Εύρεση Καλοκαιρινών Εργασιών για τη Νεολαία στο Μπρούκλιν

Η εύρεση εργασίας στο καλοκαίρι δεν είναι ποτέ εύκολη. Φυσικά, υπάρχει και η διαδρομή πρακτικής άσκησης. Αλλά αν εργάζεστε, μερικές φορές αισθάνεται καλύτερα να πληρώνεστε για το χρόνο σας από το να εργάζεστε δωρεάν. Αλλά αν μπορείτε να βρείτε ένα, είναι υπέροχο να κερδίζετε χρήματα και επίσης να έχετε εργασιακή εμπειρία που μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλά σε μελλοντικά κυνήγι εργασίας και ακόμη και σε εφαρμογές κολλεγίων.

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Νέων για τη Νεολαία της Νέας Υόρκης (SYEP) είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που βοηθάει τη σύνδεση της νεολαίας, από τους εφήβους στο γυμνάσιο έως τους νέους ενήλικες στις αρχές της δεκαετίας του '20, με μερική απασχόληση το καλοκαίρι και εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε εκατοντάδες μη- κερδοσκοπικών πολιτικών και κυβερνητικών οργανώσεων.

Εάν είστε μεταξύ 14 και 24 ετών, ζείτε στο Μπρούκλιν (ή οπουδήποτε στη Νέα Υόρκη) και ψάχνετε για εργασία με μερική απασχόληση, εξετάστε το ενδεχόμενο υποβολής αίτησης για το Θερινό Πρόγραμμα Απασχόλησης Νέων (SYEP), το οποίο οργανώνει μέχρι 25 ώρες αμειβόμενη απασχόληση για επτά εβδομάδες το καλοκαίρι, καταβάλλονται με ελάχιστο μισθό.

Επειδή υπάρχουν περισσότεροι υποψήφιοι από τις θέσεις εργασίας, γίνεται κλήρωση από τις ολοκληρωμένες αιτήσεις για να καθοριστεί ποιοι υποψήφιοι προσφέρονται εργασία.

Οι εφαρμογές είναι γενικά διαθέσιμες τον Μάρτιο για θέσεις εργασίας που ξεκινούν τον Ιούλιο και τελειώνουν τον Αύγουστο.

Εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης του Μπρούκλιν για τις καλοκαιρινές εργασίες

Στο Μπρούκλιν, πάνω από 375 τέτοιες οργανώσεις προσφέρουν απασχόληση στους νέους μέσω του προγράμματος SYEP. Το 2012 περιλάμβαναν, για παράδειγμα, εξειδικευμένες ομάδες όπως η Ομοσπονδία Ιταλικών Αμερικανικών Οργανώσεων και η Ένωση Κινεζικών Αμερικανών Μπρούκλιν, καθώς και οι YMCAs, η Goodwill Industries, η Junior League Τένις, η Goodwill Industries και πολλά άλλα.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία.

Επιπλέον, οι καλοκαιρινές εργασίες δεν είναι όλες δουλειές. Προσφέρουν συνδυασμό διδασκαλίας και εργασίας.

Τι είναι το ιστορικό του προγράμματος; Το 2013, σχεδόν 36.000 νεαροί νέοι υπάλληλοι απασχολούνταν σε περισσότερες από 6.800 εργάτες κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου, μια σημαντική αύξηση από μόλις δύο χρόνια πριν.

"Οι συμμετέχοντες εργάζονται σε διάφορες θέσεις απασχόλησης σε κυβερνητικά γραφεία, νοσοκομεία, καλοκαιρινά στρατόπεδα, μη κερδοσκοπικά ιδρύματα, μικρές επιχειρήσεις, δικηγορικά γραφεία, μουσεία, αθλητικές επιχειρήσεις και οργανισμούς λιανικής πώλησης", σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιος είναι κατάλληλος; Νεολαία ηλικίας 14 έως 24 ετών από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος. Πρέπει επίσης να διαμένετε μόνιμα στους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης.

Υπάρχει ένα τέλος αίτησης; Όχι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του προγράμματος, "Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί να είστε υπεύθυνοι για τη δική σας μεταφορά από και προς την εργασία καθώς και για τα δικά σας γεύματα. . "

Ποιες είναι οι θέσεις εργασίας; Το SYEP εκτελείται από εξουσιοδοτημένους οργανισμούς που βασίζονται στην κοινότητα και είναι μη κερδοσκοπικοί. Κάνουν την πρόσληψη και την εγγραφή των υποψηφίων, την τοποθέτηση θέσεων εργασίας και τη διεκπεραίωση της μισθοδοσίας των συμμετεχόντων στο SYEP. Όταν υποβάλετε αίτηση για SYEP, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τον παροχέα SYEP για τον οποίο θα θέλατε να εργαστείτε.

Πώς να εφαρμόσει? Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.nyc.gov/dycd και ολοκληρώστε την εφαρμογή online. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο της εφαρμογής, να το συμπληρώσετε και να το επιστρέψετε σε έναν παροχέα SYEP που βασίζεται στην κοινότητα.

Περισσότερα για το Πρόγραμμα

Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, το Πρόγραμμα Απασχόλησης Νεαρών Νέων του NYC έχει σχεδιαστεί για:

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις διατίθενται στην ιστοσελίδα της DYCD (www.nyc.gov/dycd) ή καλέστε το DYCD Youth Connect στο 1-800-246-4646 για περισσότερες πληροφορίες.