Ο χρόνος οδήγησης από το Albuquerque στα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ

Εάν βρίσκεστε στο Albuquerque του Νέου Μεξικού και θέλετε να σχεδιάσετε μια διαδρομή προς τα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ και τα εθνικά μνημεία στα νοτιοδυτικά, θα θελήσετε να μάθετε πόσο μακριά απέχει ο καθένας και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να οδηγήσετε εκεί.

Μερικά είναι εύκολη ημερήσια εκδρομές, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Μνημείου Petroglyph, Νέο Μεξικό, το οποίο βρίσκεται στην ίδια την Αλμπικέρκη. Άλλοι πρόκειται να είναι ένα πραγματικό οδικό ταξίδι και μπορεί να θέλετε να σχεδιάσετε πού θα μείνετε πριν από την οδήγηση πίσω.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα για πληροφορίες σχετικά με τις αποστάσεις οδήγησης και τον κατά προσέγγιση χρόνο οδήγησης από το Albuquerque σε επιλεγμένα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ. Μπορεί να θέλετε να χαρτογραφήσετε μια διαδρομή που θα λάβει περισσότερα από ένα. Για παράδειγμα, ένα ταξίδι στην ανατολική Γιούτα για να επισκεφθείτε τα Arches, Canyonlands και Capitol Reef και να πάρετε το Chaco Culture National Historic Park στο Νέο Μεξικό και το Mesa Verde National Park στο Κολοράντο κατά μήκος του δρόμου.

Albuquerque, Νέο Μεξικό

Προορισμός Εθνικό Πάρκο

Απόσταση οδήγησης Κατά προσέγγιση
Ο χρόνος οδήγησης
Σημειώσεις
Εθνικό Πάρκο Arches , Γιούτα 392 μίλια 7 ώρες Αυτό το πάρκο βρίσκεται βορειοανατολικά του Albuquerque, στην ανατολική Γιούτα. Βρίσκεται δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Canyonlands.
Aztec Ερείπια Εθνικό Μνημείο, Νέο Μεξικό 181 μίλια 3 ώρες Βρίσκεται κοντά στην πόλη Aztec στην περιοχή Τέσσερις Γωνίες του Νέου Μεξικού. Βρίσκεται νότια του Εθνικού Πάρκου Mesa Verde.
Εθνικό Μνημείο Bandelier, Νέο Μεξικό 105 μίλια 2 ώρες Μπορεί να είναι ένας προορισμός στην γραφική οδό Jemez Mountain Trail Byway.
Εθνικό Πάρκο Bryce Canyon , Γιούτα 606 μίλια 10 ώρες Βρίσκεται στη νοτιοδυτική Γιούτα. Συχνά επισκέπτεται μαζί με το Εθνικό Πάρκο Ζιόν.
Εθνικό Πάρκο Canyonlands, Γιούτα 454 μίλια 9 ώρες Βρίσκεται στην ανατολική Γιούτα, δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Arches.
Εθνικό Πάρκο Capitol Reef 464 μίλια 9 ώρες Βρίσκεται στο κέντρο της Γιούτα, ένα οδικό ταξίδι εκεί θα περάσει πιθανότατα από τα εθνικά πάρκα Arches και Canyonlands.
Εθνικό μνημείο του ηφαιστείου Capulin, Νέο Μεξικό 256 μίλια 4 ώρες Στο βορειοανατολικό Νέο Μεξικό
Carlsbad Caverns Εθνικό Πάρκο , Νέο Μεξικό 300 μίλια 6 ώρες Στο πρόσφατο Νέο Μεξικό
Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Chaco Culture, Νέο Μεξικό 152 μίλια 3 ώρες Στο βορειοδυτικό Νέο Μεξικό
El Malpais Εθνικό Μνημείο, Νέο Μεξικό 78 μίλια 1,5 ώρες Δυτικά του Albuquerque και ένα εύκολο ημερήσιο ταξίδι.
Εθνικό Μνημείο Fort Union, Νέο Μεξικό 145 μίλια 2,5 ώρες Στο βορειοανατολικό Νέο Μεξικό, off I-25.
Gila Cliff Κατοικίες Εθνικό Μνημείο, Νέο Μεξικό 284 μίλια 4,75 ώρες Στο νοτιοδυτικό Νέο Μεξικό, βόρεια της Silver City.
Εθνικό πάρκο Grand Canyon (South Rim) , Αριζόνα 407 μίλια 6 ώρες Στη βόρεια Αριζόνα. Είναι πιθανό να περάσετε το Εθνικό Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους στο δρόμο. Για διασκέδαση, σταματήστε και σταθείτε στη γωνία στο Winslow, Αριζόνα στο δρόμο επίσης.
Great Dunes Dunes Εθνικό Πάρκο , Κολοράντο 249 μίλια 4,5 ώρες Λίγο βόρεια του Albuquerque στο νότιο Κολοράντο.
Εθνικό Πάρκο Mesa Verde , Κολοράντο 267 μίλια 5 ώρες Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό Κολοράντο, βόρεια του εθνικού μνημείου των ερειπίων των Αζτέκων
Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Pecos, Νέο Μεξικό 82 μίλια 1,5 ώρες Ένας εύκολος προορισμός ημερήσιας εκδρομής ανατολικά της Santa Fe.
Εθνικό Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους , Αριζόνα 214 μίλια 3 ώρες Στη βορειοανατολική Αριζόνα, στο δρόμο για το εθνικό πάρκο Grand Canyon (νότιο χείλος).
Petroglyph Εθνικό Μνημείο, Νέο Μεξικό 8 μίλια 15 λεπτά Βρίσκεται στο δυτικό Albuquerque.itself
Salinas Pueblo αποστολές Εθνικό Μνημείο, Νέο Μεξικό 80 μίλια 1,5 ώρες Ένα ημερήσιο ταξίδι νοτιοανατολικά του Albuquerque.
Εθνικό Μνημείο White Sands, Νέο Μεξικό 225 μίλια 3,5 ώρες Βρίσκεται στο νότιο Νέο Μεξικό
Εθνικό Πάρκο Σιών , Γιούτα 587 μίλια 10 ώρες Θεαματικό πάρκο στη νοτιοδυτική Γιούτα, που συχνά συναντάται με το εθνικό πάρκο Bryce Canyon.