Το περίεργο καφέ Unicorn της Μπανγκόκ

Οι μονόκεροι είναι σοβαροί επιχειρηματίες σε αυτό το ταϊλανδέζικο καφέ

Εάν έχετε πάει ποτέ στην Ταϊλάνδη, μπορείτε να συμφωνήσετε ότι είναι ένα περίεργο μέρος. Είτε σνακ σε σκορπιούς σε μια νυχτερινή αγορά, βόλτα με πλοίο σε μια λίμνη που καλύπτεται με ροζ άνθη λωτού ή παρακολουθήστε την πιο εντυπωσιακή επανάληψη της σέλειας στον κόσμο, η Ταϊλάνδη δεν είναι μόνο η «χώρα των χαμόγελων», αλλά μια γη όπου κυριολεκτικά όλα είναι πιθανά.

Οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της ύπαρξης μονόκερων. Λοιπόν, ίσως όχι πραγματικοί μονόκεροι, αλλά το ποσό του μονόκερου που βρίσκετε στο Unicorn Café της Μπανγκόκ είναι σίγουρα το υλικό του θρύλου, ακόμα κι αν δεν επιτρέπει στον ίδιο τον μονόκερο να ξεπεράσει τη μυθική του προέλευση.

Εκατοντάδες δυνατοτήτων Unicorn Selfie

Ακόμη και αν κανένα από αυτά δεν είναι ζωντανό, ο αριθμός των μονόκερων στο Unicorn Café της Μπανγκόκ είναι συγκλονιστικός. Από το μεγάλο άγαλμα που βρίσκεται κοντά στην είσοδο (που κάνει τα καλύτερα ετικέτα ή φωτογραφίες), στους μεγάλους κάδους των παιχνιδιών πολυτελείας που βρήκατε σε όλο το καφενείο, στις κούκλες που στοιβάζονται σε διάφορα σημεία μέσα και στην κορυφή της θήκης που φιλοξενεί cupcakes μονόκερου περισσότερα για επιλογές για φαγητό και ποτό σε ένα δευτερόλεπτο!), το Unicorn Café της Μπανγκόκ έχει πιθανώς τα πιο μονόκερα ανά τετραγωνικό πόδι οποιουδήποτε χώρου στον κόσμο, για να μην πει τίποτα από τα ειρηνικά παστέλ χρώματα που το διακοσμούν.

Ένα άλλο διασκεδαστικό και φωτογενές στοιχείο του Unicorn Café είναι ότι μπορείτε να ντύσετε για να ταιριάζει με το περιβάλλον σας. Εάν μπορείτε να αποσυνδέσετε τον εαυτό σας από προβλήματα υγιεινής, για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε μία από τις πολλές φωτεινές περούκες που προσφέρει η καφετέρια, γεγονός που θα σας κάνει να ταιριάζει σε οποιαδήποτε φωτογραφία. Σήμερα δεν υπάρχουν φορητά κέρατα για δάνειο, αν και αν μπορείτε να καταφέρετε να αγοράσετε ένα σε οποιαδήποτε από τις εκλεκτικές αγορές ή εμπορικά κέντρα της Μπανγκόκ , περισσότερη δύναμη για σας.

Είτε δίπλα σε φουρκέτες ή σε φωτεινά, άγρια ​​ουρά.

Πλύνετε το Unicorn Burger κάτω με το αίμα Unicorn

Μιλώντας για παστέλ χρώματα, η εξαντλητική προσοχή στη λεπτομέρεια του Unicorn Café πληρώνει για το μενού τροφίμων και ποτών της. Πού αλλού στον κόσμο μπορείτε να απολαύσετε το Rainbow Spaghetti Carbonara; Ενώ είναι αλήθεια ότι αυτό το κλασικό πιάτο μπορεί να προειδοποιήσει ή ακόμα και να προσβάλει μερικούς Ιταλούς επισκέπτες, είναι αρκετά περίεργο που οι περισσότεροι θα πρέπει να το θεωρούν ως αναφορά περισσότερο από ένα φόρο τιμής.

Εάν δεν μπορείτε να φέρετε τον εαυτό σας για να το φάτε, ανεξάρτητα από την εθνική προέλευσή σας, πάρτε μια γουλιά ή "Unicorn Blood", ένα γλυκό, κόκκινο slushy σερβίρεται σε ένα κύπελλο σε σχήμα αστέρι επειδή unicorns.

Φυσικά, το φαγητό στο καφενείο Unicorn δεν είναι μόνο το μονόκερο. Ορισμένα αντικείμενα, όπως το Burger Bacon Unicorn BBQ, έχουν στην πραγματικότητα τα δικά τους κέρατα, αν και είναι αμφίβολο ότι είτε το κύριο patty είτε το μπέικον προέρχονται από κρέας μονόκερου. Ομοίως, η μεγάλη ποικιλία από τσάγια και ιταλικές σόδες είναι χρωματισμένες και διακοσμημένες κατά τρόπο ευθεία από τη Λίζα Φρανκ, με τόνους όπως το λαμπερό κέικ και τα μπισκότα που ψεκάζονται και ίσως να μην βρίσκετε πουθενά αλλού στον κόσμο.

Πώς να επισκεφθείτε το καφέ Unicorn της Μπανγκόκ

Μετά την κράτηση της πτήσης σας προς Μπανγκόκ, η μετάβαση στο Unicorn Café είναι εκπληκτικά εύκολη, αν και είναι επίσης εκπληκτικά διακριτική. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να οδηγήσετε το BTS SkyTrain της Μπανγκόκ στο σταθμό Chong Nonsi και στη συνέχεια να βγείτε από την έξοδο τρεις μέχρι να φτάσετε στο Sathorn Road. Στρίψτε αριστερά και συνεχίστε για περίπου ένα λεπτό μέχρι να φτάσετε στο Sathorn Soi (το όνομα που δίνεται σε μικρούς δρόμους στην Ταϊλάνδη) Soi 8, και να περπατήσετε μέχρι να περάσει στο Unicorn Café.

Παραδόξως, το καφέ δεν έχει φανταχτερό ή ακόμα και πολύ εμφανές σημάδι. Αντίθετα, η κύρια ένδειξη ότι έχετε φτάσει στο σωστό μέρος θα παρατηρήσει το άγαλμα του μονόκερου ακριβώς μέσα στο παράθυρο, τα μενού που επικολλάται και τους φανταχτερούς ανθρώπους (κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, εφηβικά κορίτσια και είκοσι γυναίκες) μέσα και έξω από το καφέ.

Ξαφνικά, το καφέ δεν ανοίγει μέχρι το μεσημέρι, οπότε αν θέλετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με καφέ μέσα στους μονόκερες, θα πρέπει να είστε αργά ανερχόμενος.