Ένας οδηγός επισκεπτών για τα μοναστήρια

Μπορεί αυτό να είναι πραγματικά Μανχάταν;

Το μοναδικό μουσείο της Αμερικής αφιερωμένο αποκλειστικά στη μεσαιωνική τέχνη, το The Cloisters προσφέρει μια θαυμάσια εμπειρία μουσείων, που περιβάλλει τους επισκέπτες σε μια μεσαιωνική εποχή. Οι κήποι, οι ταπετσαρίες, οι πίνακες ζωγραφικής και τα μοναστήρια αντιπροσωπεύουν την ποικιλία της τέχνης που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και το όμορφο περιβάλλον του Fort Tyron Park ενισχύει περαιτέρω την επίσκεψη.

Τα κυριότερα σημεία του μοναστηριού

Σχετικά με τους αδελφούς

Είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι είστε ακόμα στο Μανχάταν, όταν φτάνετε στο πάρκο Fort Tyron και περπατάτε προς τα περίχωρα - περιτριγυρισμένο από ένα πανέμορφο πάρκο, με θέα στον ποταμό Hudson, είναι εύκολο να πιστέψετε ότι έχετε δραπετεύσει από το Μανχάταν, κάτι που κάνει η μετατροπή στην Μεσαιωνική Εποχή που είναι πολύ ευκολότερη. Ένα δώρο του John D. Rockefeller στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης , τα μοναστήρια είναι το μοναδικό μουσείο στις Ηνωμένες Πολιτείες αφιερωμένο αποκλειστικά στη μεσαιωνική τέχνη.

Τα μοναστήρια καλύπτονται από πεζοδρόμια γύρω από τις ανοιχτές αυλές. Τα μοναστήρια δημιουργήθηκαν με κομμάτια από πέντε μεσαιωνικά μοναστήρια ενσωματωμένα στο πλαίσιο του μουσείου και προσφέρουν στους επισκέπτες ένα όμορφο μέρος για να χαλαρώσουν και να απορροφήσουν τα 1.200 περίπου έργα τέχνης στην οθόνη.

Η ηχητική περιοδεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα γνώσεων και ιστορικού για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν καλύτερα τα κομμάτια που εμφανίζονται. Χρησιμοποιώντας την περιήγηση ήχου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ενδιαφέροντα, μια επίσκεψη στο The Cloisters μπορεί να διαρκέσει περίπου 1 ώρα ή περισσότερο. Οι Αδελφοί φιλοξενούν επίσης συναυλίες και συνομιλίες γκαλερί.

Τα βασικά των Κλειδιών

Διεύθυνση

Fort Tyron Park Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη 10021

Οδηγοί ήχου

Διαθέτει ηχογραφήσεις για 75 στάσεις μέσα από τα μοναστήρια. Διατίθεται στα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Ο οδηγός Family Audio είναι σχεδιασμένος για τα παιδιά 6-12 και τις οικογένειές τους

Αδεια

Ενήλικες 25 δολάρια; ηλικιωμένους $ 17; φοιτητές $ 12 (οι τιμές εισαγωγής είναι "προτεινόμενες δωρεές" ) Συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στο κεντρικό κτίριο του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης .

Κοντινότεροι σταθμοί μετρό

Πάρτε το τρένο Α προς την 190η οδό, ακολουθήστε τις πινακίδες προς τα αλεξίπτωτα (10 λεπτά με τα πόδια μέσα στο πάρκο Fort Tyron) ή μεταφέρετε στο λεωφορείο M4.