημειωθεί διαφορετικά. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online ή καλώντας τις υπηρεσίες UNM Ticket στο (505) 925-5858. Μπορούν επίσης να αγοραστούν στα γραφεία έκδοσης εισιτηρίων της UNM.

2015 - 2016 Προγραμματισμός εποχής

Pops Series
Οι συναυλίες του Pops διαθέτουν δημοφιλή κομμάτια από ταινίες και ειδικές εκπομπές. Όλες οι εκπομπές Pops είναι στις 6 μ.μ. στο Popejoy Hall.

Κλασική σειρά
Η σειρά κλασσικής μουσικής περιλαμβάνει καλεσμένους και ειδικούς επισκέπτες. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στις 6 μ.μ. στο Popejoy Hall.

Κυριακάτικα απογεύματα στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο
Η Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού θα εμφανιστεί στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο για τέσσερις συναυλίες την Κυριακή το απόγευμα. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στις 2 μ.μ. εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά.

Συναυλίες γειτονιάς
Οι γειτονικές συναυλίες λαμβάνουν χώρα σε μικρούς χώρους γύρω από το Albuquerque.

Zoo Concert Series
Η ορχήστρα θα εκτελέσει επίσης μερικές συναυλίες μετά το τέλος της σεζόν στο ζωολογικό κήπο. Οι πληροφορίες θα δημοσιευθούν όπως ανακοινώνονται.

Ιστορία και ιστορικό

Οι Φιλαρμονικοί μουσικοί ήταν στη Συμφωνική Ορχήστρα του Νέου Μεξικού (NMSO) έως ότου κατέθεσε πτώχευση στις 10 Μαΐου 2011. Όπως και πολλές εθνικές ορχήστρες, οι οικονομικές συγκυρίες έχουν δημιουργήσει αλλαγές στον κόσμο της κλασικής μουσικής, αλλά όπως και σε άλλες πόλεις, η αναδιάρθρωση επέτρεψε για τη δημιουργία νέων οργανώσεων. Το NMSO υπήρξε ορχήστρα για 77 χρόνια.

Οι μουσικοί του πρώην NMSO ανακοίνωσαν τη δημιουργία μιας νέας ορχήστρας, της Φιλαρμονικής του Νέου Μεξικού (NMP) στις 11 Μαΐου 2011, μία ημέρα μετά την κατάθεση του διοικητικού συμβουλίου της NMSO για πτώχευση. Το NMP είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Η Συμφωνική Ομοσπονδία κοινού του Νέου Μεξικού βοήθησε να ξεκινήσει η NMP.

Πρώτες Παραστάσεις
Παρά τη διάλυση της NMSO, η NMP εξέτασε το μέλλον με συνεχείς ζωντανές εμφανίσεις:

Τα χρήματα από τις εκδηλώσεις και τις προσπάθειες των μουσικών και του ακροατηρίου έκαναν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη μουσική βιβλιοθήκη του NMSO. Η μουσική βιβλιοθήκη είναι το βασικό πλεονέκτημα της ορχήστρας και η μουσική περιείχε τα σημάδια και τις σημειώσεις που έκαναν οι μουσικοί σε προηγούμενες παραστάσεις. Η συνέχεια παρέχει μια πλούσια ιστορία για τους μουσικούς. Η βιβλιοθήκη περιλαμβάνει πάνω από 1.100 έργα, τα οποία κυμαίνονται από το σκάψιμο και το τυποποιημένο ρεπερτόριο έως πιο σκοτεινά έργα και προμήθειες. Η κατοχή της βιβλιοθήκης επιτρέπει στο NMP να ξεκινήσει τη δημιουργία μουσικών παραστάσεων.

Με τη βιβλιοθήκη της, η NMP ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει την πρώτη της σεζόν απόδοσης. Το Albuquerque τους καλωσορίζει πίσω στη σκηνή.

Η Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία αναγνωρισμένη ως φιλανθρωπικό 501c (3). οι εισφορές εκπίπτουν από το φόρο, όπως επιτρέπεται από το IRS. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επερχόμενες εμφανίσεις ή για να γίνετε εθελοντής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Φιλαρμονικής NM.

Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού
PO Box 21428
Albuquerque, ΝΜ 87154
(505) 323-4343
info@nmphil.org