Νέα Υόρκη: Νοέμβριος Καιρός και εκδηλώσεις

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης και την Παρέλαση των Ευχαριστιών του Macy

Ο Νοέμβριος είναι ένας υπέροχος μήνας για να επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη. Ξεκινά με τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης και περιλαμβάνει την Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy (και τα δύο είναι εικονικά γεγονότα που αξίζει να τα δοκιμάσετε προσωπικά) και, μέχρι το τέλος του μήνα, η πόλη μετατρέπεται σε ένα θαυμάσιο τοπίο, στο Rockefeller Center και πολλές εκθέσεις παραθύρων διακοπών . Ένα μπόνους είναι ότι ο καιρός της Νέας Υόρκης το Νοέμβριο είναι ακόμα άνετος για τη συμμετοχή σε αυτές τις παραδόσεις και το χτύπημα άλλων τουριστικών θέσεων.

Νοέμβριος καιρός στη Νέα Υόρκη

Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για να επισκεφθείτε το Big Apple. Ο καιρός είναι ευχάριστος για να βγείτε έξω και να χτυπήσετε μερικά από τα πολλά αξιοθέατα της πόλης ή για να ελέγξετε έξω το πολύχρωμο φύλλωμα πτώσης στο Central Park. Ο καιρός της Νέας Υόρκης το Νοέμβριο μπορεί να πάρει ψυχρός αλλά το χιόνι είναι απίθανο.

Τι να φοράτε τον Νοέμβριο στη Νέα Υόρκη

Εάν πρόκειται να επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη το Νοέμβριο, πακέτο κάποιες αγαπημένες πτώση, αλλά μην ξεχνάτε μερικά βασικά χειμώνα. Ένα κασκόλ, καπέλο και γάντια θα κάνουν τη ζωή πιο άνετη τα βράδια και αργότερα μέσα στον μήνα που θα γίνει ψυχρός. Άλλα καλά είδη ένδυσης που φέρνουν περιλαμβάνουν πουλόβερ ή hoodies, μακρύ παντελόνι, και ένα μονωμένο αλεξίπτωτο μπουφάν. Με όλο το περπάτημα που θα κάνετε στη Νέα Υόρκη, τα άνετα υποδήματα είναι απαραίτητο. Βεβαιωθείτε ότι τα παπούτσια σας είναι χτισμένα (και σπασμένα!) Για πεζοπορία, κλειστά ποδιού και αντοχή στο νερό.

Νοέμβριος Perks

Νοέμβριος Ταξίδια και Τιμολόγηση Ξενοδοχείων

Με τόσα πολλά να κάνουμε τον Νοέμβριο στη Νέα Υόρκη, δεν είναι περίεργο που όλοι θέλουν να επισκεφτούν τότε. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων εξακολουθούν να είναι υψηλές κατά τη διάρκεια αυτού του αιχμής.

Εάν σχεδιάζετε να πάτε στην ημέρα των ευχαριστιών, κρατήστε τα καταλύματα πολύ νωρίς ώστε να μην πάρετε το gouged. Μπορεί να είναι βολικό να έχετε ένα ξενοδοχείο κατά μήκος της διαδρομής της ημέρας των Ευχαριστιών , ακόμα κι αν θέλετε να παρακολουθήσετε την παρέλαση από το δρόμο. Ένα ξενοδοχείο στη διαδρομή προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στην παρέλαση, καθώς και τα ξενοδοχεία συχνά αφήνουν χώρο ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο για χρήση μόνο για τους επισκέπτες. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αρχίσετε να κρατάτε το σημείο σας στις 6 π.μ.-τρεις μακρές (και συχνά κρύες) ώρες πριν ξεκινήσει η παρέλαση.

Καλό να ξέρω

Εκδηλώσεις του Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη