Μαθήματα εκπαίδευσης ενηλίκων του Λας Βέγκας

Είτε είστε νέος στο Λας Βέγκας είτε έχετε ζήσει στην κοιλάδα για λίγο, υπάρχουν αρκετές σπουδαίες μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης για ενήλικες που θέλουν να προωθήσουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους. Από την παραγωγή αγγειοπλαστικής μέχρι τη μάθηση μιας νέας γλώσσας, τα παρακάτω προγράμματα προσφέρουν μια ευρεία γκάμα τομέων σπουδών.

Στο Λας Βέγκας φιλοξενούνται αρκετά μεγάλα κολλέγια, πανεπιστήμια και ινστιτούτα που προσφέρουν αυτά τα μαθήματα εκπαίδευσης ενηλίκων, όπως το Πανεπιστήμιο του Phoenix, το Τεχνικό Ινστιτούτο ITT, το Le Cordon Bleu, η Διεθνής Ακαδημία Σχεδιασμού και Τεχνολογίας, το κολέγιο Everest, το Πανεπιστήμιο Ashford, το Grand Canyon Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Capella, Πανεπιστήμιο Kaplan, Πανεπιστήμιο Walden και Πανεπιστήμιο Post.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να σας φανεί ένα δύσκολο έργο να επιλέξετε ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για τις ατομικές σας ανάγκες, αλλά ευτυχώς αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε το σωστό σχολείο για να σας βοηθήσει να γίνετε μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

Κορυφαία δύο κολέγια για εκπαίδευση ενηλίκων στην κοιλάδα

Το Κολέγιο της Νότιας Νεβάδα (CSN) είναι το μεγαλύτερο 2ετές δημόσιο κολέγιο στη Νεβάδα. Ενώ πολλοί μαθητές θα ξεκινήσουν εδώ και τελικά θα μεταφερθούν σε ένα παραδοσιακό τετραετές κολέγιο, η πραγματική δύναμη του CSN είναι τα συνεχιζόμενα εκπαιδευτικά του προγράμματα.

Αυτό το σχολείο εκπαίδευσης ενηλίκων έχει εκατοντάδες μαθήματα σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να εμπλουτίσουν τη ζωή σας και την κοινότητά σας. Από το γράψιμο των τάξεων στις τάξεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και από τα μαθήματα πιστοποίησης OSHA για την υγειονομική περίθαλψη, το CSN είναι ο περιφερειακός ηγέτης στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι το καλύτερο γνωστό Πανεπιστήμιο του Λας Βέγκας έχει επίσης μερικές σπουδαίες μαθήματα για ενήλικες και συνεχή εκπαίδευση, αλλά το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα του Λας Βέγκας (UNLV) προσφέρει στους ενθουσιώδεις ενήλικες φοιτητές ένα ευρύ φάσμα τάξεων για τα πάντα, Γραφή.

Πάντα ήθελε να κάνει χρήματα με τη φωνή σας; Στη συνέχεια, γιατί να μην εγγραφείτε στην τάξη ραδιοφώνου και τηλεόρασης . Έχετε το επόμενο Μεγάλο Αμερικανικό Μυθιστόρημα μέσα σας; Ελέγξτε μια από τις πολλές τάξεις γραφής . Όποια και αν είναι οι ανάγκες σας ή επιθυμείτε το UNLV να σας βοηθήσει, απλά ανατρέξτε στην πλήρη λίστα μαθημάτων και προγραμμάτων για να ξεκινήσετε.

Δωρεάν και φτηνά μαθήματα και άλλοι ηλεκτρονικοί πόροι

Δεν χρειάζεται να παρευρεθείτε σε ένα δημόσιο ή ιδιωτικό πανεπιστήμιο εάν επιθυμείτε να αναλάβετε ένα νέο χόμπι ή δεξιότητα - υπάρχουν πολλά δωρεάν μαθήματα και δημόσια μαθήματα διαθέσιμα γύρω από το Λας Βέγκας, τα οποία είναι ιδανικά για μια απογευματινή εξάσκηση.

Αν ενδιαφέρεστε για δημιουργικό γράψιμο, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα βραβευμένο συγγραφέα Sci-Fi και φαντασίας Maxwell Alexander Drake στη βιβλιοθήκη Centennial Hills για τις ελεύθερες μαθήτριες γραφής που φιλοξενεί η περιφέρεια της βιβλιοθήκης County Clark. Με μια ποικιλία ενδιαφέρουσες και ενημερωτικές μαθήματα, αυτό το δωρεάν πρόγραμμα είναι απαραίτητο για κάθε συγγραφέα που βασίζεται στο Λας Βέγκας. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα και βεβαιωθείτε ότι έχετε δει άλλα Meetups από αυτήν την εφαρμογή για άλλους τύπους δωρεάν μαθήματα.

Το Craigslist έχει μια τέτοια ποικιλία μαθημάτων και ευκαιριών μάθησης που θα τους περιγράψει εδώ θα ήταν μάταιες. Από μαθήματα μανδαρίνων μέχρι οδηγίες συγκόλλησης, το Craigslist έχει μια τάξη για σχεδόν οτιδήποτε θέλετε ποτέ. Όπως πάντα με τις online αγγελίες προσέξτε τους απατεώνες και ποτέ μην στείλετε προσωπικές πληροφορίες χωρίς να επαληθεύσετε την αυθεντικότητα της αφίσας.